Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکترمهدی  درخشان  معاون درمان  سازمان تامین اجتماعی دراولین جلسه شورای هماهنگی تامین اجتماعی خراسان شمالی استفاده از پتانسیل جمعی مجموعه اداره کل ، مدیریت درمان وبانک رفاه و... را فلسفه اصلی تشکیل این جلسه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تعامل با مجامع بیرونی منجر به شناخت بیشتر مردم  از خدمات و رفع مشکلات سازمان تامین اجتماعی می شود،افزود: به همین منظور در شورای معاونین سازمان تصمیم گرفته شد شورای هماهنگی در استان ها تشکیل شود تا تمام اعضا  همکاری فراتری  در ارتباط با مجامع بیرونی از جمله استانداری، امام جمعه،نمایندگان مجلس، اصحاب رسانه، کارفرمایان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..داشته باشند.
دکتر درخشان بیان کرد: همچنین تعامل و ارتباط بیش از پیش سه مجموعه بیمه ای تامین اجتماعی، مدیریت درمان و بانک رفاه باعث ارائه خدمات مطلوب به بیمه شدگان و تسهیل در رفع مشکلات و چالش ها موجود سازمان می شود.
وی با تاکید براین که  سازمان تامین اجتماعی  درتمامی بخش ها یک سازمان واحد است، یادآورشد، تمام تلاش و وظیفه سازمان خدمت به  بیمه شدگان است.

دکتردرخشان همچنین بر ترویج و نهادینه کردن فرهنگ همکاری وتعامل بیشتر مجموعه سازمان تامین اجتماعی بایکدیگر تاکید کردوافزود:متاسفانه با وجود تمام تلاش های انجام شده طی سال ها  هنوز شناخت ازخدمات سازمان در بین آحاد مردم مطلوب نیست.

وی افزود: هنوزهم  مردم سازمان تامین اجتماعی را یک سازمان پولدار می شناسند اما آن طرف قضیه را نمی بیند چراکه سازمان به همان نسبتی که درآمد دارد به همان نسبت هزینه هم دارد.
دکتر درخشان تامین منابع ماهیانه بیش از ٦ هزار میلیارد تومان را یکی از افتخارات سازمان تامین اجتماعی دانست و  بر پرداخت به موقع مستمری بازنشستگان سازمان تاکید کرد وگفت: اگرصندوق تامین اجتماعی در پرداخت مستمری به بازنشستگان با مشکل مواجه شود جامعه با یک ابر چالش گرفتار خواهد شد.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان این که سازمان به سمت هیات مدیره‌ای شدن بیمارستان‌های تامین اجتماعی حرکت می‌کند، افزود:در بیمارستان های هیات مدیره ا ی تمام نیروها  باید از طریق شرکتی جذب شوند.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی نیز دراین جلسه جمعیت تحت پوشش بیمه شدگان استان را ١١٠ هزار نفر اعلام کرد و گفت: درحال حاضر بیش از ١٢ هزار بازنشسته مستمری بگیر در استان از خدمات تامین اجتماعی بهره مند هستند.
محمد علی عباس زاده با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی از حساسیت های خاصی در مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور برخوردار است اظهارداشت: باتوجه به جایگاه استان خراسان شمالی  درکشور به دلیل وجود قومیت ها وگویش ها و مذاهب مختلف نیازمند همدلی وهمکار بیشتر دستگاه ها بایکدیگر است.
وی بر اهمیت همبستگی واتحاد بیش از پیش مجموعه سازمان تامین اجتماعی در حوزه بیمه ای، درمان و حتی  بانک رفاه تاکید کرد وگفت: اداره کل تامین اجتماعی خراسان شمالی هیچ گاه حوزه درمان و بانک رفاه را جدا از خود ندانسته و همواره در زمینه های مختلف همکاری لازم را داشته است.
عباس زاده به اجرای طرح الکترونیکی خدمات تامین اجتماعی دراستان اشاره کرد واظهارکرد: حوزه بیمه ای و مدیریت درمان اداره کل در راستای تسهیل در ارائه خدمات ، رفاه و آسایش بیشتر بیمه شدگان تاکنون دراین طرح بسیار موفق عمل کرده اند.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی مطالبات این اداره کل ازکارفرمایان استان را ٨٥ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان ٢٠ میلیارد تومان مربوط به شهرداری بجنورد است.
وی گفت شهرداری بجنورد بابت پرداخت بخشی از بدهی خود به اداره کل تامین اجتماعی استان پیشنهادارائه زمینی به مساحت ٦ هزار مترمربع به صورت تهاترداده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی نیز باتاکید براین که باید در تحقق اهداف عالی سازمان همواره کوشا باشیم، نقطه عطف استان خراسان شمالی را درهماهنگی،همدلی و همیاری حوزه درمان با امور بیمه ای عنوان کرد.
دکتر داوود احمدیان به ارتقای بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد از ١٠٢ به ١٦٠ تخت اشاره کرد و از اجرای عملیات پروژه هتلینگ و احداث درمانگاه تخصصی بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد خبرداد و گفت: هم اکنون عملیات اجرایی هتلینگ بیمارستان از پیشرفت فیزیکی بالایی در برخی بخش‌ها برخوردار است.
گفتنی است؛ معاون درمان سازمان تامین اجتماعی به همراه مدیرکل، مدیریت درمان خراسان شمالی و سرپرست بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد از بخش های مختلف عملیات اجرایی پروژه هتلینگ بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد بازدید کردند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۸۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم