Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدباقر نوبخت روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی گیلان که در رشت برگزار شد، اظهار کرد: طی سال های اخیر، در دوران پرموجی بوده ایم و با همه تلاش هایی که صورت گرفت؛ باید گفت در سال 92 از نظر منابع در موقعیتی بودیم که باید آن را تغییر می دادیم و تقلیل 2 و نیم میلیون بشکه نفت به یک میلیون و در نهایت به 300 هزار بشکه، هدف شوم دشمنان بود که اجازه ندادیم چنین اتفاقی بیافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با تغییر روند صورت گرفته، می توانیم اعلام کنیم که ایران امروز به طور متوسط می تواند 2 میلیون و 638 هزار بشکه نفت در روز صادر کند اما به جهت کاهش قیمت نفت در هر بشکه، رقم درآمدی ما از نفت به نیمی از عددی رسید که در سال 92 داشتیم.
نوبخت با یادآوری اینکه در سال 92 برای هر بشکه نفت 104 دلار در بازارهای جهانی امکان فروش داشتیم، گفت: متوسط آنچه که طی شش ماه نخست امسال بدست آمده، بین 46 تا 48 دلار و کمتر از نصف قیمت هر بشکه نفت در چهار سال گذشته بوده است.
وی افزود: در سال 92 منابعی که بالغ بر 251 میلیارد دلار بود، سال گذشته به 157 میلیارد دلار کاهش یافت و از 41 درصد، به 26 درصد رسید.
نوبخت با بیان اینکه باید وابستگی به نفت را قطع کنیم، گفت: مالیات ها هم تا حدودی ظرفیت افزایش دارد و سهم مالیات ها را از 33 درصد، به 36 درصد رسانده ایم و کوشیدیم کاهش منابع مالی را از سمت مالیات تا حدودی جبران کنیم.
وی گفت: از تمامی مدیران در سطوح مختلف انتظار داریم که با کارایی بیشتری، از همین منابع محدود استفاده کنند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در بخش دیگری از سخنانش گفت: تمامی تلاش های انجام شده برای جذب سرمایه گذاری خارجی، یک امر ضروری برای کمک به توسعه کشور بود و با وجود مجاب شدن کشورهای اروپایی به انجام سرمایه گذاری در ایران، دولت آمریکا عنادورزی می کرد.
به گفته نوبخت، برای اینکه کارها متوقف نشود، در کنار منابع نفت و مالیات، استفاده از اوراق مالی را با تصویب مجلس شورای اسلامی به عنوان راهکار دیگری برگزیدیم و طی سال گدشته، حدود 40 هزار میلیارد تومان از بدهی به پیمانکاران، با این اوراق تسویه شد.
وی در توضیح پروژه های عمرانی گفت: 66 هزار پروزه نیمه کاره و کلنگ زده شده، روی میز دولت مانده که همه آنها ، مربوط به دوره زمانی دولت گذشته است.
وی ادامه داد: پول و منابع اعتباری محدود را اولویت بندی کرده و برای پروژه هایی اختصاص دادیم که با سرعت، می توانستند افتتاح شوند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ظرفیت های پروژه ریلی گیلان خاطرنشان کرد: برخی از خطوط ریلی، صرفاً دو منطقه را به هم وصل می کنند ولی هیچ کدام کریدور شمال - جنوب نمی شود و در اجلاس سه جانبه تهران با حضور رئیسان جمهوری ایران، روسیه و آذربایجان در اوایل آبان ماه جاری، تاکید شد که زودتر، این مسیر آماده شود.
وی راه آهن قزوین - رشت را یکی از سخت ترین پروژه های ریلی کشور عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ها بر این است که این طرح مهم، تا پایان سال 96 به اتمام برسد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تحقق بیش از 73 درصد از طرح های عمرانی کشور اظهار کرد: تخصیص اعتباری ما برای استان ها طی شش ماه نخست امسال، 49 درصد بود و تاکنون 30 هزار میلیارد تومان بر اساس تفکیک تبصره های مختلف، به استان ها اعتبار داده شده است.
جلسه شورای برنامه ریزی استان گیلان امروز (شنبه) به ریاست محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه در رشت برگزار شد. وی چهارشنبه هفته گذشته در جریان سفر به گیلان، با همراهی استانداران گیلان و قزوین، از پروژه راه آهن گیلان در منطقه منجیل و رودبار بازدید کرد. وی همچنین عصر دیروز (جمعه) از ایستگاه راه آهن فلکده رشت بازدید کرد.
خبرنگار: رضا اکبری ** انتشاردهنده:کبیری
7471/2007

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه اففتاح یک شرکت غذایی اظهار کرد: نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید امروز به بهره برداری رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه این استان در تولید و فرآوری صنایع غذایی در سطح کشور سرآمد است، افزود: استان گیلان را می توان به عنوان یکی از قطب های صنایع غذایی کشور نام برد.

وی با اشاره به افتتاحیه امروز و سرمایه گذاری ۳۲۰ میلیارد ریالی ادامه داد:: این واحد صنعتی در فاز اول تولید انواع آبمیوه توانسته است زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۲۰ نفر از جوانان گیلانی را فراهم آورد.

مدیرکل صمت گیلان ضمن تحسین سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی تصریح کرد: این سرمایه گذاری نشان از مشارکت مردم در راستای تحقق شعار سال و عمل به فرمان مقام معظم رهبری می باشد که کاملاً مورد حمایت است.

کد خبر 6093396

دیگر خبرها

  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان