Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@04:47:40 GMT

فرصت دوماهه وزارت ورزش برای انتخابات ۱۰ فدراسیون

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۱۵۶۴

فرصت دوماهه وزارت ورزش برای انتخابات ۱۰ فدراسیون

مشخص شدن زمان انتخابات کمیته ملی المپیک و لزوم حضور روسای فدراسیون‌ها در مجمع انتخاباتی، می‌طلبد تا وزارت ورزش هر چه زودتر فدراسیون های بلاتکلیف را سروسامان دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، تعیین زمان انتخابات کمیته ملی المپیک آغاز راهی است که باید در آن ثابت شود متولیان ورزش کشور آنگونه که مدعی هستند در تعامل و همکاری با یکدیگرند؟ یا خیلی از چالش ها و اختلاف نظرهای قدیمی همچنان وجود دارد و مانعی برای پیشبرد اهداف و برنامه ها خواهد بود؟

آنچه مسلم است روند برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک و نتایج آن باید از هر حیث مورد تائید کمیته بین المللی المپیک باشد در غیر این صورت مسئولان این نهاد آن را رد خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع می طلبد برای برگزاری انتخابات ۲۵ دی ماه کمیته ملی المپیک تمام اقدامات مطابق با مصوبات IOC انجام شود تا خللی در روند برگزاری ایجاد نشود یا اینکه به نتیجه انتخابات ایرادی گرفته نشود. 

اولین اقدام قانونمندانه در رابطه با انتخابات کمیته ملی المپیک، تعیین زمان برگزاری مجمع انتخاباتی و اطلاع رسانی به IOC دو ماه پیش از پایان دوره چهارساله هیات اجرایی و رئیسه فعلی بود که این کار انجام شد. از حالا به بعد اما سایر برنامه ها هم باید بر اساس مصوبات IOC پیش برود تا انتخابات بدون هیچ ابهام و ایرادی در موعد مقرر برگزار شود

در این میان مسئولیت اصلی برای برگزاری قانونمند انتخابات کمیته ملی المپیک با خود مدیران این کمیته است. آنها باید هر چه زودتر ابهامات فعلی در رابطه با ۱- اساسنامه ای که باید ملاک کار قرار بگیرد ۲- پست چالش برانگیز خزانه داری ۳- آئین نامه انتخاباتی و باید و نبایدهای آن و ... تصمیم گیری کند تا روند انتخابات با نام نویسی از کاندیداها به طور رسمی استارت بخورد اما در این بین وزارت ورزش هم نباید از مسئولیت خود برای انتخابات سالم و بدون چون و چرای کمیته ملی المپیک غافل شود. 

به گزارش مهر، احتمال استفاده از اساسنامه فعلی کمیته ملی المپیک به جای اساسنامه اصلاحی که هنوز تائید نهایی نشده، بیشتر است. البته در هر دو اساسنامه و در رابطه با ترکیب مجمع به حضور رئیس فدراسیون عضو فدراسیون بین المللی که در فهرست رشت های بازی های آسیایی و المپیک قرار دارد یا فدراسیونی که رشته یا رشته ­های ورزشی تحت پوشش آن ریشه در فرهنگ غنی ایران دارند، تاکید شده است. در هر دو اساسنامه آمده است که به در صورت غیبت رئیس، نماینده منتخب هیات رئیس می تواند در مجمع شرکت کند. 

این در حالی است که برخی فدراسیون های ایران این روزها با سرپرست اداره می شوند. سرپرست هم عنوانی است که در IOC  اصلا به رسمیت شناخته نمی شود و اصلا برای آن تعریفی ارائه نشده است. بنابراین این افراد برای حضور در مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک مورد تائید نیستند. علاوه بر این افرادی که به جای رئیسِ، در مجمع حاضر می شوند هم جایگاه وی را ندارند کمااینکه طبق آئین نامه انتخاباتی دوره قبل، این افراد حق رای نداشتند. 

توجه به این موضوع می طلبد وزارت ورزش برای برگزاری انتخابات فدراسیون هایی که بلاتکلیفی مدیریتی دارند، چاره اندیشی کند. به هر حال وزیر ورزش و معاون وی که تا همین دو سه هفته پیش بر برگزاری سرِ وقت کمیته ملی المپیک تاکید داشتند باید حالا در حیطه خود شرایط لازم را برای برگزاری صحیح انتخابات کمیته ملی المپیک فراهم کنند. 

به هر حال مدیریت سرپرستی نه تنها مخلِ برنامه ها و اهداف فدراسیون هاست بلکه انتخابات کمیته ملی المپیک را هم می تواند تحت تاثیر قرار دارد. انتخاباتی که نتیجه آن تاثیر مستقیم بر کاروان ایران در بازی های آسیایی و المپیک خواهد داشت. 

به گزارش خبرنگار مهر، تکواندو، کشتی، والیبال، تیروکمان، بوکس، شنا، کبدی، سه گانه، نجات غریق و کوهنوردی ۱۰ فدراسیونی هستند که یا با سرپرست اداره می شوند یا تا مدت زمان زیادی به پایان مدیریت آنها باقی نمانده است. وزارت ورزش باید به گونه ای برنامه ریزی کند که طی دو ماه آینده انتخابات این فدراسیون ها برگزار شود تا روسای آنها بتوانند بدون هیچ مشکلی در مجمع انتخاباتی شرکت کنند. 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۱۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجمع انتخاباتی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عصر امروز (جمعه) با حضور اعضا در کشور تایلند برگزار شد.

با رایزنی‌های صورت گرفته از سوی مسئولان فدراسیون شنا، در این انتخابات دو کرسی مهم و ارزشمند توسط نمایندگان ایران کسب شد.

پس از برگزاری این جلسه فرید فتاحیان که پیش از این به عنوان مدیر اجرای کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا برگزیده شده بود در این سمت باقی ماند. طبق دستورالعمل جدید کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عنوان دبیر کلی حذف شده و تمام وظایف آن با دایره اختیارات بیشتر بر عهده مدیر اجرایی است. بر این اساس فتاحیان مدیر اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا شد.

همچنین محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنای ایران در این انتخابات با رای اعضا مجمع بعنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان از سال ۲۰۲۵ الی ۲۰۲۹ انتخاب شد. رضوانی علاوه بر این مقام به عنوان نماینده هیئت رئیسه ورزش‌های آبی آسیا به منظور نظارت بر کمیته واترپلو این قاره تعیین گردید. رئیس فدراسیون شنا پس از این انتخابات در هیئت رئیسه کنفدراسیون آسیا نیز ابقا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران