Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان خبر از راهکاری برای دستیابی به ادامه همکاری دو مدیرعامل پرسپولیس و استقلال با توجه به قانون بازنشستگان صحبت کرد.


به گزارش "ورزش سه"، بحث در خصوص پایان کار مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با توجه به قانون منع حضور بازنشستگان موضوعی بود که محمدرضا داورزنی با حضور در شبکه تهران درباره آن به صحبت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


در پایان آذرماه همه فدراسیون ها تعیین تکلیف خواهد شد
تقریبا می توانم بگویم در پایان آذرماه همه فدراسیون ها تعیین تکلیف خواهد شد. بحثی در گذشته بود، دوران مدیریت رئیس فدراسیون که می گذشت سرپرستهایی می گذاشتند که این تبعاتی برای  فدراسیون ها داشت. این مساله در ابتدای ورود سلطانی‌فر به وزارت به حالت قبلی برگشت. وقتی دوران یک رئیس فدراسیون تمام شود  خود او به عنوان سرپرست کارش را انجام می‌دهد تا انتخابات برگزار شود. البته الان ثبت‌نام‌ها شروع نشده و چون زمان برگزاری انتخابات امروز مشخص شده فکر می‌کنم این سوال را آقایان شهنازی و هاشمی اعلام کنند.


تکلیف روسای فدراسیون‌ها را با سرپرست مشخص می‌کنیم
با همکاری خوبی که بین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هست در حال حاضر ستاد برگزاری بازیهای جاکارتا را تشکیل دادم. از آن سو هر دو هفته فدراسیون ایی که باید در بازی ها شرکت کنند برنامه های خود را اعلام می کنند. خوشبختانه همکاری خوبی بین وزارت و کمیته در حال انجام گیری است. از آن طرف به لحظ اجرای شرایط قانونی مجامع فدراسیون ها و همچنین کمیته ملی المپیک بعید می دانم مشکلی وجود داشته باشد. ما هم تلاش می کنیم برای آنکه با مشکل قانونی مواجه نشویم تکلیف روسای فدراسیون ها با سرپرست را مشخص کنیم.


بی‌ثباتی مدیریتی در استقلال و پرسپولیس بدهی سنگین به جا گذاشته
دو باشگاه سرخابی از بی ثباتی مدیریت و همینطور تغییرات جدی در نوع ساختار مدیریتشان باعث شد تا با مشکلات جدی مواجه شوند. به طور مثال بدهی به بازیکنان و مربیان قرارداد می‌بستند و از طرفی از باشگاه کنار گذاشته می شدند.بیش از 55 پرونده شکایتی در فیفا از سه باشگاه شده بود و ارقام سنگینی را برای هر سه باشگاه رقم زد.در نهایت دیدید که پنجره دو باشگاه استقلال و تراکتورسازی بسته شد.البته همه دوستانی که به عنوان مدیر آمدند تلاش کردند وضع موجود را اداره کنند اما در نهایت به دلیل اینکه از یک بی ثباتی در تامین منابع مواجه بودند در انتهای سال با بدهی های مختلف مواجه می شدند که توان پردخت آن را نداشتند.


110 میلیارد بدهی سرخابی‌ها به اداره مالیات
این بدهی ها طی 15 سال گذشته رخ داده است. از طرفی چون دوستان در بحث مالیات اقدامی نکرده بودند اداره مالیات هم علی الراس آن را حساب کرده بود. یعنی آنها بر اساس عملکرد باشگاه ها را جریمه کردند.مثلا این علی الراس برای یک باشگاه 100 میلیارد و برای دیگری مثلا 70 میلیارد تومان شده بود. البته نشستی در وزارت خانه برگزار شد که تخفیفاتی گرفته شده است. البته چیزی که مطرح شده 110 میلیارد تومان و .. در حال بررسی است چون این ارقام قدیمی است.تلاش می شود بخش مالیات حقوق و مالیات تکلیفی را پرداخت کنند اما در خصوص مالیات عملکرد باید این بخشودگی لازم را از دولت بگیرند.


چرا باشگاه‌ها قرارداد میلیاردی عقد می‌کنند؟
این را باید از حوزه تخصصی خود و دوستانی که در بحث اقتصادی باشگاه ها کار می کنند سوال کرد.وقتی دو باشگاه با تیم های قدرتمند آسیایی رقابت می کند باید تیمی قدرتمند را ببندد. قیمت بازیکنان در سطح اول آسیا و سایر رشته ها شرایط مشخصی دارد. وقتی می خواهید تیمی را در زمره خوب آسیا باشد طبیعی است باید تیمی محکم و قوی بسته شود.اینکه یک تیم مثل پرسپولیس و استقلال ارقامی را به بازیکنانش پرداخت می کند رقم زیادی نسبت به رقبای آسیایی اش زیاد نیست. این ارقام از اسپانسر یا در آمد باشگاه تامین می شود.


تراکتور، استقلال و پرسپولیس بدهی‌های خارجی را پرداخت کردند
وقتی تراز همیشه منفی است و میزان سفرها و عملکردی باشگاه بالا است به همین دلیل دوستان ما در اداره مالیات اعلام کردند چون تعیین تکلیف صورت نگرفته به همین دلیل جرایمی هم در نظر گرفته شده است. با تشکیل کمیته تعین وضعیت در فدراسیون ما دیگر نباید پرونده ای در فیفا داشته باشیم.خوشبختانه سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتوسازی بدهی بازیکنان خارجی خود را پرداخت کردند.


دولت نمی‌تواند به باشگاه‌ها کمک کند
قانونا دولت نمی‌تواند به باشگاه ها پولی پرداخت کند. خوشبختانه هر سه باشگاه منابع درآمد و سودآوری را از 2 سال گذشته پیگیری کردند که بدون کمک دولت توانستند هزینه ای خودشان را تامین کنند.هواداران از طریق اپراتورها کمک کردند و سایر موسسات هم اسپانسر شده اند.شاید برخی باشگاه‌های صنعتی و خودروسازی از شرکت‌ها و موسسات نیمه دولتی حمایت می‌شوند اما خوشبختانه هم مدیریت استقلال و هم پرسپولیس و هم تراکتورسازی به این وضعیت آشفته سروسامان دادند.


شرایط بدهی‌های استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی
اتفاقی در این دو هفته افتاد که تعیین وضعیت شود. ارقام مختلفی در خصوص بدهی ها منتشر شده اما هیچکدام ثابت نشد. عمده بدهی هایی که باشگاه ها به بازیکنان و مربیان خارجی داشتند تقریبا صفر شده است.اما در حال حاضر سه باشگاه ساعاتی قبل پرونده را پیگیری کردند و مدارک را کامل کردند. برخی بدهی ها پرداخت شده و آخرین وضعیتی که چک کردم این است که امشب همه چیز نهایی شود و وضعیت سه باشگاه را مشخص کردیم. مقداری نقدا پرداخت شده، مقداری توافق صورت گرفته و برای برخی هم مدت تعیین کردند. به نظرم سخت است که ای اف سی شرایط باشگاه نفت را بپذیرد. به نظر می رسد دوستان ما در نفت با سرعتی که باشگاه های دیگر عمل کردند اقدام نکردند و خیلی خوشبین نیستیم.


4 سهمیه ایران در آسیا قطعی است
اطلاعاتی که من دارم این است که 4 سهمیه برای ایران وجود دارد و اگر نتوانند تیمی دیگر جایگزین می شود.


ممنوعیت قانونی باعث نظارت روی وضعیت پرسپولیس شد
جا دارد از زحمات آقایان طاهری و افتخاری تشکر کنم.اداره کردن دو باشگاه چندان ساده نیست وانتظاراتی که مردم دارند فشار زیادی وارد می‌کند. از آن طرف تامین منابع و هماهنگی دستگاه‌های مختلف سخت است. تحمل کردن این اتفاقات برای هر مدیری سخت است. از سال گذشته مشکلات و همچنین منوعیت قانونی باعث شد تا دستگاه های نظارتی وضعیت پرسپولیس را بررسی و پیگیری کنند.


اصلا و ابدا فشاری برای استعفای طاهری نداشتم
اصلا و ابدا. نمی دانم چرا در صفحات مجازی چنین اقدام کردند. به هیچ عنوان وزارت ورزش در اداره داخلی باشگاه ها دخالت نمی کند.در مورد آینده هر دو باشگاه هم تصمیم خواهد گرفت البته وزارت ورزش جوابگو و پاسخگوی جواب های مجلس شورای اسلامی خواهد بود زیرا شخص وزیر هم به عنوان رئیس مجمع  باید حامی و پاسخگوی اتفاقات دو باشگاه باشد. تلاش می‌کنیم بار مسئولیتی آن بر روی دوش دولت برداشته شود چون هر دو باشگاه توانایی فعایلت های گسترده را دارند.


طاهری باید با وزیر صحبت کند
طاهری هفته گذشته به کربلا رفته و باید برگردد و شخصا با وزیر صحبت کنند تا بتوانند شرایطی رافراهم کنند که هواداران نگران نباشند.


افتخاری تا 20 آبان فرصت دارد
چون سازمان بازرسی اعلام کرد که تا 20 آبان فرصت داریم تلاش می کنیم شرایط را فراهم کنیم تا از راهکارهای قانونی استفاده کنیم اما طبیعی است که  وزارت ورزش باید قانون را اعمال کند تلاش می کنیم به این دو باشگاه آسیبی وارد نشود.

 

والیبال محمدرضا داورزنی پرسپولیس تهران علی اکبر طاهری (سرپرست)

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۸۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • غیبت قهرمان جهان و رامین طاهری در اهواز