Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@06:47:55 GMT

230 واحد صنعتی در ملایرفعال است

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۷۶۴۳

230 واحد صنعتی در ملایرفعال است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ عبدالعظیم رضایی فرماندار ملایر در مراسم افتتاح هتلینگ بیمارستان دکتر غرضی ملایر که با حضور وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد افزود: در دو سال اخیر اقدامات مطلوبی در زمینه بازگشت برخی واحد‌های تعطیل و ‌نیمه‌تعطیل شهرستان انجام شده و امیدواریم بتوانیم با راه‌اندازی کلیه واحد‌های صنعتی، شهرستان‌گامی موثر در راستای اشتغال‌زایی ملایر برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از همه ظرفیت‌‌های شهرستان باید در زمینه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید استفاده شود.

رضایی با بیان اینکه تعداد روستاهای ملایر از ۳۵۰ به ۲۰۸ روستا کاهش پیدا کرده است گفت: هم‌اکنون اقدامات ‌خوبی در راستای حفظ سکونت در روستاهای شهرستان ملایر در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه ‌ملایردر گذشته حدود 350 روستا وجود داشته است بیان کرد: در حال حاضر این شهر 208 روستای دارای سکنه دارد و هم‌اکنون اقدامات ‌خوبی در راستای حفظ سکونت در روستاهای، شهرستان در حال انجام است.

فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه هم‌اکنون‌ مهمترین دغدغه مسئولان و مردم در خصوص اشتغال است گفت: باید از همه فرصت‌ها و ظرفیت‌‌های ملایر در راستای ایجاد اشتغال در این شهر استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به ثبت ملایر به عنوان شهر ملی مبل و‌ منبت افزود: هم‌اکنون حدود 4 هزار کارگاه مبل و منبت در ملایر فعال است و تعداد 8 هزار نفر به صورت مستقیم ‌و با احتساب صنایع وابسته تعداد 20 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این واحدها فعالیت دارند.

رضایی با اشاره به ظرفیت بالای ملایر در حوزه کشمش و انگور اظهار داشت: این شهر با داشتن بیش از 10 هزار هکتار باغ انگور جایگاه ویژه‌ای در زمینه صادرات این ‌محصول به ‌کشورهای اروپایی و آسیایی دارد و هم‌اکنون پرونده ثبت جهانی انگور ملایر در فائو در دست پیگیری است و در آینده شاهد ثبت جهانی انگور ملایر خواهیم بود.

فرماندار ملایر خواستار افزایش سهمیه تسهیلات صنوق کارآفرینی امید در راستای تسهیل کار آفرینان و‌ همچنین تقاضای پرداخت یارانه و تجهیزات در زمینه راه‌اندازی، شیلتر بانوان( مرکز نگهداری زنان معتاد) شد.

وی با اشاره به تشکیل بنیاد صیانت از خانواده از سال گذشته در ملایر ایجاد شده گفت: با تشکیل این بنیاد در هشت ماهه امسال شاهد کاهش 31 درصدی طلاق در ملایر بوده‌ایم.

انتهای پیام/ج

فعالیت بیش از 200 واحد صنعتی در ملایر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان