Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: استفاده از مشارکت مردمی در ایجاد نظم و امنیت عمومی به معنای ایجاد فضای امنیتی در جامعه نیست بلکه باید به طرق مختلف اذهان مردم را نسبت به حفظ و استقرار امنیت هوشیار نگه داشت.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی محمدمهدی مروج الشریعه که در نشست طرح مشارکت مردم در توسعه نظم و امنیت عمومی سخن می گفت افزود: این زیباترین و بهترین طرحی بود که در راستای استفاده از مشارکت عمومی در ایجاد و تثبیت امنیت در یک نهاد نظامی و انتظامی مورد تاکید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اصل و اساس در این طرح باید استفاده از مشارکت مردم در این زمینه باشد گفت: برای اجرای این امر باید فرهنگ سازی صورت گیرد و یکی از این راه ها استفاده از واژه هایی است که از طریق رسانه های جمعی به ویژه رسانه ملی مورد استفاده قرار می گیرد.
مقام عالی دولت در استان، با اشاره به اینکه امنیت یک منشور چند وجهی است که تمامی ابعاد آن به صورت توامان باید مورد توجه قرار گیرد اظهار کرد: امنیت تنها پیشگیری از وقوع هجمه به جان و مال مردم نیست بلکه ابعاد دیگری نیز دارد که امنیت سلامت مردم، امنیت اخلاقی، امنیت فناوری و اطلاعاتی و نیز نظم عمومی همگی شاخه ای از امنیت هستند که می توانند مورد توجه باشند.
وی با بیان اینکه باید به سمت ایجاد و توسعه نظم و امنیت عمومی حرکت کنیم گفت: این کار باید بگونه ای صورت گیرد که امنیت روانی مردم و احساس امنیتی که امروزه به برکت تلاش و مجاهدت نیروهای ذیربط ایجاد شده، دچار خدشه نشود.
مروج الشریعه استفاده از فناوری اطلاعات در این زمینه را مورد تاکید قرار داد و افزود: در این رابطه نیاز است از ظرفیت جوانان، دانشجویان و حتی دانش آموزان و نخبگان جامعه به نحو مطلوب استفاده شود چرا که قطعا بکارگیری فناوری اطلاعات و نرم افزارهای مربوطه می تواند به تسهیل استفاده از مشارکت مردم در اجرای این طرح کمک شایان توجهی نماید.
وی استفاده از ظرفیت محلات و شوراهای محلی و مساجد را مورد تاکید ویژه قرار داد و گفت: علاوه بر این دو مقوله، مساجد و بازار به عنوان قوی ترین پایگاه های مردمی می تواند در این زمینه بطور جد مورد استفاده قرار گیرد چرا که از گذشته های دور این اماکن مقدس پایگاه بسیار مناسبی برای اجرای طرح های مشارکتی از طرف مردم بوده است.
استاندار خراسان جنوبی عبارت خیرین نظم و امنیت عمومی را از جمله واژه های فرهنگ ساز در این زمینه برشمرد و یادآور شد: رسانه های جمعی نیز باید در این زمینه جدی تر از قبل وارد شده و با ارائه یک برنامه مدون کاری در راستای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب برای آحاد مختلف جامعه بیش از پیش تلاش کنند.
وی استفاده از ظرفیت وقف در این زمینه را مورد تاکید قرار داد و گفت: وقف به عنوان یک میراث ماندگار می تواند بسیاری از مشکلات را در این زمینه به طرق مختلف مرتفع نماید تا بتوان بهتر از وقفیات در زمینه ایجاد امنیت پایدار استفاده کرد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
دریافت و انتشار: رسول محمدحسنی
3028

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۲۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه؛ محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، ضمن بیان این‌که دشمن با تمام قوا پا به جنگ تمام‌عیار فرهنگی علیه کشور ما گذاشته است، اظهار کرد: در جنگ فرهنگی علیه تهاجم دشمن، وظیفه ما عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و اقتضائات روز است که باید در عمل به آن انسجام لازم را داشته باشیم.

محمد طیب صحرایی افزود: هرچند که طی دوران شکوهمند انقلاب اسلامی در جنگ فرهنگی با استکبار شرایط گرانبها و بی‌نظیری رقم خورده است اما به این معنی نیست که عرصه جنگ را رها کنیم و تقابل جبهه حق و باطل تا ختم بشریت و پیروزی جبهه حق ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر به قله نزدیک شده است، تصریح کرد: اینکه معظم‌له تاکید دارند در نزدیک قله هستیم، منظور صرفا قله‌های سیاسی یا اقتصادی و... نیست، بلکه ترکیبی از موفقیت‌های انقلاب است که موضوع فرهنگ هم یکی از آنها محسوب می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: حرکت دقیق و اثرگذار در عرصه فرهنگی نیازمند عمل کردن در چارچوب کار قرارگاهی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه اصلی و شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها نیز در ذیل و به متناظر آن شورای فرهنگ عمومی استان بایستی قرارگاه فرهنگی باشد.

صحرایی تاکید کرد: با تشکیل این قرارگاه و اتحاد می‌توان از پراکنده کاری و دوباره کاری در حوزه فرهنگی استان تا حد زیادی جلوگیری نمود و همانطور که مورد تأکید مقام معظم رهبری است باید در حوزه فرهنگ، کار جبهه‌ای انجام دهیم و همه باید در کنار هم حرکت کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه درزمینه‌ی عفاف و حجاب حداقل ۳۰ سازمان متولی وجود دارد که وظیفه آن‌ها به‌روشنی در قانون مشخص‌شده است، بیان کرد: این سازمان‌ها و نهادها اگر بخواهند فعالیتی را بدون فرماندهی واحد ادامه دهند، قطعاً با شکست مواجه می‌شوند لذا اگر این سازمان‌ها انسجام و همکاری لازم در این حوزه را داشته باشند مشکلات موجود مرتفع خواهد شد.

صحرایی در ادامه ضمن اشاره‌ به شوراها و ستادهای مختلف اجرایی در کشور، افزود: اگر شوراهایی از جمله شورای عفاف وحجاب، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شورای فضای مجازی و... و ستاد هایی از قبیل ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، ستاد اقامه نماز، ستاد برگزاری مراسم مذهبی و... هدف محور باشند برنامه‌ها زودتر به هدف نزدیک خواهد شد.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: توجه به گفتمان سازی در ادارات دولتی و همکاری و همراهی اصناف در بخش‌های خصوصی نیز می‌تواند مسیر گفتگوی مشوق محور و خیرخواهانه را در حوزه‌ عفاف و حجاب در قرارگاه شورای فرهنگ عمومی ایجاد نماید.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228380 برچسب‌ها ایسکانیوز رهبر معظم انقلاب کرمانشاه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی

دیگر خبرها

  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • بازدید عمومی نمایشگاه ایران اکسپو از روز یکشنبه آغاز می‌شود؛ نمایشگاه اکسپو چند روز است؟!
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا