Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه ۹۰ درصد از کودکان کار در کشور دارای خانواده هستند، گفت: به همین منظور ۴۸ مرکز آموزشی و حمایتی از کودک و خانواده در سطح کشور راه اندازی شده است.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا از زنجان، فریبا درخشان نیا، مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور امروز (21 آبان) در آیین افتتاح مرکز آموزشی و حمایتی روزانه کودک و خانواده زنجان در فرهنگسرای کوثر اظهار کرد: استان زنجان جزو استان های برتر در شاخص های سلامت اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی از وظایف دفتر آسیب دیدگان افزود: این دفتر در سال 60 با هدف حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی اعم از زنان و کودکان راه اندازی شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه 90 درصد از کودکان کار در کشور دارای خانواده هستند، گفت: به همین منظور 48 مرکز آموزش کودک و خانواده در سطح کشور راه اندازی شده است.

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور با یادآوری اینکه به منظور به حداقل رساندن آسیب های اجتماعی در جامعه اعتبارات خوبی تخصیص یافته است، گفت:  بسته حمایتی از مودکان خیاباتی در حال به روز رسانی است و از رسانه ها تقاضا می شود تا مردم را نسبت به آسیب های اجتماعی موجود آگاه کنند.

درخشان نیا استفاده از ظرفیت های مردمی را یکی از نقاط قوت به حداقل رساندن آسیب های اجتماعی در کشور اعلام کرد و گفت:  تلاش می شود تا از توان دستگاه های دیگر در کنار بهزیستی برای این امر استفاده گردد.

وی از اجرای طرح همبستگی خلاق از مرداد امسال در تهران خبر داد و گفت: در این طرح که در سنوات بعدی در استان ها هم اجرا خواهد شد ارتباط بین سازمان های مردم نهاد بیشتر خواهد شد.

این مقام مسوول تعداد خانه های سلامت برای دختران فراری را 31 خانه در کشور خواند و ادامه داد: طرح نماد که همان نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان است هم در پی تفاهم نامه با آموزش و پرورش در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان اجرا می شود.

به گفته مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور از سال 92 قانون حمایت خانواده و مشاوره پیش از طلاق اجباری شده است و سامانه الکترونیکی کاهش طلاق در 10 استان اجرا می شود.

این مقام مسوول با بیان اینکه در کشور 9 هزار و 200 کودک خیابانی از خدمات بهزیستی بهره مند می شود، گفت: این سازمان 160 فعالیت تخصصی به جامعه هدف خود ارائه می دهد.

درخشان نیا تصریح کرد: در مراکز آموزش و حمایتی کودک و خانواده که با هدف توانمندسازی خانواده ها و با محوریت مطالبه گری تاسیس می شود به کودکان و خانواده ها خدمات آموزشی، درمانی و روانشناسی ارائه می شود.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۲۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان