Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@01:04:58 GMT

یک بام و دو هوا در اتحادیه عکاسان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۳۱۱۳

یک بام و دو هوا در اتحادیه عکاسان

اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران که زمانی به عنوان یک هنر از جایگاه ویژه ای برخوردار بود اکنون به دلیل کم توجهی و نبود حمایت جدی مسئولان با مشکلات عدیده ای روبرو شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، رکود اقتصادی از یک طرف و تداخل صنفی از طرف دیگر مشکلاتی را برای صنف عکاسان و فیلمبرداران در شهرستان پارس آباد بوجود آورده است؛ این صنف که زمانی به عنوان یک هنر از جایگاه ویژه ای برخوردار بود اکنون به دلیل کم توجهی و نبود حمایت جدی مسئولان با مشکلات عدیده ای روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون دیگر عکاسی مختص عکاسان هنرمند و کاربلد در آتلیه ها و عکاسی ها نیست. بلکه یک عکس پرسنلی که سال ها بر روی شناسنامه ، گذرنامه و دیگر کارت های شناسائی ثبت می شد، امروزه در مراکز وابسته به ثبت احوال، پلیس+۱۰ و در مدارس توسط اشخاص غیر حرفه ای گرفته می شود که این موارد به دلیل بی توجهی به حقوق صاحبان این صنف است.

عکاسی یک هنر اختصاصی است، نه یک شغل سیار و عمومی؛ هیچ عکاسی چه مجوزدار و یا بدون مجوز، حق عکاسی در مدارس و یا اماکن دیگری را به صورت سیار ندارد و این کار تداخل صنفی محسوب شده و خلاف قانون نظام صنفی است.

گویا که گوش شنوایی برای پایان دادن به مشکلات صنف عکاسان شهرستان پارس آباد وجود ندارد. در حالی یک واحد صنفی پروانه دار اکنون هزینه هایی همچون هزینه اجاره، مالیات، عوارض شهرداری و دارایی را پرداخت می‌کند اما عکاسی توسط دفاتر پیشخوان و دفاتر پستی وابسته به دستگاه های دولتی باعث شده تا تعداد زیادی از واحدهای صنفی عکاسان تعطیل شوند.

لازم به ذکر است صنف عکاسان از سال ۹۱ با این مشکل مواجه هست و دولت با اینگونه اقدامات راه امرار معاش واحدهای صنف عکاسی را بسته و معلوم نیست تا چه زمانی قرار است این رویه ادامه پیدا کند.

شرایط به گونه ای شده که به ندرت افراد برای انداختن عکس یا حتی فیلمبرداری از مجالس به آتلیه های عکاسی یا اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران مراجعه می‎کنند و تمامی منابع درآمدی صنف عکاسان به گونه ای تعدیل شده و تنها عکس پرسنلی مانده بود که آن هم به لطف اقدامات دفاتر پیشخوان و دفاتر پستی گرفته شده است؛ لذا اگر اقدامی صورت نگیرد، این صنف تعطیل خواهد شد.

یکی از مشکلات صنف عکاسان مشکل بیمه است و لذا صنف عکاسان را جزء هنرمندان نمی بینند و باید بیمه را کامل پرداخت کنند. دسته‌بندی برای قشر هنری صورت گرفته که بر اساس آن صنف قالی بافان، نوازندگان، خوانندگان، طراحان، نقاشان و خطاطان در رسته هنری قرار گرفته اند و بیمه این اقشار با یارانه انجام می شود اما معلوم نیست چه اتفاقی افتاده که صنف عکاسان جزء هنرمندان محسوب نمی شود و باید ۳ برابر بیمه هنرمندان را حق بیمه پرداخت کنند.

از سویی وقتی صنف عکاسی که عملا در رکود بسر می برد چرا باید شاهد این همه افزایش مالیاتی باشد. مگر مالیات را بر اساس افزایش درآمد وصول نمی کنند، پس زمانی که هیچ گشایش اقتصادی صورت نگرفته چرا باید شاهد افزایش چند برابری مالیات در اتحادیه عکاسی باشیم.

امید است مشکلات مطرح شده که نه تنها شهرستان پارس آباد بلکه گریبانگیر تمامی شهرهای ایران نیز شده است، توسط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی مطرح و نسبت به برطرف کردن این موانع که خارج از اختیار و نظارت اصناف می باشد اقدام گردد.

محبت جعفرپور (رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران شهرستان پارس آباد)

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 

به گزارش قدس خراسان، سید حسین رسولی در نشست خبری که ظهر امروز در خانه کارگر مشهد به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، اظهار کرد: ما مشکل قانون نداریم، مشکل در اجرای قانون است، در قانون تکلیف همه مدیران، کارفرمایان و کارگران مشخص است اما در نهایت کارگران به حقوق خود نمی‌رسند. سالیان سال  است که در این مورد صحبت می‌شود اما همچنان مسائل کارگری به قوت خود باقی است.

وی افزود: مشکلات کارگران بر کسی پوشیده نیست و همه نسب به آن آگاهی دارند و بارها به گوش مسئولان و نمایندگان مجلس رسیده اما موضوع مهم این است که قوانین وجود دارد اما اجرا نمی‌شود و سه جانبه گرایی در زمینه تحقق حقوق کارگران رعایت نمی‌شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به نقش اساسی کارگران در جامعه ادامه داد: امروز شاهد این هستیم به دلیل دستمزد کم دیگر افراد رغبت ندارند که به کارگری بپردازند و شاهد این هستیم که کارفرما از نیروی اتباع استفاده می‌کنند که باز هم تبعات خود را دارد.

رسولی مشکلات حوزه درمان را یکی از مشکلات مهم کارگران دانست و گفت: کارگران به محض ورود به کارخانه باید بیمه شوند و حق بیمه خود را پرداخت کنند این در صورتی است که به نحوه مطلوب نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای و درمان استفاده کنند.در حال حاضر یک درمان مستقیم و یک درمان غیرمستقیم وجود دارد. در درمان مستقیم تامین اجتماعی موظف است در درمانگاه‌ها و مراکز خود به درمان بیمه شدگان خود بپردازد اما این قضیه به دلیل نبود زیرساخت ها، نبود مراکز درمانی و بیمارستانی اتفاق نمی‌افتد و کارگر مجبور است از شرایط درمانی خارج از شبکه تامین اجتماعی استفاده کند و متحمل هزینه شود.

وی افزود: نوبت دهی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی به سختی صورت می‌گیرد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی باید صفرتا صد کارگران را درمان کند اما این کار به طور کامل انجام نمی‌شود و در نهایت دوباره کارگران هزینه بیمه تکمیلی هم پرداخت می‌کنند تا بتوانند از هزینه‌های درمان خود کم کنند و این یعنی بار اضافه به جامعه کارگری.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی خواستار حمایت از حقوق کارگران طبق قوانین شد و گفت: براساس قانون کار باید سه جانبه گرایی متشکل از حضور دولت، نماینده کارگری و کارفرمایان اتفاق بیفتد اما در جلسه شورای عالی کار بدون حضور نماینده کارگران برای حقوق و دستمزد کارگران تصمیم گیری و حقوقی برای جامعه کارگر مشخص شد که کفاف زندگی آنان را نمی‌دهد و باید منتظر تبعات این اتفاق بود.

وی تصریح کرد: دولت به عنوان مجری قانون در اجرای قوانین باید در شرایط بی طرف قرار بگیرد اما ۷۰درصد منافع کارگری در دست دولت است و همین باعث شده تا قانون به درستی اجرا نشود.قانون کار ۲۰۳ ماده و ۱۲۰تبصره دارد که اگر به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات جامعه کارگری حل خواهد شد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • قول استاندار کرمان برای رفع مشکلات کارگران
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد