Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلپایگان-مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: ۷۰ شهرک صنعتی در استان اصفهان زمینه اشتغال ۱۲۰ هزار نفر را فراهم کرده است و پیش بینی شده در سال ۱۴۰۰ به ۲۰۰ هزار اشتغال برسد.

به گزارش خبر نگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، دکتر محمدجواد بگی در جلسه پیگیری آب شهرک‌های صنعتی گلپایگان، اظهار داشت: طرح انتقال  ۱۲ لیتر آب از طریق خط انتقال آب شرب تصفیه خانه گلپایگان به سمت دو شهرک صنعتی گلپایگان و ناحیه صنعتی سعیدآباد مصوب شد و به زودی این طرح اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه گلپایگان قطب تولید مواد غذایی است، گفت: برای توسعه صنایع غذایی در شهرستان به آب شرب که قابلیت مصرف دارد، نیاز است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان بیان داشت: طرح اتصال فیبر نوری شهرک صنعتی شهرستان تا پایان سال تکمیل خواهد شد و صنعت‌گران می‌توانند در زمینه تجارت الکترونیک در شهرک صنعتی از این تجهیزات استفاده کنند.

وی از اجرای عملیات گازرسانی در فاز دوم توسعه شهرک صنعتی گلپایگان تا پایان سال خبر داد و گفت: آسفالت معابر شهرک‌های صنعتی، آبرسانی به شهرک‌های صنعتی و طرح فیبر نوری بالغ بر پنج میلیارد تومان هزینه به همراه دارد.

بگی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذار برای توسعه خوشه لبنی در گلپایگان انتخاب شده است، گفت: مراحل اجرایی در دست اقدام است و ظرف دو سال آینده از خوشه لبنی خدمات حمایتی خواهیم داشت.

وی بیان کرد: شهرک‌های صنعتی شهرستان گلپایگان با مشکل زیر ساختی مواجه نیستند، و کمبود آب مهم‌ترین مشکل بود که مصوبه تأمین آب انجام شد و به زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان اظهار داشت: استعلام برای احداث شهرک صنعتی در شهر گلشهر انجام شده است و پس از  تملک زمین از طریق بخش خصوصی احداث می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با رایزنی نماینده شهرستان گلپایگان و خوانسار در مجلس در وزارتخانه‌ها و دعوت از معاون رئیس جمهور در بازدیدی که از شهرک‌های صنعتی استان انجام شد توسعه صنعت استان را شاهد هستیم.

بگی با بیان اینکه با ایجاد طرح رونق اقتصادی بسیاری از مشکلات صنعتی استان را بر طرف شده است، گفت: مالیات، بیمه‌ و ساختار پرداخت تسهیلات در سیستم بانکی برای صنعتگران هنوز با مشکلات مواجه است و امیدواریم با تدابیر ستاد اقتصاد مقاومتی مشکلات شهرک‌های صنعتی بر طرف شود.

وی بیان داشت: رویکرد توسعه صنعتی استان به سمت صنایع پاک، غیر آلاینده، دانش بنیان و صادرات گراست تا زمینه برای رقابت پذیری و اشتغال پایدار در استان فراهم شود.

بگی  با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ شهرک صنعتی در استان اصفهان زمینه اشتغال ۱۲۰ هزار نفر را فراهم کرده است، گفت: پیش بینی شده در سال ۱۴۰۰ تعداد اشتغال استان به ۲۰۰ هزار نفر برسد./

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۵۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

کد خبر 6092680 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور