Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@04:24:09 GMT

مجلس از پاسخ‌ وزیر تعاون قانع شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۱۶۲۵

مجلس از پاسخ‌ وزیر تعاون قانع شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پاسخ های علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قانع شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (دوشنبه، 22 آبان) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به سوال خود از ربیعی در خصوص علت عدم اجرای بند 5 ماده 6 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قانع نشد و در نهایت سوال به رأی گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس نمایندگان مجلس با 87 رأی موافق، 119 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 215 نماینده حاضر در صحن علنی سوال را وارد ندانسته و در واقع از پاسخ های وزیر قانع شدند.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون اقتصادی در ارائه گزارش این کمیسیون از سوال پورابراهیمی گفت: خلاصه سوال این است که علت عدم اجرای بند 5 ماده 6 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در وزارت تعاون چیست که سوال در جلسه سوم شهریور در دستورکار کمیسیون اقتصادی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این جلسه پورابراهیمی سوال خود را از وزیر تعاون مطرح کرد و خواستار شفاف سازی اطلاعات بنگاه های اقتصادی زیرمجموعه وزارت تعاون در سیستم کدال سازمان بورس و اوراق بهادار شد.

نماینده مردم آباده و بوانات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نماینده سوال کننده بر اجرایی و عملیاتی شدن سیستم کدال تاکید داشت، گفت: پورابراهیمی ضمنا خواستار شد که تعداد شرکت های مشمول قانون شفاف سازی اطلاعات اعلام شود.

این نماینده مجلس بااشاره به پاسخ های ربیعی توضیح داد:وزیر عنوان کرد در این خصوص اقداماتی در وزارتخانه صورت گرفته و اطلاعات هلدینگ های غیربورسی را به بورس گزارش داده اند و اکنون برنامه این است که با کمک نمایندگان در هیات وزیران طرحی را ارائه کنند که در پایان 4 سال آینده هیچ بنگاهی در وزارتخانه باقی نماند و برای شرکت های زیرمجموعه نیز استراتژی تعریف شده که بنگاه های سودآور و بنگاه های زیان ده مشخص شود.

زارع ادامه داد: به گفته وزیر این برنامه برای سایر دستگاه ها نیز می تواند الگوی مناسبی بوده که در واقع فراتر از شفاف سازی است؛چرا که دولت می خواهد هیچ صندوقی بنگاه داری نکند.

وی افزود: همچنین ربیعی در ادامه بیان داشت که در اجرای قانون مصوب مجلس به کلیه شرکت های زیرمجموعه بخشنامه شده که اطلاعات مالی خود را به بورس ارائه کنند تا از مجموع شرکت های تامین اجتماعی 76 شرکت که از لحاظ ارزش سهام بورس نزدیک به 80 درصد شرکت های مذکور را تشکیل می دهند؛از همان زمان اطلاعات خود را ارسال کنند و 20 درصد باقیمانده نیز باید از هلدینگ ها جدا شوند تا به تدریج اطلاعات خود را ارسال کنند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: وزیر همچنین گفت که از این میزان 144 شرکت باقیمانده نیز به آن ها ابلاغ شده تا اطلاعات خود را به بورس ارائه کنند.همچنین در تاریخ یکم شهریور نامه ای به بورس نوشته شد که مجامع شرکت ها برگزار شده و سازمان ها نیز نماینده خود را معرفی کنند.مجامع با حضور نمایندگان بورس برگزار شد،وزارت نیز شفاف سازی را به نفع مدیریت و مجموعه اعلام کرد و سه هلدینگ باقیمانده نیز با دستوروزیر و رئیس سازمان تامین اجتماعی مقدمات کار را فراهم کردند.

زارع ادامه داد:پورابراهیمی تاکیدکرد سوال به تکلیف قانونی وزارتخانه است و نه برنامه و فرآیند کار،بلکه در قانون تکالیف و تصریح قانونی وجود دارد که متاسفانه تاکنون اطلاعات تنها 27 شرکت در سامانه کدال بورس و اوراق بهادار وارد شده که تنها از این 27 شرکت چند شرکت متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افشای اطلاعاتی شده است.

وی گفت: پورابراهیمی خطاب به وزیر عنوان کرد شما که تعداد شرکت های مشمول اجرای بند 5 ماده 6 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی را نمی دانید چطور می خواهید در خصوص آن ها اقدام به شفاف سازی اطلاعات کنید.

زارع اظهارداشت:پورابراهیمی تاکید کرد که آقای وزیر بگذارید من به شما بگویم که چه تعداد شکایت های شما در حوزه اقتصادی فعالیت می کنند که حتی مدیران سازمان های اقتصادی شما نیز اطلاعاتی ندارند. گزارش سازمان بازرسی در ارتباط با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون موجود است براین اساس حدود 260 شرکت به ثبت رسیده که تعدادی از آن ها فاقد هرگونه اطلاعات برای افشای گزارش حسابرسی هستند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: همچنین پورابراهیمی عنوان کرد که براساس اطلاعات اولیه بیش از هزار شرکت و بنگاه اقتصادی کوچک و بزرگ مشمول افشای اطلاعات هستند که با گذشت بیش از 3 سال از ابلاغ قانون هیچ گونه اقدامی به غیر از تعداد انگشت شمار صورت نگرفته است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در نهایت پورابراهیمی در کمیسیون اقتصادی از پاسخ های وزیر قانع نشد و سوال برای طرح در صحن علنی ارسال شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۱۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد

مجلس سنای آمریکا با ۷۹ رای موافق در برابر ۱۸ رای مخالف، قانونی را تصویب کرد که شرکت مالک برنامه «تیک‌تاک» را مجبور می‌کند آن را تا ۹ ماه آینده واگذار به غیر کند، در غیر این صورت استفاده از این برنامه در آمریکا ممنوع خواهد شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، انتظار می‌رود این اقدام بحث برانگیز قانون‌گذاران آمریکایی با چالش‌های قانونی روبرو شود.

مارکو روبیو، سناتور جمهوری‌خواه در خصوص ممنوع کردن این برنامه اشتراک‌گذاری ویدئو که مالک آن در چین مستقر است، می‌گوید: «سال‌ها به پکن اجازه دادیم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند. این کار به طرز خطرناکی کوته‌بینانه بود. اکنون قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد. این اقدام خوبی برای آمریکا است». 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا قرار است فردا (پنجشنبه) این لایحه را امضا کند.

تیک‌تاک یکی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در آمریکا است که به خصوص میان جوانان و نوجوانان این کشور طرفداران زیادی پیدا کرده است. این برنامه که متعلق به شرکت چینی «بایت دنس» است تا به حال با ادعاهای متعددی در خصوص امنیت داده‌ها از سوی مقامات آمریکایی روبرو شده است. مقامات این شرکت بارها اعلام کرده‌اند که داده‌های کاربران آمریکایی را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارند.

در حال حاضر، بایت دنس اظهار نظر رسمی نکرده، اما به کارمندان تیک تاک اعلام کرده که شکایتی تنظیم می‌کند و قصد دارد این قانون را مسدود کند. 

نبرد ۴ ساله بر سر برنامه تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، فقط یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته نیز شرکت اپل اعلام کرد به درخواست دولت چین، برنامه‌های «واتس اپ» و «تردز» را که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» هستند، از فروشگاه اپل در چین حذف کرده است. این اقدام سبب ممانعت از نصب جدید پیام رسان واتس اپ و شبکه اجتماعی تردز در چین خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد