Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی گاز گفت: پارسال ۸۳۹ نفر بدلیل مشکلات مربوط به نشست گاز منواکسید کربن جان خود را از دست دادند که این میزان در مقایسه با سال قبل از آن، ۳۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا یوسفی پور در نشست خبری افزود: بر اساس اعلام پزشکی قانونی از این میزان 256نفر آنها با منو اکسید کربن مربوط به سوختن گاز طبیعی فوت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد : 71.43 درصد عامل در مرگ و میر با مونوکسید کربن ناشی از گاز طبیعی ، مربوط به نواقص دودکش هاست.
مدیر ایمنی ،بهداشت و محیط زیست شرکت ملی گاز گفت : امسال استان اردبیل بیشترین و سیستان و بلوچستان کمترین میزان حادثه خیزی در کشور را به خود اختصاص داده اند که در این بین تهران وضعیت تقریبا مناسبی دارد و خوزستان با وجود آب و هوای گرمی که دارد هشتمین رتبه حادثه خیزی را در کل کشور از آن خود کرده است.
مدیر ایمنی ،بهداشت و محیط زیست شرکت ملی گاز درباره عوامل مؤثر در تولید انتشار گاز مونواکسید کربن در سال گذشته گفت: دودکش ها با سهم 71.43 درصد، نواقص وسایل گازسوز به میزان 16.53 درصد، نبود تهویه مناسب به میزان 8.68 درصد و استفاده از وسایل پخت و پزجهت گرم کردن محیط به میزان 3.36 درصد، شایع ترین عوامل مؤثر در انتشار گاز سمی مونواکسید کربن که در گاز طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد به شمار می روند.
یوسفی پور با اشاره به قطعی عمدی گاز در سه شهر زلزله دیده سر پل ذهاب ,قصر شیرین و ثلاث باباجانی یادآورشد :به علت تمرکز ناشی از زلزله در مناطق فوق ,همکاران به منظور کنترل ها و چک های ایمنی اقدام به قطع عمدی گاز کرده اند.
وی با بیان اینکه ایران به لحاظ حوادث طبیعی 75 درصد از کل حوادث طبیعی دنیا را در بر دارد اظهار کرد: ایران، یکی از کشورهای حادثه خیز جهان است که در ده های گذشته در حوزه صنعت گاز کشور با دومین کشور گازی ژاپن به نام اوزاکا به بررسی تجهیزات صنعت گاز پرداخته و شرکت ملی گاز ایران بیش از 16 سال با آن ها کار خود را آغاز کرده است.
یوسفی پور ادامه داد: همیشه در دنیا در خصوص سلسله حوادث ناشی از گاز طبیعی بعد ازوقوع حوادث طبیعی، نگرانی هایی وجود داشته است از این رو در مناطق مستعد به زلزله که دارای خطوط گاز رسانی هستند نظارت دقیقی انجام شده و همچنان انتظار می رود که بعد از حوادثی چون زلزله، شاهد نشتی گاز در خارج و داخل منازل باشیم.
وی گفت: هم اکنون در صنعت گاز، آمادگی خوبی برای روبه روی با این حوادث وجود دارد و بعد از زلزله دیشب ما شاهد هیچگونه قطعی گاز نبوده ایم.
یوسفی پور تأکید کرد: ماهیت تأسیسات گازی، آسیب پذیر نیست، اما به علت بافت ساختمان ها و احتمال فرو ریختن آن ها بر تجهیزات، تخریب تأسیسات و سلسله حوادث بعد از آن دور از انتظار نخواهد بود.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست از اختصاص و هزینه ۵.۵ میلیارد یورو برای بهبود وضع هوا و کاهش گازهای مشعل در کشور خبر داد.

علی سلاجقه در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط‌ زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت