Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس گفت:با وجود ظرفیت گردشگری که در استان فارس وجود دارد توجهی به بنیان گردشگری در این استان نشده است بنابراین نخستین موضوعی که باید در دستور کار مدیران قرار گیرد شناخت ظرفیت‌های مختلف به ویژه در حوزه گردشگری است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اسماعیل تبادار عصر امروز در پنجمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس با تاکید بر اینکه هر اقدامی که در استان فارس در راستای اقتصاد مقاومتی انجام می‌شود باید یکپارچه و متمرکز باشد، اظهار داشت: جزیره‌ای عمل کردن و پراکنده‌کاری در این حوزه الزامات کار ما را بهم می‌زند و سبب سردرگمی ادارات و دستگاه‌های اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمرکز و هماهنگی کار در حوزه اقتصاد مقاومتی سبب ایجاد هم‌افزایی می‌شود، افزود: نظام اقتصاد مقاومتی استان فارس باید یکپارچه شود و وقت آن است که از بیان شعار در حوزه اقتصاد مقاومتی کم شود و وارد عرصه عمل شویم.

استاندار فارس با تشکر از اقدامات بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس در زمینه پیشبرد اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی، عنوان کرد: برای جلوگیری از موازی‌کاری و کم کردن مشکلات و موانع بر سر راه اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرفیت و توانمندی‌های خود را در ارائه دهد تا یک برش کامل از اقتصاد مقاومتی در اختیار آنها قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان بسیج سازندگی باید عضو رسمی کارگروه اشتغال و اقتصاد مقاومتی باشد و از ظرفیت و توانمندی آنها در این حوزه استفاده شود، افزود: بحث ایجاد اشتغال مهم‌ترین موضوع در سطح کشور است و 70 درصد مراجعات عمومی مردم در استان فارس در راستای اشتغال و بیکاری است.

تبادار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع در ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس شناخت ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان است، عنوان کرد: با وجود ظرفیت گردشگری که در استان فارس وجود دارد توجهی به بنیان گردشگری در این استان نشده است بنابراین نخستین موضوعی که باید در دستور کار مدیران قرار گیرد شناخت ظرفیت‌های مختلف به ویژه در حوزه گردشگری است.

وی با بیان اینکه بعد از شناخت ظرفیت‌ها نوبت به برنامه‌ریزی مدون می‌رسد، اظهار داشت: مسئولان استان کرمان به عنوان الگوی موفق اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نداشته‌های خود را به داشته‌ها تبدیل کرده‌اند اما در استان فارس داشته‌ها و ظرفیت‌ها هم مدنظر گرفته نمی‌شود.

استاندار فارس با بیان اینکه برنامه‌های ما در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نباید فقط تئوریک باشد بلکه باید پشتوانه عملی داشته باشد، گفت: علاوه بر همه این موارد باید در استان فارس همدلی و اهتمام جمعی در زمینه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ساری و جاری باشد.

وی با بیان اینکه مدیران استان فارس باید با خلاقیت و پویایی هدایتگر سرمایه‌گذاران باشند و بستر را برای ورود سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این استان فراهم کنند، خاطرنشان کرد: باید فضای استان فارس طوری باشد که سرمایه‌گذران اطمینان داشته باشند که در استان فارس مسئولانی وجود دارند که در زمینه تسهیل در جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی اهتمام ویژه دارند.

تبادار بیان کرد: در کنار همه اینها بعد از صدور مجوز سرمایه‌گذاری باید نظارت دلسوزانه و پیگیری موضوع را تا انتها در نظر گرفت و بررسی کرد که طرحی که مجوز گرفته است به سرانجام رسیده یا اینکه سرمایه‌گذار در وسط راه دلسرد شده و کار راه ناتمام رها کرده است.

وی با بیان اینکه در اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی و ارائه تسهیلات نگاه جنسیتی در استان فارس وجود ندارد و از طرح‌های اشتغالزایی بانوان استقبال می‌شود، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ خودباوری در عرصه اقتصادی در بین بانوان افزایش یابد.

تبادار در پاسخ به درخواست مسئول بسیج سازندگی استان فارس در مورد راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه محصولات مختلف در محله‌های محروم شیراز، گفت: برپایی این بازارچه‌ها در محله‌های محروم شیراز پیگیری می‌شود اما ایجاد این بازارچه‌ها نباید نظام بازار و اصناف را بهم بزند.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های شهرداری براساس استانداردهای تعریف شده بازار نیست، افزود: بازارچه‌های شهرداری باید با یک نگاه درآمدی و رفاهی ایجاد شود و اگر چنین نگاهی در ایجاد این بازارچه‌ها در نقاط مختلف شهر وجود ندارد باید جمع‌آوری شود.

ضرورت جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان فارس

ساسان تاجگردون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه در سال 95 نرخ بیکاری استان فارس کاهش یافته و از طرفی نرخ مشارکت اقتصادی افزایش یافته است، اظهار داشت: یکی از رویکردهای اصلی در سال 96 جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان فارس است و خوشبختانه در سال 95 نیز عملکرد خوبی در این زمینه داشته‌ایم.

وی با اشاره به کمبود اعتبارات دولتی، گفت: به طور قطع تحول در توسعه اقتصادی استان فارس از منابع مالی غیردولتی محقق می‌شود که یکی از راه‌های جذب منابع بخش خصوصی جذب سرمایه‌گذار خارجی است.

نبود بازار متمرکز تولیدات اقتصاد مقاومتی در استان فارس

عبدالحمید اسماعیلی، رئیس بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، نیز در این جلسه با ارائه گزارش عملکرد این نهاد در زمینه اقتصاد مقاومتی طی سال 95 و 6 ماهه 96، اظهار داشت: نبود بازار متمرکز و نمایشگاه‌های دائمی و فصلی در سطح استان فارس به منظور عرضه تولیدات اقتصاد مقاومتی در راستای کنترل قیمت‌ها یکی از مشکلات اساسی ما در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی است.

وی عدم همکاری بانک‌ها برای واگذاری اعتبارات و تسهیلات اقتصاد مقاومتی در استان فارس، وجود بروکراسی‌های زائد و مزاحم اداری، شرایط سختگیرانه برای صدور مجوزهای واحدهای تولیدی اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی را از دیگر مشکلات اساسی در راه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در استان فارس عنوان کرد.

انتهای پیام/

R41382/P1377/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، عبدالناصر درخشان درباره ظرفیت ایران در تولید فولاد گفت: ما جزء ده کشور برتر تولید فولاد در جهان هستیم. با این اوصاف شرکت‌های خودروسازی ما بهانه افزایش قیمت محصولاتشان را افزایش قیما مقاطغ فولادی می‌دانند. به‌طور کلی مصرف‌کنندگان فولاد کشور ما دچار مشکل هستند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم ضمن حمایت از افرایش ظرفیت تولیدی فولاد در ایران و با اشاره به راه‌اندازی فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت توسط گروه مالی گردشگری اظهار کرد: افزایش ظرفیت تولیدی مشکلات مصرف‌کنندگان را کم می‌کند. در عین حال باید اقتصاد این بخش را سر و سامان دهیم. افزایش روزانه قیمت میلگرد و دیگر زنجیره‌های فولادی با توجه به توان تولیدی ایران ، غیرمنطقی است.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس با اشاره به افرایش توان تولیدی فولاد بافت افزود: هر چه توان تولیدی ما بیشتر شود و تنوع تولیدی ما افرایش یابد، به‌نفع کشور است. افرایش ظرفیت تولید و تنوع تولیدی باعث رقابتی شدن فضای اقتصاد می‌شود. ایجاد مزیت رقابتی و کاهش انحصار قیمت‌ها را می‌شکند؛ چرا که مصرف‌کننده قدرت انتخاب بهتری خواهد شد.

درخشان درباره اشغالزایی پروژه جدید فولاد بافت گفت: بدون شک افزایش ظرفیت تولیدی در صنعت فولاد، بنگاه‌های ما را فعال‌تر می‌کند و نرخ بیکاری را کاهش می‌دهد. در دل هر اشتغال مستقیمی چند اشتغال غیرمستقیم نهفته است که در نهایت به جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کند و اقتصاد کشور را نجات می‌دهد.

گفتنی است، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت پس از ۳۲ ماه و با حمایت گروه مالی گردشگری به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات