Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-04@08:16:32 GMT

معاون پژوهشی جدید وزارت علوم معرفی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۴۲۸۲

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد.به گزارش بلاغ، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر مسعود برومند را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد.

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این حکم به این شرح است:

"جناب آقای دکتر مسعود برومند
با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه علم و فناوری به موجب این حکم به سمت معاون پژوهش و فناوری منصوب می‌شوید.

اجرایی کردن برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش فعالیت‌های شورای عالی عتف، هدفمند کردن فعالیت‌های اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استفاده از توان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در کمک به دستگاه‌های اجرایی برای رفع چالش‌های ملی، تقویت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد برای توسعه واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان، حمایت و بهره گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی در تصمیم سازی‌های حوزه پژوهش و فناوری، اهتمام ویژه به پژوهش‌های علوم انسانی و هنر، توسعه همکاری‌های بین‌المللی از طریق انجام برنامه‌های پژوهشی و فناوری مشترک و تعامل با همه نهادهای فعال و دستگاه‌های مسئول در حوزه علم و فناوری از جمله اقدامات مورد انتظار است که امید می‌رود با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری انجام پذیرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید."

پیش از این، دکتر وحید احمدی مسوولیت معاونت پژوهش و فناوری وزیر علوم را برعهده داشت.

دکتر مسعود برومند متولد سال ۱۳۳۷ در شهرستان آبادان و فارغ التحصیل دوره دکتری مهندسی مکانیک (توربوماشین) از دانشگاه کرانفیلد در انگلستان است. وی همچنین مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را به ترتیب در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه مهندسی نفت آبادان و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه بیرمنگام کسب کرده است.

وی هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است. وی تاکنون راهنمایی و مشاوره بیش از ۶۰ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد را برعهده داشته و حدود ۴۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی به چاپ رسانده است.

فعالیت به عنوان مدیر گروه، معاون آموزشی و رئیس دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر از جمله سوابق علمی و مدیریتی وی به شمار می رود. دکتر برومند همچنین عضو شورای پژوهشی شرکت ملی گاز ایران و عضو شورای سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی بوده و پیش از این نیز مسئولیت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر را برعهده داشته است.

دکتر برومند همچنین معاونت توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی ایران (از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴) در کارنامه خود دارد و در این دوره نیز نقش مهمی در توسعه فناوری‌های مختلف داشته و اقدامات مهمی چون سرمایه گذاری در حوزه‌هایی چون بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مواد پیشرفته، صنعت هوایی و میکروالکترونیک انجام داده است.

وزیر علوم همچنین در حکم دیگری دکتر احمدی را به سمت "مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور" منصوب کرد.

متن کامل این حکم به شرح زیر است:

"جناب آقای دکتر وحید احمدی
با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در چهار سال گذشته به موجب این حکم به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب می‌شوید.

اجرایی کردن برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و بهره مندی از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها وموسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و تعامل با همه نهادهای فعال و دستگاه‌های مسئول از جمله اقدامات مورد تاکید است که انتظار می‌رود با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در آن مرکز انجام پذیرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید."

پیش از این، دکتر حمید کاظمی، مسئولیت ریاست مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور را برعهده داشت. وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای با استعفای دکتر کاظمی موافقت و از "زحمات بی شائبه" وی در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.


 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید» از اعطا جایزه یک میلیاردتومانی به منتخبان این جایزه فاخر خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم و به همت بنیاد ملی نخبگان و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و همچنین قائم مقام بنیاد ملی نخبگان آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور چهارشنبه شب برگزار شد.

هدف از برگزاری این آئین تجلیل و قدردانی از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش، به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند.

در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و در نهایت اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر در این مراسم دعوت شده‌ بودند.

انسان سازی، یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های اصلی دانشگاه‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در این آئین در سخنانی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما همواره مبدا تحول بوده‌اند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی بسیاری از جریان‌های انقلاب در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کردند.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه، در طول دو سه دهه اخیر یک ماموریت‌هایی در دانشگاه‌ها پررنگ شده‌اند و آن تولید علم بوده است، افزود: بر این اساس، اساتیدی که در حوزه تولید علم مقالات بیشتر، بهتر و باکیفیت‌تری تولید کرده‌اند مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، گفت: در مراحل بعد اساتیدی که در حوزه ارتباط با صنعت و حل مسائل کشور گام برداشته‌اند و همه اینها برکاتی برای کشور به دنبال داشته است، این اساتید مورد حمایت قرار گرفته‌اند و ما برای همه آنها یکسری مشوق‌ها و جوایز تعریف کرده‌ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه، دانشگاه کارخانه علم آفرینی، خلق نوآوری و فناوری است، در عین حال یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های دانشگاه‌ها را انسان سازی دانست و افزود: این مسئولیت که نباید مورد غفلت قرار گیرد، فراتر از سایر وظایف دانشگاه‌ها است و همه این کارها به بهانه پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که ما را تکثیر کنند.

چگونگی فرآیند انتخاب ۱۰۰ استاد شاگرد پرور

دهقانی فیروزآبادی در ادامه اظهار کرد: از این جهت امروز افتخار داریم در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

وی گفت: مساله‌ای که همواره برای من دغدغه بوده، این است که به عنوان مثال هنگامیکه جایزه‌ای برای استاد نمونه تعریف کرده‌ایم و کلی فرم باید برای آن تکمیل و جمع آوری شود، جالب آن است که افرادی که مشغول به کار واقعی هستند کمتر به دنبال تکمیل این فرم‌ها و مطرح کردن خودشان بوده‌اند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، افزود: لذا ما به دنبال راهکاری بودیم که چگونه می‌توانیم در یک برنامه نخبگانی مخاطب خود را پیدا و بدانیم که از چه اساتیدی باید تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: لذا در یک ماموریت دانشگاهی یکسری پرسش‌هایی برای دانشجویان طراحی کردیم تا به واسطه آنها، دانشجویان این اساتید را انتخاب کردند.

دهقانی فیروزآبادی گفت: امروز افتخار دارم که در جمع شما عزیزان به عنوان منتخبان ۵۰ دانشکده برتر کشور، انتخاب شده توسط گروه‌های مختلف از جمله برگزیدگان مسابقات مختلف بنیاد ملی نخبگان و یا نفرات برتر کنکور هستم.

جایزه یک میلیاردتومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه اعلام کرد که ارزش جایزه فاخر شیخ مفید به احترام این معلم بزرگ، برای اساتید مفید به ارزش یک میلیارد تومان اعتبار در سال است.

دهقانی فیروزآبادی همچنین با بیان اینکه این جایزه از حدود ۱۵ قابلیت برخوردار است، گفت: سقف استفاده اعتبار مالی مستقیم جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید، چهارصد میلیون تومان در سال است، ضمن اینکه استفاده از امکانات شبکه آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجوهای شما، استفاده از پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور، استفاده از فرصت حضور در کنفرانس‌ها و استفاده از فرصت بازدیدهای علمی از جمله این ۱۵ تا ۱۶خدمتی است که در معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در قالب یک سبد و به ساده ترین شکل در اختیار ۱۰۰ برگزیده جایزه شیخ مفید قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تاکید کرد: من معتقد هستم که هیچ کسی مثل استادانی چون شما در این جمع نمی‌تواند افراد با استعداد و توانمند را شناسایی، پرورش و مدیریت کند و به اعتقاد من یکصد نفر از اساتید برگزیده این جمع، حتما بهتر از من، معاون من و هرکس دیگری می‌تواند بچه‌هایی که گرد آنها هستند را پرورش داده و تکثیر کنند.

دهقانی فیروزآبادی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم یکصد نفر استاد برگزیده فعلی را با نگاه و تربیت شما به ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر تکثیر کنیم.

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور پیش تر با تاکید بر اهمیت شاگردپروری توسط استادان دانشگاه تراز و دانشجوپرور از شناسایی و تقدیر ۱۱۰ استاد مطرح این حوزه با اعطای «جایزه شیخ مفید» و بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی همزمان با روز معلم خبر داده بود.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد