Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور بر ضرورت حل مشکلات آب و برق زلزله زدگان تا ظهر فردا تاکید کرد و گفت: باید فرمانداران، بخشداران و تمامی دستگاه‌ها هماهنگ کنند تا چادر به تمامی زلزله زدگان برسد.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کرمانشاه امدادرسانی به مصدومان و مجروحان زلزله را کار بزرگ و سختی توصیف کرد و گفت: این زلزله حادثه‌ای عظیم و دارای ابعاد گسترده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید تمام تلاش‌مان را برای امدادرسانی و آباد کردن این مناطق به کار ببندیم.

وی با بیان اینکه روستاهای زیادی طی این زلزله آسیب دیده‌اند، گفت: به تمامی فرمانداران و بخشداران ابلاغ کردم که حتما در حوزه مسئولیتی خود به شکل زمین یا هوایی از مناطق زلزله زده بازدید کرده و گزارش آن را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در مورد وضعیت توزیع چادرها خوب نیست، گفت: ما درخواست 20 هزار چادر داریم. در این جلسه گفته شد که ممکن است برخی چادرها را بردارند به نظر من به عنوان رئیس ستادبحران کشور ایرادی ندارد و هر چه می‌توانید چادر به این مناطق بیاورید. هر خانواده زلزله زده باید حداقل یک چادر داشته باشد و حالا اگر برخی بدون آنکه نیاز داشته باشند چادری بر می‌دارند اولا که تعدادشان بسیار کم است و دوم اینکه اهمیتی ندارد و باید برای تمامی زلزله زدگان چادر بیاوریم.

وی با بیان اینکه توزیع این چادرها نیز مهم است، گفت: باید فرمانداران، بخشداران و تمامی دستگاه‌ها هماهنگ کنند تا چادر به تمامی زلزله زدگان برسد.

وی بابیان اینکه آقای رئیس جمهور نیز بر ضرورت اختصاص چادر و حل مشکلات آب زلزله زدگان تاکید داشتند، گفت: گفته شد که آب ممکن است در روزهای آتی وصل شود. برای ما به هیچ عنوان قابل قبول نیست که آب روستایی قطع باشد. حتما باید آب روستاها وصل شود و 48 ساعت را به هیچ عنوان نمی‌پذیریم.

وی همچنین خواستار توزیع آب معدنی میان زلزله زدگان شد و گفت: هر چقدر که آب معدنی لازم است درخواست بدهید و آن را میان زلزله زدگان توزیع کنید. تانکر آب هم در بعضی از مناطق باید باشد اما 20 یا 30 تانکر آب جواب نمی‌دهد. باید آب مردم تامین شود و به هیچ عنوان نمی‌پذیرم که فردی به خاطر نبود آب تشنه باشد.

وی با اشاره به قطعی برق در 263 روستا نیز گفت: تا فردا ظهر باید جریان برق وصل و در این زمینه باید تمام اقدامات انجام شود. همچنین باید نان مورد نیاز مردم نیز تامین شده و در اختیارشان قرار بگیرد.

رحمانی فضلی بر ضرورت آرام سازی و همراه سازی مردم نیز تاکید کرد و گفت: سرکشی به روستاها مسئله مهمی است و اگر مردم با مسئولان درشتی کردند نباید واکنشی نشان بدهیم.

رحمانی فضلی همچنین بر ضرورت کنترل بیماری‌ها و آلودگی آب در مناطق زلزله زده تاکید کرد و گفت: تبلیغات و اطلاع رسانی نیز موضوع مهمی است. بایدخبرها به گونه‌ای باشد که مردم ناامید نشوند. اطلاع رسانی نباید موجب تهییج مردم شود.

وی در بخش دیگری ازسخنانش از تمامی دستگاه‌های دولتی خواست که علیه پیمانکارانی که سازه‌هایشان در پی زلزله تخریب شده شکایت کنند و گفت: اگر بیمارستانی نوساز تخریب شده حتما باید از پیمانکارش شکایت شود باید یکبار برای همیشه تکلیف این سازه‌های ناایمن مشخص شود.

رحمانی فضلی همچنین از اقدامات و خدمات نیروهای مسلح در این حادثه قدردانی کرد و گفت: تمامی دستگاه‌ها کار عظیمی را در این زلزله انجام دادند و همگی پای کار بودند که باید از تمام آنها قدردانی کنیم.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استانداردها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد. بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که علیرغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

کد خبر 6089655 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تمامی تنش‌ها در منطقه است
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • وزیر راه و شهرسازی روز خلبان را تبریک گفت
  • وزیر دارایی اسرائیل: باید تمامی غزه را نابود کنیم