Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان – ایرنا – مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان گفت: سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای ساندهی پسماندهای ویژه شهرک صنعتی تخصصی روی این استان تصمیم گیری می کند.

به گزارش ایرنا، نزدیک هفت میلیون تن پسماند صنایع معدنی فعال در زمینه سرب و روی در محل شهرک صنعتی روی زنجان دپو شده است.
کریم حسینخانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور به زنجان سفر کرد و از نزدیک بازدیدی از محل دپوی پسماندهای شهرک صنعتی روی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآورشد: در این سفر بنا شد تمام دستگاه های اصلی استان در خصوص نحوه مدیریت این پسماندها نظر و پیشنهاد خود را ارائه کنند و در تهران جمع بندی و تصمیم گیری شود.
حسینخانی اظهار کرد: هفته گذشته تمام دستگاه های مرتبط ائم از سازمان صنعت، معدن و تجارت، حفاظت محیط زیست، شرکت شهرک های صنعتی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نظر خود را ارائه دادند و جمع بندی به تهران ارسال شد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان گفت: یکی از گزینه های قوی مطرح شده در این نظرات، ساماندهی پسماندها در محل کنونی است.
وی خاطر نشان کرد: جابجایی و انتقال این پسماندها نیاز به زمان و هزینه کلانی دارد و منجر به انتشار آلودگی در مسیر انتقال می شود.
حسینخانی ادامه داد: در این پیشنهاد مطرح شد که در حین ساماندهی این پسماندها در محل دپوی فعلی، دستگاه های اصلی در بلند مدت فضایی را مشخص و تایید کنند تا پسماندهای جدید به آنجا منتقل و امحا شوند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان با بیان اینکه سازمان محیط زیست کشور کمیته ای تخصصی در خصوص ساماندهی پسماندهی ویژه صنعتی دارد، گفت: باید منتظر ارزیابی این کمیته بر اساس نظر و پیشنهاد های ارائه شده استان ماند.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست که هشت آبان امسال به زنجان سفر کرده بود پس از بازدید از پسماندهای جمع آوری شده شهرک صنعتی روی زنجان گفت: باید هرچه زودتر وضعیت دپو پسماندهای شهرک تخصصی روی زنجان مشخص شود.
تجریشی افزود: در این رابطه باید تصمیمی گرفته شود که شرایط را برای مردم زنجان و محیط زیست بدتر از وضعیت کنونی نکند.
وی با بیان اینکه به حتم ما در این تصمیم گیری از دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و ظرفیت های بین المللی استفاده خواهیم کرد تا بتواند منافع ملی، سلامت شهروندان و محیط زیست را تامین کند، اظهار کرد: این بازدید بنا به دستور دکتر کلانتری ریاست سازمان و برای پیگیری برخی توافقات که اوایل امسال در رابطه با چگونگی مدیریت دپوها و فیلتر کیک های موجود در این محل، صورت گرفت، انجام می شود.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

 به گزارش تابناک، اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است