Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: باید بودجه مناسبی برای پروژه تونل کوهرنگ ۳ در نظر گرفته شود چرا که نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حسن کامران امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قرار بود در مدت 5 سال پروژه تونل کوهرنگ 3 به اتمام برسد اظهار داشت: در این جریان محیط زیست نسبت به ساخت این تونل ایراداتی گرفته که ما نامه‌ای به کلانتری رئیس سازمان محیط زیست نوشتیم و ایشان پیگیری‌های لازم را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بعد از حضور استاندار اصفهان این موضوع را با ایشان مطرح کردیم همچنین نامه‌ای به رئیس مجلس نوشتیم که این کار درست نیست و این پروژه باید در سال 85 به بهره برداری می‌رسید اما اکنون سال 96 است و این پروژه هنوز به اتمام نرسیده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس بیان کرد: حدود 2 سال گذشته اعتبار پروژه تونل کوهرنگ 3، اعتباری بالغ بر 14 میلیارد تومان بود که من این اعتبار را به 74 میلیارد تومان رساندم اما در دوره‌ای که من نماینده مجلس نبودم 20 میلیارد تومان از اعتبار 74 میلیاردی را کاهش دادند همچنین این پروژه ملی به استانی تبدیل شد که در این راستا من معترض شدم.

وی گفت: در این راستا به استاندار گفتم بودجه 97 به‌زودی تعیین می‌شود و باید بودجه مناسبی برای پروژه تونل کوهرنگ 3 در نظر گرفته شود چرا که نیازمند 400 میلیارد تومان بودجه دیگر است.

کامران با اشاره به احداث تونل گلاب خاطرنشان کرد: زمانی که چیت‌چیان را به منطقه دعوت کردم، گفتند باید این پروژه ردیف‌دار شود و یکی از کارهایی که استاندار اصفهان باید انجام دهد ردیف‌‌دار کردن بودجه تونل گلاب است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: به جز تونل کوهرنگ دیگر پروژه‌های آبی نیازمند اقداماتی است، همچنین اقداماتی در راستای شبکه‌های خاکی همچون رودشت صورت گرفته که امیدواریم تا سال آینده عملیاتی شود.

وی گفت: 46 طرح برداشت آب به صورت غیرمجاز از سرمنشأ زاینده رود اجرا می‌شد که این موضوع را مطرح کردیم تا از اجرای چنین طرح‌هایی جلوگیری شود چرا که بیش از 5 میلیون اصفهانی با مشکل آب دست و پنجه نرم می‌کنند.

کامران ادامه داد: در برنامه ششم توسعه بحثی با نام آبیاری تحت فشار مطرح شده است از این رو طرح یک فوریتی در مجلس مطرح می‌کنم تا این طرح‌ها اصلاح شود.

وی با بیان اینکه باید در بخش آب وحدت و همدلی میان دولت و مجلس ایجاد شود، بیان کرد: در این راستا تذکری به شورای عالی آب دادم مبنی بر اینکه چرا طرح‌های غیرمجاز آبی انجام و یا تخلفاتی صورت می‌گیرد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس به زمان‌بر بودن پروژه بهشت آباد اشاره کرد و اظهار داشت: من معتقدم واحدهای تولیدی یک شرکت سهامی تشکیل بدهند و آب خریداری کنند، در صورتی که صنایع این کار را انجام دهند شاهد پیشرفت پروژه با سرعت بیشتر خواهیم بود، همچنین ما باید در بحث آب درست مدیریت کرده و تدبیر داشته باشیم تا با مشکل مواجه نشویم.

وی در پاسخ به این سئوال که بحث آب چند سال است در کشور مطرح است، چرا در طول این مدت مصوبه‌های آبی اجرا نشده است؟ اضافه کرد: این مدت که من نماینده مجلس بودم، اصفهان ردیف‌دار نبود که ما این کار را کردیم.

انتهای پیام/

R41346/P1357/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۴۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه

محمدامین بهرامی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در جلسه انجمن کتابخانه‌های استان کرمانشاه با اشاره به ضرورت راه‌اندازی کتابخانه مرکزی، گفت : این پروژه مهمترین و بزرگترین بنای فرهنگی استان است و در صورت راه‌اندازی می‌تواند محل مناسبی برای انجام برنامه‌های فرهنگی و هنری استان باشد.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری استان‌ها صاحب کتابخانه مرکزی هستند و در غرب کشور تنها استانی که کتابخانه مرکزی ندارد، کرمانشاه است.

بهرامی با اشاره به شروع این پروژه در سال ۱۳۸۶ گفت: این پروژه در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در پنج طبقه و با زیربنای ۱۲ هزار مترمربع در دست احداث است.

وی به پیشرفت ۶۳ درصدی پروژه اشاره و تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات اعتباری این پروژه بعد از ۱۷ سال به این میزان پیشرفت رسیده است.

بهرامی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار صرف پروژه شده تا به پیشرفت ۶۳ درصدی برسد، اما برای اینکه بتوانیم پروژه را تکمیل کنیم با توجه به افزایش قیمت‌ها به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به تصویب اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای این پروژه در سفر دور اول رییس جمهور به استان، گفت: در این سفر مقرر شد از این میزان اعتبار، ۲۰ میلیارد تومان آن توسط سازمان برنامه و بودجه و ۱۰ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات نفت تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان اعتبار ۵.۶ میلیارد تومان آن در سال ۱۴۰۱ و ۱۰ میلیارد تومان در سال گذشته تخصیص شد که صرف تکمیل پروژه شده و اکنون برای ادامه کار به تامین اعتبار جدید نیاز داریم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است