Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک صنعت و معدن برای ارایه تسهیلات به فعالیت‌های صنعتی و معدنی گفت: بانک صنعت و معدن به عنوان مهمترین بانک توسعه‌ای در حوزه صنعت و معدن پرچم دار تامین مالی طرح‌های بزرگ کشور شود که برای این هدف باید برنامه ریزی انجام گیرد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما از شاتا، محمد شریعتمداری در نشست مجمع عمومی عادی سالیانه بانک صنعت و معدن روند فعالیت‌های این بانک را به عنوان یک بانک توسعه ای و پیشانی حرکت نظام بانکی در حمایت از فعالیت های صنعتی و معدنی مثبت و رو به رشد دانست و افزود: ایجاد برخی زیرساخت های مورد نیاز در بانک کار ارزشمندی بود واز فعالیت های مدیریت بانک و مجموعه همکاران شان تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فعالیت‌های مالی واحدهای صنعتی به نظام بانکی سوق داده شود
وی با تاکید بر توجه بیشتر به تامین مالی ارزی واحدهای صنعتی و سوق دادن فعالیت‌های مالی واحدهای صنعتی به خصوص واحدهای کوچک و متوسط به سیستم بانکی گفت: جای یک بانک تخصصی برای تامین مالی واحدهای کوچک و متوسط در ایران خالی است که بانک صنعت و معدن می تواند نقش هدایتگر را در این موضوع که یکی از نیازهای کشور است، ایفا کند.

برقراری ارتباط عمیق تر بانک صنعت و معدن با سازمان‌های توسعه ای
شریعتمداری با اشاره به بررسی و ارزیابی طرح های صنعتی و معدنی و روش دسترسی این طرح ها به مجموعه توانایی ها و امکانات بانک صنعت و معدن، تصریح کرد: برقراری ارتباط عمیق تر میان بانک صنعت و معدن و سازمان های توسعه ای مانند ایمیدرو و ایدرو و در سطوح منطقه ای با سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان های کشور در حمایت از فعالیت های صنعتی و معدنی ضروری و مفید خواهد بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بیش از 81 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور وجود دارد، افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه در زمینه تامین مالی این واحد ها نگاه ویژه داشته باشند تا بتوان حرکتی اهرمی در اقتصاد کشور انجام داد و بانک صنعت و معدن با این حمایت ها می تواند نقش هدایت گری در ایجاد این فعالیت جدید در سیستم بانکی کشور ایفا کند.

بانک صنعت و معدن پرچمدار تأمین مالی پروژه های بزرگ کشور شود
شریعتمداری بزرگ کردن کیک اقتصادی ایران را یک دغدغه مهم دانست و گفت: برای اینکه بتوانیم کار بزرگی انجام دهیم در این دوره باید حداقل 200 میلیارد دلار طرح صنعتی و معدنی را کلید بزنیم‌، کشورما ظرفیت های خوبی در حوزه منابع انسانی و ظرفیت های خدادادی و شرکت های دانش بنیان دارد که باید به خوبی مدیریت شوند و با توجه به اتکای توسعه اقتصادی ایران به نظام بانکی ، بانک صنعت و معدن به عنوان مهمترین بانک توسعه ای در حوزه صنعت و معدن پرچمدار این حرکت بزرگ محسوب و باید لیدر تامین مالی طرحهای بزرگ صنعتی و معدنی کشور شود و برای این هدف باید برنامه ریزی کند.

ضرورت افزایش سرمایه بانک صنعت و معدن
وی با بیان اینکه افزایش سرمایه بانک صنعت و معدن در تحقق این هدف بزرگ ضروری است و با توجه به اتکای این بانک به منابع دولتی افزود: ارتباط صندوق توسعه ملی و بانک صنعت و معدن باید تقویت شود و این صندوق به بانک صنعت و معدن در خصوص افزایش منابع بیشتر توجه کند‌.
شریعمتداری گفت: حضور آقای پورمحمدی در معاونت اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه با شناختی که خوشبختانه وی از سیستم بانکی دارد و نقش مهمی که معاونت وی در سازمان برنامه و بودجه در تخصیص منابع محدود و موجود دولت دارد ، وی می تواند با پذیرش یک سری سختی ها و فشارها و همچنین همت درحذف برخی هزینه های زاید و غیر اولویت دار و هدایت منابع به سمت فعالیتهای موثر بر افزایش تولید و اشتغال صنعتی و معدنی کشور می تواند امید آفرین باشد و هدایت منابع برای افزایش سرمایه این بانک در تحقق این اهداف بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

نقش بانک صنعت و معدن در نوسازی و بهسازی صنعتی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه نوسازی صنعتی و معدنی کشور از مهم ترین و اولویت دار ترین برنامه های دولت است، تصریح کرد: امسال 10 هزار میلیارد تومان منابع ازسیستم بانکی برای این کار اختصاص داده شده است که بانک صنعت و معدن نیز در این حوزه می تواند نقش مهمی ایفا کند و بخش مهمی از منابع بانکی باید با اولویت به واحدهای تولیدی صادرات گرا در کشور پرداخت شود.

به سمت اکتشاف و توسعه معادن در کلاس جهانی حرکت کنیم
شریعتمداری با اشاره به تدوین نقشه راه 4 ساله برای توسعه معدنی افزود: توسعه معدنی از حرکت جهادی در اکتشاف دقیق آغاز می شود. متاسفانه ما در این حوزه تاکنون از ابزار و تجهیزات قدیمی و نه چندان دقیق استفاده کرده ایم که در این موضوع نیز لزوم بهسازی و نوسازی وجود دارد و باید به سمت اکتشاف و توسعه معادن در کلاس جهانی حرکت کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: در شرکت های دانش بنیان صنعتی و معدنی جوانان دانشمند ما با حداقل منابع کارهای بزرگی می توانند انجام بدهند و می توانند در صورت حمایت بانک ها بخش قابل توجهی از بار مسئولیت ایجاد اشتغال پایدار و مولد را بر عهده بگیرند و مشارکت برای ارایه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان صنعتی و معدنی در تحقق این هدف و افزایش تولید ملی و اشتغال، بسیار مؤثر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از مهر، وزیر نیرو در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه روز کارگر این روز را به همه کارگران عزیز و همه فعالان عرصه تولید تبریک و تهنیت عرض می‌کنم امروز افتخار داریم که از گروه مپنا دیدن کنیم و در طی این دوره برای سومین بار بازدید صورت می‌گیرد

وی ادامه داد: مهمترین نیاز امروز کشور مسأله انرژی و سرمایه گذاری در آن بخش برای رفاه و رفع نیازهای کشور است و در این زمینه امیدواریم رویکردها اصلاح شود.

وزیر نیرو ادامه داد: ما در طی ۳ سال اخیر برنامه‌های که برای رفع نیاز کشور در صنعت برق در نظر گرفتم این بود که برنامه‌های مشخصی وجود داشت که مطابق آن برای تابستان بدون خاموشی پیش رفتیم.

جایزه خودرو برای صرفه‌جویی‌کنندگان برق

محرابیان خاطر نشان کرد: مشترکانی که در تابستان امسال مصارف برق خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش روی قبوض و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی برخوردار می‌شوند.

به گفته محرابیان برای تابستان امسال ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی برای مشترکان برق پیش‌بینی شده است‌. که این جوایز از اینترنت همراه تا بیش از صدها دستگاه خودرو و لوازم برقی خانگی کم در نظر گرفته شده است که به قید قرعه به افرادی که در مصرف برق صرفه‌جویی کرده‌اند اعطا می‌شود، برخوردار خواهند شد.

به گفته وی مپنا جز افتخارات صنعت کشور است و در حال حاضر سهم مهمی در اجرای نیروگاه‌ها در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد، پروژه‌های متعددی به عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی دارد و روز به روز مطابق نیاز کشور و دنیا مسیر پیشرفت و تعالی را طی می‌کند ما نیز به طور کامل از این اقدامات حمایت می‌کنیم.

محرابیان با اشاره به اقداماتی که در سطح کشور انجام شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شد، البته میزان ناترازی و مصرف بویژه در بخش صنعت کشور با توجه به رشد تولید بیش از این است به همین دلیل پروژه‌های متعددی در نیروگاههای کشور در دستور کار قرار گرفت و با زمانبندی خوبی پیگیری می‌شود، هر چند ماه یک بار شاهد بهره برداری از نیروگاههای کشور مطابق برنامه هستیم. هرچند تأمین مالی پروژه‌ها سخت است.

وزیر نیرو در رابطه با تأمین اعتبار از صندوق توسعه برای اجرای پروژه‌های نیروگاهی تاکید کرد: ضرورت دارد پروژه‌ها توسط نهادهای مالی بویژه صندوق توسعه ملی تأمین مالی شود تا پروژه‌ها در زمان خود وارد مدار شوند.

وی ادامه داد: متأسفانه صندوق توسعه ملی نقش اساسی خود را در این خصوص ایفا نکرده است امیدواریم با تغییراتی که در این صندوق شاهد خواهیم بود منابع کشور در مسیر توسعه واقعی ملی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن