Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس قوه قضاییه با تاکید برضرورت برنامه ریزی های دقیق برای نقد حقوق بشرغربی اظهارکرد: مسائل حقوق بشری و شبهاتی که در این زمینه علیه جمهوری اسلامی مطرح می شود باید در سطح حوزه و دانشگاه و برای عموم به خوبی تبیین شود.

به گزارش روزسه شنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در نشست اعضای ستاد حقوق بشر با تاکید بر لزوم در نظر گرفتن مباحث حقوق بشری از جنبه های مختلف و رعایت ابعاد گوناگون موضوع حقوق بشر در مواجهه با غرب، تصریح کرد: یکی از جنبه های مهم این موضوع، ابعاد نظری حقوق بشر و بویژه مبانی آن است که متضمن بحث های دقیق نظری و فلسفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برخی سکولارها پسوند «اسلامی» را برای حقوق بشر نمی پذیرند، افزود: ما با رجوع به مبانی دینی و معارف قرآنی مشاهده می کنیم که در حوزه های نظری و فلسفی حقوق بشر سخن‌های بسیاری برای ارائه داریم. به عنوان مثال در اعلامیه جهانی حقوق بشر بحث «کرامت انسانی» مطرح شده است که بسیاری از ناظران معتقدند اجمال کاملاً مضری در این زمینه وجود دارد و به قدری اختلاف بر سر حقیقت «کرامت انسانی» وجود داشته که مجبور شده‌اند به همین عبارت مجمل بسنده کنند در حالیکه مقوله «کرامت انسانی» بر اساس آموزه های اسلامی و معارف قرآن کریم بخوبی قابل تبیین و تحلیل معقول است. در حالیکه بسیاری از فلسفه‌های مادی و غیر مادی چنین امکانی ندارند.

** بسیاری از دعاوی حقوق بشری غرب را قابل نقد فنی است
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه نباید تلقی غرب از حقوق بشر همانند وحی منزل قلمداد شود، بسیاری از دعاوی حقوق بشری غرب را قابل نقد فنی دانست و اظهار کرد: ما بر حسب نگاه توحیدی خود نظریّات بسیار عمیق و اساسی در باب حقوق بشر می‌توانیم ارائه کنیم که باید این نکات و همچنین شبهاتی را که غرب در مورد نگاه حقوق بشری ما مطرح می کند در سطح حوزه و دانشگاه و همچنین برای عموم جامعه تبیین کنیم.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت تلاش همه جانبه دستگاه های مرتبط و بویژه رسانه ها برای تبیین مبانی حقوق بشری جمهوری اسلامی، رفع شبهات و مقابله با تخریب اذهان عمومی جامعه با طرح برخی مسائل حقوق بشری اظهار کرد: برای دست یابی به این امر نیازمند شناخت دقیق زبان تمدنی و فلسفی غرب هستیم که این موضوع به زحمت و کار زیادی نیاز دارد.
آیت الله آملی لاریجانی بر لزوم برنامه ریزی های دقیق ستاد حقوق بشر برای محاکمه حقوق بشری غرب، از محتوای برخی همایش های داخلی در زمینه حقوق بشر انتقاد کرد و گفت: آنچه می خواهیم عرضه کنیم باید با زبان جمهوری اسلامی و ذیل دیدگاه های دین مبین اسلام، پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) باشد و سپس این مفاهیم را باید در حدود فهم مخاطبان گوناگون به زبان های مختلف بیان کنیم.
رئیس قوه قضاییه یکی از چالش های مهم میان ایران و غرب در زمینه حقوق بشر را فارغ از مباحث نظری و مبنایی، موضوعات سیاسی دانست و تصریح کرد: به نظر می رسد که دعوای آمریکا و اروپا با جمهوری اسلامی بر سر رعایت حقوق بشر نیست زیرا دقیقاً در فاصله بسیار کمی از ایران، کشور بحرین را شاهد هستیم که مردم آن برای به دست آوردن حق رأی می جنگند در حالیکه 40 سال است در کشور ما انتخابات برگزار می شود. در عربستان سعودی نیز مردم با صندوق رأی آشنا نیستند اما هیچ یک از هجمه های حقوق بشری غرب علیه ایران را در مورد عربستان نمی بینیم. همه این موارد نشان می دهد که بحث غرب، سیاسی است و قصد دارند از این ابزار برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی استفاده کنند گرچه گاهی چاشنی های نظری و حقوقی هم به گزارش های خود اضافه می کنند.
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید برضرورت تلاش هرچه بیشتر برای مقابله با توطئه های حقوق بشری غرب علیه کشورمان اظهار کرد: ما باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم اما حقیقتاً معلوم نیست که چقدر طرف مقابل پذیرش داشته باشد زیرا بسیاری از تلاش ها در چنبره سلطه رسانه ای غرب گرفتار می شود و بسیاری از اوقات می بینیم که هر حرف حقی هم که داشته باشیم نهایتاً علیه ما قطعنامه صادر می کنند زیرا بنا ندارند سخن حق را بپذیرند.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ستاد حقوق بشر، وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات و رسانه ها باید با هماهنگی و هم افزایی نسبت به هجمه های حقوق بشری غرب پاسخ دهند، از برخی کم کاری ها در این زمینه انتقاد کرد و گفت: همه نهادهای مسئول باید تلاش خود را برای حضور پررنگ نمایندگان ایران در همه فرصت های ممکن در مجامع بین المللی و کشورهای دیگر به کار گیرند. ستاد حقوق بشر نیز باید زمان بندی مناسبی برای تبیین مباحث حقوق بشری داشته باشد تا کار در این عرصه با یک برنامه دقیق و مدون پیش برود.
آیت الله آملی لاریجانی همچنین تاکید کرد: با توجه به اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و کاهش اعدام های مرتبط با قانون سابق، در حال حاضر پرونده‌های بسیاری مجدداً مورد رسیدگی قرار می گیرند که این امر تحول بسیار بزرگی است. بر همین اساس باید چنین تحولاتی در جلسات و مذاکرات حقوق بشری بخوبی برای طرف مقابل تبیین و برای آنها ترسیم شود. در مباحث مربوط به حقوق کودک و حقوق شهروندی نیز دستاوردهای مهمی داریم که باید همه موارد به خوبی تبیین شود.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه در برابر ادعاهایی نظیر ارتکاب شکنجه توسط پلیس کشورمان باید اولاً توضیح داده شود که بسیاری از این موارد صرفاً اتهاماتی است که مخالفان جمهوری اسلامی و منافقین که خود از بزرگترین گروههای تروریستی جهان بوده‌اند مطرح می‌کنند و اعتبار حقوقی و قضایی ندارد. و ثانیاً باید پرسید قتل افراد عادی به ضرب گلوله پلیس در بسیاری از کشورهای غربی از جمله آمریکا چه توجیهی دارد، بیان داشت: در زمینه بازداشتگاه ها و زندان ها تحولات بسیار مثبتی از نظر حقوق شهروندی صورت گرفته که باید به خوبی توضیح داده شود. علاوه بر این مواردی نظیر حقوق زنان را مطرح می کنند که باید از آنها پرسید آیا در زمان حکومت طاغوت که مورد تایید و حمایت شما بود زنان کشور ما بیشتر در جامعه حضور داشتند یا در حال حاضر؟ از سوی دیگر می بینیم که در بسیاری از کشورهای غربی حجاب را بویژه در دانشگاه ها و مدارس ممنوع کرده اند، این چه توجیه حقوق بشری دارد؟
رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به یکی دیگر از تناقض های حقوق بشری موجود در غرب، اظهار کرد: در بسیاری از این کشورها اگر کسی بحث تاریخی درباره موضوعی مانند هولوکاست داشته باشد و در مورد این موضوع تردیدهایی را مطرح کند به زندان می افتد. چگونه این مطلب با ادعای حقوق بشری شما سازگار است؟
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه مجموعه کارهای جمهوری اسلامی در زمینه حقوق بشر به لحاظ تقنینی و نظارتی باید تبیین شود، تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل مورد بحث ما، مسئله گزارشگر ویژه حقوق بشر است که ما اصل و مبنای انتصاب چنین شخصی را قبول نداریم. علاوه بر این گزارش های گزارشگر ویژه فاقد استنادات لازم و بدون متدولوژی است. هر آنچه که از سوی ضدانقلاب، منافقین و افراد فراری به عنوان ادعا مطرح شده به شکل یک سند در این گزارشها مشاهده می شود که هر کدام از گزارشها نیز از گزارش قبلی، شدیدتر و تندتر است. بر همین مبنا، اولاً به طور کلی مخالف حضور گزارشگر ویژه در ایران هستیم و ثانیاً مذاکره با این شخص در خارج از کشور نیز باید مقید به اثرگذاری باشد و ببینیم که چنین مذاکره ای تأثیری در رویّه‌ نادرست آنها دارد یا نه؟
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت تقسیم کار اعضای ستاد حقوق بشر به عنوان یک ستاد فراقوه ای و فعالیت هرچه بیشتر رسانه ای، تصریح کرد: ما باید هجمه های فنی حقوق بشری علیه غرب داشته باشیم و منتظر هجمه‌های آنها نباشیم تا منفعلانه صرفاً پاسخ دهیم.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه به هر حال در معرض هجوم های بی پایان حقوق بشری از سوی دشمنان هستیم بر لزوم طراحی برنامه های جدید برای مقابله با این هجمه ها تاکید کرد و گفت: مذاکرات حقوق بشری با کشورهای دیگر نیز باید همراه طرح مسائل دو جانبه باشد یعنی به این شکل که اگر ایرادات حقوق بشری نسبت به ما دارند، باید در زمینه مسائل مختلف حقوق بشری خودشان نیز پاسخگو باشند. علاوه بر این باید توجه داشت که در مباحث مطروحه از موضع یکسانی مذاکره شود و از حرمت جمهوری اسلامی و نظام اسلامی صیانت شود.
بر اساس این گزارش، محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ابتدای این نشست گزارشی از عملکرد این ستاد ارائه کرد و برخی از اعضای ستاد نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
اجتمام*1724*1193
تنظیم: حسن حیدری * انتشار: حسین فتح الهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست که بیست‌وششمین دوره آن و به موضوع عملیات وعده صادق حرکت غرور آفرین و اقتدار علمی ایران اختصاص داشت؛ اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر تحلیل ابعاد مختلف این عملیات به بیان نظرات و راهکار‌های خود در خصوص نحوه تبیین چرایی انجام آن پرداختند.

محمد قربانی گلشن آباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک روز معلم اظهار کرد: سرمقاله‌ای توسط سردبیر ارشد نیچر تحت عنوان مارش بزرگ ایران منتشر می‌شود که نویسنده همان اول مقاله می‌گوید تحولات علمی ایران در حال رشد است و در دو صورت می‌توان جلوی آن را گرفت: «تحریم‌های فزاینده» و «ایجاد اغتشاش سیاسی در فضای دانشگاهی» و اگر کاری نکنیم ایران به دوران باشکوه علم خود برمی‌گردد. اگر ایران تبدیل به مرجعیت علمی شود؛ رقیب جدی برای تمدن غرب است.

وی با توجه به این تحلیل و برآورد غرب از وضعیت روشن ایران خاطر نشان ساخت: از آن زمان طراحی شد که اغتشاشات در دانشگاه‌های ایران شکل بگیرد و جلوی تحقیقات با کیفیت گرفته شود و ارتباطات علمی ایران را قیچی کنند.

اسرائیلی که از زمان تاسیس حتی یک شلیک به آن نشده است نشان می‌دهد که عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است که هیمنه اسرائیل را از بین برد

وی در خصوص عملیات وعده صادق خاطرنشان کرد: اسرائیلی که از زمان تاسیس حتی یک شلیک به آن نشده است نشان می‌دهد که عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است که هیمنه اسرائیل را از بین برد.

قربانی افزود: ما به خودتحقیری علاقه داریم. اگر امروز در دانشگاه‌های ایالات متحده ایستادگی می‌کنند، به برکت انقلاب اسلامی است کار رسانه‌ای شما این است که تبیین کنید هیمنه اسراییل درهم شکست.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به قدرت نظامی و دیپلماسی ناشی از علم تأکید کرد و افزود: اسرائیل در همین جنگ ۳۰میلیارد دلار توسط یمنی‌ها ضربه خورده است اینها ناشی از اقتدار علمی ایران است. امروز ایران در باشکوه‌ترین شرایط خود در منطقه است و هیچ مسئله‌ای بدون نظر و اراده ایران قابل حل نیست و منشا این قدرت هم علم و دانشگاه‌ها هستند.

قربانی خاطرنشان کرد: همه اینها ناشی از تدبیر جمهوری اسلامی ایران است چرا؟ به دلیل اینکه انقلاب اسلامی بر اساس فطرت انسانی است و چون فطری است صدای انقلاب پژواک دارد دوم اینکه کاملا عقلانی است. سوزش صهیونیست‌ها از این شد که دانشجویان و اساتید کلمبیا هم علیه اسرائیل شعار دادند و این جزو پدیده‌های نادر جهان است یعنی یهودیان جهان علیه رژیم صهیونیستی شعار دادند.

* پایان نامه دانشجویان را به سمت واکاوی عملیات وعده صادق هدایت کنید

در ادامه، حسن بنیانیان؛ مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص این عملیات اظهار کرد: از اساتید دانشگاه تقاضا می‌کنم این موضوع را در قالب پایان نامه از دانشجویان مقطع دکتری طلب کنند تا ابعاد این موفقیت و ریشه هایش برای نسل جدید بیشتر باز شود. به زعم بنده فرهنگ، مهارت و علم به هم پیوند خورد تا این قدرت را آفرید و اگر هر جا موفقیتی بوده کسی پشت آن قرار گرفته که باور به قیامت و خدا در وی متجلی شده است.

نقش اساتید در تحلیل فرصت‌ها و ضعف‌ها بسیار حساس و موثر است و در این مسیر نباید از آن غفلت کنیم

وی با اشاره به اینکه باید به استادان فهماند صلح با رژیم صهیونیستی غیرممکن است و راه برگشت نداریم خاطر نشان کرد: نقش اساتید در تحلیل فرصت‌ها و ضعف‌ها بسیار حساس و موثر است و در این مسیر نباید از آن غفلت کنیم. ما باید از توجه سنتی به عنصر فرهنگ در کشور و حتی در دانشگاه پرهیز کنیم و باید در این زمینه اساتید و دانشجویان بیش از هر کسی دیگر به آنها ورود کنند. نمونه آن را می‌توان دهه عاشورا نام برد که در آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موج می‌زند و نهاد علم و دانش می‌تواند با ورود به این موضوعات و برررسی ابعاد آن برای جامعه تلاش کند. به عنوان مثال شهید فخری‌زاده تا لحظه‌ای که شهید شد ناشناخته بود و چه بسیار کسانی که بعد از شهادت گفتند که بوده و چه کرده است؟! در این معرفی‌ها اگر فرهنگ را سنتی نبینیم و نظام دانشگاهی ما صحیح و درست به آنها ورود کنند نمی‌توان امید داشت که نقشه راه پیش روی جامعه درست ترسیم شود.

* عملیات وعده صادق پدیده‌ای اعظم در روابط بین الملل

در ادامه جهانبخش محبی‌نیا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ضمن معرفی عملیات وعده صادق به عنوان پدیده‌ای اعظم در روابط بین الملل بیان داشت: به عنوان اساتید دانشگاه باید در تولید باور، اندیشه و گفتمان سبکی را پیشه کنیم که دانشگاه پیشقدم شود و از تفکرات این جامعه علمی در نهاد‌های مختلف از جمله نهاد‌های نظامی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه باید مدل تحلیل و عقلانیت در مواضع نظامی ما نهفته باشد، خاطر نشان کرد: با توجه به نقش حساس علم و جامعه دانشگاهی در ابعاد نظامی باید گفت که بعضی افراد هم در داخل و هم در خارج از کشور هر عملیاتی که موجب تقویت حماس، اسلام و ایران می‌شود را تحت هیچ شرایطی نمی‌پذیرند درصورتی که اهمیت بیان مسئله در روش تحقیق یک منطق و ضرورتی نهفته است که باید توسط ما آن موضوع برجسته شود.

وی بیان کرد: مسئله بعدی این است که بعد از این جنگ چه خواهد شد؟ مطمئن باشید دنیای بعد از آتش بس و صلح حماس با اسراییل ما را وارد دوران جدیدی از قضاوت‌ها و واکنش‌ها می‌کند و ملتی میتواند بر سرنوشت خویش مسلط شود که دانشگاهیانش این فضا را کشف کنند و در قالب گفتمان در اختیار نهاد‌های نظامی بگذارند.

محبی نیا اظهار داشت: جنگ اخیر حماس با اسراییل و ورود جمهوری اسلامی تحت عنوان عملیات وعده صادق، عبور از تمام از جنگ‌های کلاسیک، پارتیزانی و معمول جهان است در واقع مسئله ابهت شکنی مطرح است پیام این جنگ موشک و پهپاد نیست.

* لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 

در ادامه، معصومه رشاد (عضو هیئت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن)، به بحث ساختار شکنی عملیات وعده صادق اشاره کرد وگفت: در وعده صادق ما از آسیب‌سازی استفاده می‌کنیم و در تبدیل گفتمان حساسیت از جامعه نظامی خارج می‌شود. با این عملیات در ساختار نظام بین الملل و قدرت‌های مطرح یک سری مبادلات به هم خورد. امروزه در عرصه بین الملل در مورد ایران بسیار صحبت می‌شود چه خوب است ما اساتید دانشگاه شروع به تبیین گفتمان کنیم که چگونه باید پاسخ می‌دادیم.

رشاد به برداشت یک عملیات روانی خوب از رفتار دنیا نسبت به ایران اشاره کرد و افزود: این عملیات باعث شد تا به جهان فهمانده شود که ایران می‌تواند آسیب پذیری ایجاد کند و در واقع با این حرکت ما آسیب پذیری اهریمنان در منطقه جهانی را اعلام کردیم.

* علم و ایمان مکمل یکدیگر هستند

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام عباسعلی رستمی ثانی رئیس پژوهشکده قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دو نظریه به صورت جدی در ارتباط با علم و دین مطرح است اینکه آیا این دو مکمل یکدیگرند یا با یکدیگر در تضاد هستند؟

وی با اشاره به کتاب علم و ایمان شهید مطهری ادامه داد: اگر امروز ایران اسلامی به عنوان یک قدرت منطقه‌ای و جهانی مطرح شده، چون به این پیام پاسخ داده که علم مخالف ایمان نیست بلکه مکمل یکدیگر هستند. علم روشنی و توانایی و ایمان عشق و امید و گرمی می‌بخشد علم ابزار می‌سازد و ایمان مقصد یعنی این ابزار در ارتباط با چه کسانی استفاده شود؟ علم سرعت می‌دهد و ایمان جهت بنابراین علم بدون ایمان مفید نیست. قطعا علم و ایمان قدرت تولید می‌کند.

*پاسخ ایران اسلامی به ندای مظلومیت مردم فلسطین 

محمد عابدی مدیر کل حوزه ریاست «معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی» نیز در این نشست به ضرورت نگاه تمدنی نسبت به عملیات وعده صادق اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: تمدن اسلامی که برگرفته از نگاه دینی و شیعی و برگرفته از راهبری امام خامنه‌ای و ایده امام (ره) است در مقابل تمدن غرب خود را نشان داد و مشخص کرد تمدن اسلامی چه جایگاهی دارد.

وی گفت: آن چیزی که در وعده صادق رخ داد تمدن اسلامی به شکلی متبلور شد و در آینده از این نوع نگاه در دانشگاه‌ها و مراکز فکری سخن خواهند گفت. تمدن اسلامی اراده خود را نمایان کرد و در اصل ایران اسلامی به ندای مظلومیت مردم فلسطین پاسخ داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح نگران کننده‌ای رسیده است
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح فوق العاده نگران کننده ای رسیده است /نباید با ذهنیت‌های بسته به سراغ امور پیچیده کشور رفت
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد