Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - مردم استان کردستان آستین همت را برای حمایت و دلداری مردم داغدیده و حادثه دیده زلزله استان کرمانشاه بالا زدند و اقدام به تهیه و ارسال کالاهای مورد نیاز مردم زلزله زده کردند.

به گزارش خبرنگارمهر،  شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان ماه امسال زلزله ای به بزرگی ۷.۳ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در منطقه ازگله ثلاثباباجانی کرمانشاه و در مرز با کشور عراق به وقوع پیوست که همزمان استان های دیگری هم چون کردستان را هم به لرز درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کردستانی ها تا پاسی از شب را در بیرون از خانه هایشان گذراندند و چند شبی است که با دلهره و اضطراب شب را به روز می رسانند.

علی رغم اینکه این زلزله خسارت هایی هم به واحدهای مسکونی در استان وارد کرده است ولی این موجب نشده که کردستانی ها هموطنان خود را در استان همسایه خود فراموش کنند و از اوایل روز گذشته بدون آنکه منتظر اعلام مسئولان دولتی شوند برای جمع آوری کمک های مردمی دست بکارشدند.

موسسات خیریه، سازمان های مردم نهاد و فعالان اجتماعی به سرعت وارد عرصه شدند و از طریق مختلف به ویژه فضای مجازی و تلگرام پیام هایی مبنی بر نیازهای مردم زلزله زده منتشر کردند که این پیام ها به سرعت در گروه ها و کانال ها و صفحه های مختلف تلگرام و اینستاگرام و حتی توسط افراد شناخته شده سطح کشور بازنشرداده شدند.

کمپین هایی که توسط مردم به طور خودجوش برای جمع آوری کمک های مردمی به زلزله زدگان در استان کردستان تشکیل شد، تاکنون توانستند حجم زیادی از کالاهای مورد نیاز حادثه دیدگان هم چون پتو، لباس گرم، آب معدنی، شیرخشک و غیره را جمع آوری و به کرمانشاه منتقل کنند.

هر فردی متناسب با توان خود برای کمک در این راستا اعلام آمادگی می کند تعدادی از کامیون داران استان حمل کالاها به طور رایگان به مناطق زلزله زده را متقبل شدند و عده ای از صاحبان فروشگاه های غذایی هم آب معدنی و خرما را تامین و دیگر اقشار مختلف مردم هم به اندازه وسع و توان خود اقلامی را تهیه کردند.

در میان اقشار مختلف مردم، اهالی رسانه استان کردستان هم از قافله عقب نماندند و برای پوشش خبری و تصویری این حادثه ناگوار به مناطق زلزله زده رفتند تا پشتیبان خبرنگاران و عکاسان کرمانشاهی در پوشش بهتر اخبار این رویداد باشند.

کمک هایی هم از طرف ارگان ها ونهادهای دولتی مختلف در استان کردستان تاکنون به مناطق زلزله زده کرمانشاه ارسال شده است.

هزینه مراسم هفته کتاب کردستان به زلزله زدگان کرمانشاهی هدیه شد

اسماعیل احمدی مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان هم در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: هر ساله به مناسبت ایام هفته کتاب، جشنی در راستای تقدیر از فعالان این بخش در استان کردستان برگزار می شود و که امسال این مراسم در کردستان برگزار نخواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به هماهنگی صورت گرفته کل هزینه برگزاری این جشن و همچنین کمک های جمعی آوری شده از سوی کتابداران استان کردستان به زلزله زدگان استان کرمانشاه اهدا می شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان بیان کرد: طی روز گذشته و امروز جمع زیادی از کتابداران و فعالان این عرصه نیز کمک های به صورت نقدی و غیرنقدی جمع آوری کرده اند تا به زلزله زدگان استان کرمانشاه هدیه شود.

وی گفت: هزینه برگزاری مراسم و جشن هفته کتاب  که قرار بود امروز برگزار شد و کمک های جمع آوری شده از سوی کتابداران و فعالان این بخش تا بعد از ظهر امروز به کالا و اقلام ضروری و مورد نیاز تبدیل و برای توزیع در بین زلزله زدگان به استان کرمانشاه ارسال می شود.

بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان کالا توسط اموال تملیکی کردستان به مناطق زلزله زده کرمانشاه

مدیرکل اموال تملیکی استان کردستان گفت: در مجموع ۷۸ ردیف کالای ضروری و مورد نیاز از وسائل بهداشتی گرفته تا مواد خوراکی، پتو، چادر، وسائل گرمایشی از طریق جمعیت هلال احمر کردستان به منطقه زلزله زده کرمانشاه ارسال شد.

محمد الله مرادی بیان کرد: در مجموع ارزش ریالی این ۷۸ ردیف کالای ارسال شده به منطقه زلزله زده استان کرمانشاه بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان بوده است.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کردستان با بیان اینکه در راستای کمک به حادثه دیدگان زلزله روزانه ۱۰۰ هزار قرص نان توسط خبازی های سطح شهر پخت می شود، گفت: تمام خبازی های سنندج ملزم به پخت وتهیه این مقدار نان هستند.

جمال صالحی عنوان کرد: خبازی های استان روزها برای تهیه نان مصرفی شهروندان کردستانی اقدام و در شیفت شب نسبت به پخت نان برای حادثه دیدگان استان کرمانشاه اقدام می کنند.

وی بیان کرد: برای پخت این مقدار قرص نان برای حادثه دیدگان زلزله کرمانشاه روزانه به ۲۶۷ کیسه آرد مورد نیاز است که با تصمیم شرکت بازرگانی ایران توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان تامین خواهد شد.

ارسال ۳۰ هزار بطری آب معدنی از محل موقوفات کردستان برای زلزله زدگان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان ضمن تسلیت درگذشت جمعی از هموطنانمان در زلزله کرمانشاه، گفت:  روزگذشته ۱۶۰ کیسه برنج،۱۰ گونی چای و ۱۰ گونی قند را از محل موقوفات استان خریداری و برای زلزله زدگان ارسال کردیم امروز هم ۳۰ هزار بطری آب معدنی ارسال می کنیم.

حجت الاسلام نوروزی اضافه کرد: در مراحل بعدی هم کمک هایی از خیران و موقوفات استان جمع آوری و به منطقه زلزله زده کرمانشاه ارسال خواهیم کرد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از اعزام ۷ تریلر نوشیدنی به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه خبر داد و گفت: تا کنون چندین محموله کمک های امدادی به مناطق زلزله اعزام شده است که صبح امروز سه شنبه  هم یک محموله اهدایی از طرف شرکت ایستک سنندج به استان کرمانشاه ارسال شد.

حسن خدابنده لو افزود: این محموله ۷ تریلری، شامل ۱۲۶ هزار بطری یک لیتری آبمیوه و نوشیدنی های گازدار و انرژی زا است که صبح امروز ارسال شد.

وی بیان کرد: این محموله با کمک نیروی های اعزامی جمعیت هلال احمر استان کردستان مستقر در استان کرمانشاه در میان آسیب دیده گان توزیع می شود.

استقرار سامانه بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر کردستان در سرپل ذهاب

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از استقرار سامانه بیمارستان صحرایی این جمعیت در سرپل ذهاب خبرداد و گفت: این بیمارستان با تمام تجهیزات و کادردرمانی در منطقه زلزله زده سرپل ذهاب مستقر شده است.

خدابنده لو بیان کرد: ۵ هزارو ۵۰۰ تخته پتو،۳ هزار تخته چادر به همراه چندین اکیپ نیروهای متخصص به مناطق زده کرمانشاه اعزام کردیم.

وی از اعزام آمبولانس، تریلی ترانزیت، دستگاه زنده یاب، سگ تجسس، موتور برق، هیتربرقی، والر، موکت و ست ظروف خبرداد و اظهارداشت: علاوه بر موارد مذکور مواد غذایی شامل آب معدنی، بیسکویت، خرما، شکر، قند، کنسروجات در چند محموله به کرمانشاه اعزام شده و درمیان مردم آسیب دیده توزیع شده است.

وی از استقرار  پایگاه جمع آوری کمک های مردمی برای زلزله زدگان در تمامی شهرستان های استان خبرداد و گفت: در سطح شهر سنندج سه پایگاه جمع آوری کمک های مردمی برپا شده است و  از مردم استان می خواهیم تنها کمک های غیرنقدی خود را به این پایگاه ها تحویل دهند .

مردم اقصی نقاط ایران بارها در حوادث طبیعی هم چون زلزله و سیل ثابت کردند مردمی نوعدوست هستند و هیچ گاه هموطنان خود را در شرایط سخت تنها نمی گذارند و همواره از تمام توان خود برای حمایت مادی و دلجویی و دلداری ازحادثه دیدگان استفاده می کنند.

دست های پرسخاوت مردم استان کردستان هم در این حادثه دلخراش بر روی شانه کرمانشاهی ها قرار گرفت تا تسلی بخش درد، غم و اندوه مردم زلزله زده این استان باشد، براستی شفقت و مهربانی در میان مردمان سرزمین ما موج می زند و این خصلت را در چنین حوادثی می توان بیشتر و بهتر درک و احساس کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردنه تته بعد از ۵ ماه بازگشایی شد + عکس

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه از بازگشایی گردنه تته بعد از پنج ماه خبر داد و گفت: این گردنه با تلاش ۲۰ روزه عوامل راهداری بازگشایی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سید شهرام کهریزی با بیان اینکه گردنه تته بین شهرستان پاوه در استان کرمانشاه و شهرستان سروآباد استان کردستان قرار دارد، افزود: این گردنه محور ارتباطی شهرستان پاوه و شهرهای نودشه و نوسود در استان کرمانشاه به شهرستان سروآباد و مریوان در استان کردستان است.

کهریزی با بیان اینکه همه ساله به دلیل بارش سنگین برف این گردنه چندین ماه از سال پوشیده از برف بوده و مسدود می شود، افزود: با توجه به سخت گذر بودن این محور، امکان انجام عملیات برف روبی در آن وجود ندارد و معمولا بازگشایی آن به اوایل بهار سال آینده موکول می شود.

وی با بیان اینکه این گردنه امسال هم حدود پنج ماه مسدود بود، اظهار کرد: ارتفاع برف در این گردنه نزدیک به پنج متر بود که در برخی نقاط تا هشت متر هم می رسید.

وی از آغاز عملیات برف روبی این گردنه از ۱۴ فروردین امسال خبر داد که تا روز گذشته(پنجم اردیبهشت) بدون وقفه ادامه داشت و افزود: بالغ بر ۵۴۰ هزار مترمکعب برف در این محور برداشته شد.

کهریزی از طول ۲۱ کیلومتری گردنه تته یاد کرد که ۱۷ کیلومتر آن در حوزه جغرافیایی استان کرمانشاه و مابقی در استان کردستان قرار دارد و یادآور شد: اکنون با تلاش عوامل راهداری تمام مسیر ۲۱ کیلومتری این گردنه باز است و در بازگشایی قسمتی که در محدوده استان کردستان بود نیز همکاری کردیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • گردنه تته بعد از ۵ ماه بازگشایی شد + عکس
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار کردستانی در کنکور سراسری
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار داوطلب کردستانی در کنکور سراسری
  • شرکت ۲۶ هزار و ۳۸۰ داوطلب کردستانی در نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن