Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش نطنز گفت: اولیا باید نظارت کامل بر فرزندان خود در مورد ورود آنها به فضا های مجازی و بازی های رایانه ای داشته باشند اما این نظارت بر عملکرد فرزندان از سوی خانواده ها بسیار کمرنگ شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز، علیرضا محمودی عصر دیروز از بروز مشکلات رفتاری و شخصیتی در دانش آموزان در آینده ابراز نگرانی و اظهار کرد: ورود بی رویه به فضاهای مجازی و استفاده از بازی های رایانه ای که هر کدوم از این بازی ها بر روی رفتار نوجوانان و جوانان تاثیر گذار است، نگرانی های جدی را به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و پرورش نطنز افزود: اولیا باید نظارت کامل بر فرزندان خود در مورد ورود آنها به فضا های مجازی و بازی های رایانه ای داشته باشند اما این نظارت بر عملکرد فرزندان از سوی خانواده ها بسیار کمرنگ شده است.

وی با بیان این که والدینی که بیشتر وقت خود را در فضای مجازی می گذرانند الگوی مناسبی برای کودکان نیستند، بیان کرد: پدر و مادری که بیبشتر وقت خود را در فضاهای مجازی در خانه سپری می کند نمی تواند الگوی مناسبی برای امر و نهی کردن به فرزندان خود باشد.

محمودی تصریح کرد: ابتدا باید والدین روش های درست استفاده کردن از اینترنت و فضاهای مجازی را فرا گرفته و بعد به فرزندان خود بیاموزند که چه سایت هایی برای آن ها مفید و چه سایت هایی مضر هستند.

وی نبود پیوند ارتباطی مناسب میان والدین و کودکان را عامل مهم دیگر در گرایش کودکان به فضای مجازی دانست و ابراز کرد: گاه پیوند ارتباطی میان والدین و کودکان و اعضای خانواده با یکدیگر به اندازه ای ضعیف است که کودک تائید مورد نیاز خود را از فضای مجازی می گیرد.

مدیر آموزش و پرورش نطنز در مورد وجود دوستانی در فضای مجازی که به حرف کودک گوش می دهند، با او همدردی می کنند، او را تشویق و خواسته هایش را مورد تائید قرار می دهند به خانواده ها هشدار و ادامه داد: این کار موجب می شود که کودک تلاش کند تا زمان بیشتری را در این فضا و در کنار این نوع دوستان خود بگذراند.

وی بیان کرد: داشتن آرامش و مدیریت استرس ها در خانواده موجب سلامت کودک در فضای مجازی می شود و فراهم کردن فضای مشترک و احساسی بین والدین و کودک مهمترین نیاز کودکان برای داشتن حضوری سالم در فضای مجازی است.

محمودی از نیروی انتظامی و پلیس فتا خواست تا با مجموعه آموزش و پرورش برای بیشتر آشنا کردن خانواده ها و دانش آموزان با آسیب فضای مجازی همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده