Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون جمعیت هلال احمر شهرستان خنج در مورد کمک های مردمی جمع آوری شده در این شهرستان، عصر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: دومین محموله کمک های مردم این منطقه امروز صبح به وسیله سه دستگاه کامیون برای توزیع بین هموطنان زلزله زده به استان کرمانشاه ارسال شد.
حسین راستی افزود: این کمک ها شامل، شامل 650 تخته پتو و زیلو، 2 هزار و 154 دست لباس، 16 هزار بطری آب معدنی، سه هزار و 900 کیلو خرما، 2 هزار و 540 قوطی کنسرو ماهی و لوبیا و همچنین، برنج، روغن، قند، شکر، شیر خشک، حلوا، پشمک و مواد بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: کمک‌های ارسال شده برای زلزله زدگان براساس نیاز سنجی مناطق زلزله زده است و سومین محموله از کمک های مردمی نیز به زودی ارسال خواهد شد.
راستی افزود: مردم می‌توانند کمک‌های نقدی خود را برای حادثه دیدگان زلزله غرب کشور، به شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر نزد بانک‌های ملی، ملت، صادرات، رفاه، مسکن، دی، تجارت و سپه واریز کنند.

** ارسال کمک های مردم فسا به زلزله زدگان سرپل ذهاب
رئیس جمعیت هلال احمرشهرستان فسا هم پیرامون کمک های ارسال شده از این شهرستان به مناطق زلزله زده به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین محموله کمک‌های داوطلبانه مردم شهرستان فسا که مشتمل بر بیش از 15 قلم کالا است به وسیله 2 دستگاه خودرو برای زلزله زدگان سرپل ذهاب در غرب کشور ارسال شد.
حمید رضا محمدی بیان کرد: این کالاها شامل، 250 کیلو گرم برنج، 750 قوطی کنسرو ماهی و لوبیا، 2 هزار و 500 بطری آب معدنی، 300 قوطی پودر شوینده، 138 تخته پتو، 140عدد قوطی شیر خشک، چای، حبوبات، روغن، رب، مربا و اقلام بهداشتی است.
او اضافه کرد: همچنین مردم این شهرستان با هدف کمک به زلزله زدگان بیش از 55 میلیون ریال کمک های نقدی خود را به شماره حساب این جمعیت واریز کردند.

** برپایی هفت پایگاه جمع آوری کمک های مردمی در کازرون
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کازرون هم به ایرنا اظهار کرد: این جمعیت برای جمع آوری کمک های مردمی مبادرت به برپایی هفت پایگاه در شهر کازرون کرده و مردم از این حرکت نوعدوستانه استقبال کرده اند.
عزیزالله خاکسار افزود: نخستین محموله کمک های مردمی امروز (چهارشنبه) از محل جمعیت هلال احمر کازرون به وسیله چندین دستگاه کامیون راهی مناطق زلزله زده شد.
او گفت: این کمک های شامل، 12 هزار قوطی کنسرو، 2 هزار و 500 کیلو خرما، 2 هزار بسته آب معدنی، 300 تخته پتو، 50کارتن لوازم بهداشتی و 500 قوطی شیر خشک است.
خاکسار ادامه داد: با توجه به استقبال خوب مردم این شهرستان برای کمک به هموطنان زلزله زده خود، جمع آوری و ارسال این کمک ها در چند روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.
زمین لرزه شدیدی با قدرت 7.3 درجه ریشتر ساعت 21:48 شامگاه بیستم آبان 96 استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان و همچنین بخش های گسترده ای از غرب و شمال غرب کشور را لرزاند.
کانون این زمین لرزه روستای ازگله کرمانشاه گزارش شد. تا روز چهارشنبه (بیست و چهارم آبان) شمار جان باختگان این حادثه 432 نفر و تعداد مصدومان آن 9 هزار و 388 نفر اعلام شده است.
7367 /7375 /7372 /6118
خبرنگاران: عبدالله اعظمی، سهیلا شیبانی نژاد و ناصر درخشنده ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم

دانشیار پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه برای کاهش ریسک باید از آموزش تا استفاده از فناوری را مورد توجه قرار دهیم، اولین گام در این زمینه را شناسایی ساختمان‌های بحرانی عنوان کرد.

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، گفت: این رویداد از سه‌شنبه ۱۸ تا پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد از سوی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود. اولین دوره این رویداد در سال ۱۳۹۰ برگزار شد.

وی تمرکز این کنفرانس را بر زلزله‌های کلانشهرها با تاکید بر تهران عنوان کرد و ادامه داد: دلیل اینکه در این کنفرانس بر موضوع زلزله تهران متمرکز شده، این است که زلزله‌های اخیر بزرگ در دنیا واقعیاتی را نمایان کرده است و اگر چنین زلزله‌هایی در تهران رخ دهد، از آن جایی که رخداد زلزله بزرگ در تهران نیز با تاخیر مواجه شده است، ما نیز به همان موارد دچار خواهیم شد.

سروقد مقدم گفت: از این رو از روز اول این کنفرانس یک سالن به مسائل مربوط به زلزله‌های تهران مرتبط می‌شود. ساخت و ساز بر روی پهنه گسلی از جمله مسائلی است که بر روی آن با حضور متخصصان و کارشناساس بحث و بررسی می‌شود.

دبیر علمی نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به حضور سخنرانان کلیدی، اظهار کرد: یکی از سخنرانان از کشور چین بوده که قرار است در این کنفرانس اعلام کند چگونه کشور ترکیه قانع شده است برای بیمارستان‌هایی با ۱۰۰ تخت خواب حتما باید از فناوری‌های نوین لرزه‌ای استفاده کنند. چنین اقدامی در این کشور تبدیل به قانون شده و بر اساس آن بیمارستان‌های دارای بیش از ۱۰۰ تخت موظف هستند تا از فناوری‌هایی چون جداسازهای لرزه‌ای استفاده کنند.

سروقد مقدم با تاکید بر اینکه ما در کشور هنوز نتوانسته‌ایم این امر را تبدیل به قانون کنیم، افزود: ما هنوز وزارت بهداشت را نتوانسته‌ایم قانع کنیم که برای بیمارستان‌ها از این فناوری بهره‌مند شوند و ما می‌توانیم از تجارب این محققان استفاده کنیم که چگونه این کشورها توانسته‌اند قانونگذاران را مجاب به سیاستگذاری مناسب کنند.

این محقق حوزه زلزله خاطر نشان کرد: در کنار آن محققانی از کشور سوییس، سیستم‌ها و فناوری‌های نوین لرزه‌ای را مطرح خواهند کرد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه در این کنفرانس ۳ روزه فضایی برای ارائه نظرات در خصوص مسائل مربوط به زلزله فراهم می‌شود، اظهار کرد: در حوزه کاهش ریسک و مدیریت بحران سعی می‌شود همه مسائل از آموزش افراد تا ارتقای ساختمان‌های موجود و برنامه‌ریزی برای مقاوم‌سازی زیر ساخت‌های شهری دیده شود تا در زمان وقوع زلزله، به آسیب‌پذیرتر شدن شهرها کمک نکنند.

این استاد پژوهشگاه زلزله خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهم در این زمینه شناسایی سازه‌های بحرانی است. ما مشاهده می‌کنیم که برخی از ساختمان‌ها قبل از وقوع زلزله فرو می‌ریزند، نمونه آن پلاسکو و متروپل است. این ساختمان‌های بحرانی که به عنوان «بمب‌های شهری» هستند، در گام اول باید شناسایی شوند.

سروقد مقدم، شناسایی این سازه‌های بحرانی را یک اقدام اورژانسی دانست و گفت: مسائل کشور در حوزه مخاطرات بسیار زیاد است، ولی مهمترین اقدامات ما برای کاهش ریسک، شناسایی این سازه‌ها است.

به گزارش ایسنا، نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد و تاکنون بیش از ۴۵۰ مقاله ارسالی به این کنفرانس مورد داوری قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • اجتماع خانوادگی و مردمی در مرکز گلستان در حمایت از اجرای طرح ملی «نور» + فیلم
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند