Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی اقدامات صورت گرفته در استان مرکزی برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان را تشریح کرد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید فرخی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده استان مرکزی به منظور کمک و امداد رسانی به زلزله‌زدگان غرب کشور اظهار داشت: ستاد بحران استان در نخستین ساعات وقوع زلزله تشکیل و جز استان‌های پیش‌رو در اعزام نیروها و تجهیزات امدادی و آواربرداری و ارسال کمک و مایحتاج ضروری به مردم زلزله زده کرمانشاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله اقلام و کمک‌های ارسالی از استان مرکزی به مناطق زلزله زده غرب کشور ارسال 2 هزار تخته چادر اسکان، دو هزار و 50 رول موکت، دو هزار و 350 عدد پتو ، پنج هزار و 200 قوطی کنسرو و بیش از 15 هزار کارتن خرمابود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی تصریح کرد: همچنین بیش از 70 هزار قرص نان، یک کامیون آرد، 53 هزار بطری آب معدنی در این مدت به منظور کمک به مردم آسیب دیده مناطق غرب کشور از استان ارسال شد.

فرخی بیان کرد: بیش از 100 نفر عوامل انسانی از استان در حوزه‌های امداد رسانی و نجات، تیم‌های واکنش سریع و درمان اضطراری، تجسس و آواربرداری، گروه‌های اصلاحات تاسیسات آب و برق و گاز، اورژانس و تعدادی از نیروهای سپاه روح الله استان در مناطق زلزله زده غرب کشور فعالیت دارند.

وی ادامه داد: همچنین در چند مرحله نشست‌های ستاد بحران استان تشکیل شد و این آمادگی را داریم که برای اعزام نیروهای انسانی تخصصی و هرگونه تجهیزات فنی و تخصصی در صورت نیاز به مناطق حادثه دیده اقدام کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: مردم استان از هرگونه اعزام انفرادی و شخصی کمک به مناطق زلزله زده غرب کشور خودداری کنند و در راستای بهره‌مندی هرچه بیشتر از داوطلبان اعزام به مناطق زلزله‌زده غرب کشور این اعزام‌ها باید در قالب گروه‌های هلال احمر به منطقه انجام شود.

فرخی عنوان کرد: اعزام کمک‌های مردمی از طریق هلال احمر و سپاه روح الله استان مرکزی سبب می شود کمک‌ها به بهترین نحو و در نهایت نظم به دست مردم نیازمند در این مناطق برسد و به صورت عادلانه در بین آنان توزیع شود.

وی اضافه کرد: داوطلبان اعزام به مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه می‌توانند با تماس با شماره 32213238 تخصص خود را به جمعیت هلال احمر استان اعلام کنند و در صورت نیاز به تخصص آنان در قالب تیم‌های هلال احمر به مناطق زلزله زده اعزام شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی تصریح کرد: خسارت‌های وارده به مناطق زلزله زده به کوتاه مدت ختم نمی‌شود و نیاز است کمک‌های مسئولان و مردم به صورت برنامه‌ریزی شده و هدفمند انجام شود تا روند بازسازی و راهبری مسائل اساسی مردم بحران زده با سرعت و کیفیت بیشتری دنبال شود.

فرخی بیان کرد: مردم برای کمک به زلزله زدگان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق شماره حساب 99999 بانک‌های ملی، ملت و سپه واریز و فیش آن را به هلال احمر تحویل دهند.

وی افزود: در بازدید میدانی از مناطق زلزله زده کرمانشاه و ارزیابی شرایط مهم‌ترین نیازهای فعلی تامین چادر، پتو، آب معدنی، کنسرو و لباس‌های گرم است که مردم می‌توانند کمک‌های غیر نقدی خود را با در نظر گرفتن این اولویت‌ها و با مراجعه به شعب هلال احمر تحویل دهند.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 امیر دریادار دوم حسین حسنی، فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اقدامات این یگان در کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، گفت: در پی بارندگی در جنوب شرق کشور و خسارت وارد شده به شهرستان کنارک، نیروی دریایی ارتش برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی، با هدف کمک به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان وارد عرصه شد.

فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ما در نیروی دریایی ارتش با توان بالا و پیشرفته‌ترین تجهیزات اعم از بالگرد‌ها و خودرو‌های تیپ تفنگداران توانستیم همه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط بنیاد برکت، بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع نیاز‌های اعلام شده از سوی ستاد بحران را توسط بالگرد و خودرو به صعب العبورترین روستا‌ها که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت، منتقل کنیم.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱۶ سورتی پرواز بالگرد به روستا‌های صعب‌العبور انجام شده که این پرواز‌ها از طریق یگان هوادریا در منطقه سوم دریای نبوت ارتش و در همکاری با خودرو‌های تاکتیکی تیپ تکاوری حمزه سیدالشهدا (ع) جهت انتقال کمک‌ها و نیازمندی‌های مردم به نقاط صعب العبور انجام می‌شود.

امیر دریادار حسنی همچنین از استمرار آمادگی نیروی دریایی ارتش برای امداد به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ستاد بحران استان از ما برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان درخواست داشته باشند آماده خدمت‌رسانی هستیم. در این راستا، بالگرد‌های ما امروز به سوی منطقه دشتیاری نیز اعزام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه ویژه هفته کار و کارگر در استان بوشهر
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه