Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد اقطار رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: مردم همدان تا کنون پیشتاز ارسال انواع کمک های مردمی در حمایت از زلزله زدگان استان کرمانشاه بودند.

رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: تاکنون بیش از ۵۵ کامیون و ۴۰ دستگاه نیسان که بار آن‌ها شامل اقلام مورد نیاز و ضروری زلزله زدگان بوده است از سوی اداره کل بهزیستی سایر استان ها و بهزیستی استان تهران به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقطار تصریح کرد: کمک‌های مردمی از سایر استان‌های کشور ویژه زلزله زده‌‌ها به استان کرمانشاه ارسال شده است و تاکنون استان های همدان، کردستان، اصفهان و فارس بیشترین میزان کمک های مردمی را به استان زلزله زده کرمانشاه ارسال کردند.

وی تاکید کرد: ۵۰ دستگاه خودروی آفرود ویژه مناطق صعب‌العبور چون شهرهای ازگله و ثلاث باباجانی که کانون اصلی وقوع زلزله بوده است، از عصر دیروز وارد این مناطق شدند.

رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: سرعت امدادرسانی در دو شهر ازگله و ثلاث باباجانی به دلیل صعب العبور بودن، پایین بود و با ورود خودروهای آفرود بهبود می‌یابد و بخش گسترده ای از نیازهای زلزله زدگان تا پایان امروز تامین می‌شود.

اقطار اضافه کرد: دو دستگاه سرویس بهداشتی سیار از سوی عوامل سازمان بهزیستی از امروز پنج‌شنبه در شهر ثلاث باباجانی و ازگله مستقر شدند و توزیع وسایل بهداشتی به ویژه اقلامی چون پوشک برای کودکان نیز به طور همزمان انجام می شود.

وی یادآور شد: ماشین های کامیون و نیسان فوق محتوی انواع موادغذایی، نان، کنسرو، پتو، لباس گرم و وسایل گرمایشی بوده و تا حدودی نیاز آسیب دیدگان زلزله را مرتفع کرده است، اما زلزله زدگان به ویژه در روستاهای استان کرمانشاه همچنان با کمبود اقلام ضروری مواجه هستند.

رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور، تصریح کرد: رقم کمک های نقدی مردمی به بیش از ۴۰۰ میلیون تومان رسیده است و این مبلغ در جهت برطرف کردن نیازمندی های اولیه آسیب دیدگان زلزله که دچار معلولیت شده اند، هزینه می شود.

اقطار با اشاره به خرید و توزیع وسایل کمک توانبخشی برای افرادی که در این حادثه ناگوار دچار معلولیت شده اند، یادآور شد: بعد از ساماندهی اولیه و استقرار زلزله زدگان نوع نیازهای آن‌ها با توجه به نوع آسیب دیدگی‌شان تغییر می کند.

وی اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور بر اساس نوع نیاز زلزله‌زدگان، خدمات رسانی آن‌ها را با جدیت دنبال می‌کند و همراهی و همدلی مردم، بسیاری از این نیازها را تاکنون تامین کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: علی رغم پیشنهادهایی که از نهادهای امدادی دیگر کشورها داشتیم، به علت حضور به موقع مردم و ارسال کمک‌های مردمی، تاکنون به دریافت کمک‌های فوق نیازی نبوده است.

اقطار با اشاره به تأخیر امدادرسانی به روستاها به دلیل انسداد مسیرهای دسترسی، تصریح کرد: با توجه به مسدود بودن مسیر بسیاری از روستاهای زلزله‌زده، برخی از روستاییان خودشان برای دریافت و برداشت اقلام مایحتاج خود اقدام کنند، اما توزیع این اقلام هم اکنون با نظم بیشتری انجام می شود.

وی تاکید کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده، زلزله‌زدگان هنوز به اقلامی چون پتو، چادر و پیک‌نیک احتیاج دارند و با توجه به در پیش بودن افزایش سرمای هوا، نیاز زلزله زدگان به این قبیل اقلام نیز افزایش می‌یابد.

رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور افزود: کمک های مردمی به سازمان بهزیستی کشور ویژه زلزله زدگان از استان تهران تاکنون شامل ۱۰ کامیون حاوی لباس گرم، چادر، مواد غذایی، خرما، نان، وسایل گرمایشی و بهداشتی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۴۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مبلغ درخواستی از سوی مسئولان استان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست و باید برآورد دقیق و کارشناسی شده وجود داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در جمع خبرنگاران در استانداری کرمانشاه، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران نسبت به سایر استان‌ها وضعیت بهتری دارد، اظهار داشت: این وضعیت باز هم کافی نیست و باید پیشگیری در حوزه‌های مختلف که می‌تواند احتمال خطر در آن وجود داشته باشد، با استفاده از ظرفیت استان مورد توجه قرار گیرد و ما نیز وظیفه داریم بودجه مورد نیاز را به ویژه برای شهر کرمانشاه تهیه کنیم.

وی درباره تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: در شهرستان سرپل‌ذهاب برخی از اماکن عمومی از جمله ساختمان‌های اداری، مساجد، کتابخانه‌ها و مراکز بهداشت هنوز ساخته نشده و نیاز به بودجه دارد و باید به نتیجه برسد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برآورد دقیقی از میزان اعتبار مورد نیاز برای بازسازی این اماکن وجود ندارد و تعیین اعتبار و زمان تأمین آن نیاز به برآورد دارد و البته از این به بعد همچون سال گذشته بودجه براساس براورد تخصیص نمی‌یابد بلکه به صورت مرحله به مرحله با پیشرفت کار و دقت در محاسبه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های موجود پرداخت می‌شود. این ساختمان‌ها باید ساخته می‌شد، اما با کم‌دقتی رها شده و اکنون ما بنا داریم تا انتها همراهی کنیم و نیازی به اعلام اعتبار نیست. ساختمان‌های دولتی باید بیمه باشند و در صورت تخریب به هر دلیل، ما نباید یک ریال برای بازسازی آن کمک کنیم و کاری که اکنون قرار است انجام شود کاری اضافه بر وظیفه است.

نامی با اشاره به اینکه برای ساخت و بازسازی مساجد می‌توان از ظرفیت خیران استفاده کرد، گفت: ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که این وضعیت ساماندهی شود اما باید همراه با دقت باشد و با برآورد کارشناسی برآورد صحیحی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شعار سال باید بیشتر از ظرفیت مردم استفاده شود، افزود: در رابطه با ساماندهی آبشوران نیاز به اقدامات اولیه دارد و در ابتدا باید نقشه دیجیتال شهر تهیه شود که بتوانیم تصمیم درستی بگیریم و اعتبار آن از منابع استانی و بخشی نیز از بودجه مدیریت بحران تأمین می‎‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای ساماندهی آبشوران نیز اطلاعات دقیقی از نحوه انجام عملیات، شیب رودخانه و نوع مصالح مورد استفاده وجود ندارد و نمی‌توان بدون داشتن این اطلاعات اعتباری برای آن برآورد کرد.

نامی با اشاره به استفاده از پساب شهر کرمانشاه برای صنایع افزود: در قانون بودجه 1402 قید شده که تمایم شرکت‌های صنعتی باید از پساب استفاده کنند و تمام دستگاه‌ها باید در حد توان برای تصفیه پساب و انتقال آن به شهرک‌های صنعتی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز در کرمانشاه به خوبی انجام شده است، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده باید در کشور 250 میلیون اصله درخت کاشته شود و بنابر تأکید مقام معظم رهبری باید این درختان مثمر باشند و تولید چوب نیز می‌تواند در این دسته قرار بگیرد، زیرا در کشور سالانه به حداقل پنج میلیون مترمربع چوب نیاز است که بخشی از آن وارد می‌شود و به هر میزان این تولید چوب افزایش یابد واردات کاهش می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: با این وجود تلاش می‌شود درختان کاشته شده مثمر باشد و نحوه عملکرد در این زمینه براساس تقسیمات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی به دقت پیگیری می‌شود، زیرا توسعه فضای سبز یکی از اصول مهم دنیا برای ادامه حیات بشر است.

نامی با اشاره به اینکه در تمام ابعاد مدیریت بحران مردم حضور فعال دارند، گفت: این حضور نیاز به سازماندهی و آموزش دارد و به همین دلیل قرارگاه مردم یاری بحران در کشور به منظور آموزش مردم و استفاده از ظرفیت مردم در بحران‌ها راه‌اندازی شده است.

برآورد دقیق از خسارت در مناطق زلزله‌زده انجام شده است

محمدطیب صحرایی نیز در این نشست با تأکید بر همراهی مدیریت بحران کشور تا پایان ساماندهی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: ممکن است اعتبار مورد نیاز بیشتر یا کمتر از برآورد و اعتبار درخواست شده باشد و مهم این است که از این وضعیت عبور کنیم. در صورت همراهی مدیریت بحران می‌توانیم در مدت زمان قابل قبولی تمام مناطق زلزله‌زده استان را از نابسامانی فعلی خارج کنیم.

صحرایی با بیان اینکه براساس برآورد انجام شده تا پایان سال گذشته 2700 میلیارد تومان برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده نیاز است گفت: برآورد دقیق از خسارت‌ها وجود دارد و تقدیم خواهد شد و در صورت نیاز برآورد تکمیلی و کارشناسی‌های جدید انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: متأسفانه ردیف بودجه بازسازی مناطق زلزله‌زده از قانون بودجه حذف شده و برای بازگشت این ردیف حمایت مدیریت بحران نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی