Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@23:29:52 GMT

۶۵ بقعه متبرکه استان قزوین مرمت و بهسازی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۴۷۷۲

۶۵ بقعه متبرکه استان قزوین مرمت و بهسازی شد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: ۶۵ بقعه متبرکه استان قزوین با اعتبار بیش از ۵۰ میلیارد ریال، مرمت و بهسازی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت هفته وقف در محل این اداره کل برگزار شد اظهار داشت: 65 بقعه متبرکه استان قزوین با وسعت سه هکتار مرمت و بهسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای مرمت این بقاع متبرکه که با هدف توسعه و تکمیل طرح‌های عمرانی انجام شد، در یک سال گذشته بیش از 52 میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین همچنین از رشد 14 درصدی نذورات خیران در استان قزوین خبر داد و گفت: عواید و درآمد موقوفات استان قزوین نسبت به سال گذشته نیز 25 درصد رشد داشته است.

عادل ضمن بیان اینکه باید موقوفات در زمینه‌های مختلف رشد داشته باشد تصریح کرد: در یک سال گذشته هشت میلیارد و 597 میلیون ریال در حوزه اجرای نیات واقفان، پنج میلیارد و 144 میلیون ریال در حوزه نیات خیریه هزینه شده است.

وی حوزه‌های هزینه‌کرد نیات واقفان و امور خیریه را تشریح و عنوان کرد: چهار میلیارد و 376 میلیون ریال در حوزه عتبات عالیات، چهار میلیارد و 259میلیون ریال در هزینه های عمرانی مساجد، 30میلیارد و 552میلیون ریال در حوزه بقاع متبرکه، 6 میلیارد و 171میلیون ریال در حوزه نیات اجتماعی و 429 میلیون ریال در حوزه مدارس علوم دینی از محل نیات موقوفات هزینه شد.

ثبت 26 وقف جدید در استان قزوین

عادل با بیان اینکه هم اکنون اجرای چند طرح در مرحله عقد قرارداد بوده و مجوز آن از سازمان اوقاف اخذ شده است، ادامه داد: از مهم ترین این طرح ها انعقاد قرارداد یک مجتمع مسکونی با بنیاد مسکن در موقوفه امین الرعایا و همچنین موقوفه امامزاده حسین(ع) است که با تحقق آن بخشی از مشکلات توسعه این امامزاده نیز برطرف می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین به اعتبارات اختصاص یافته در حوزه امامزادگان و مساجد به این اداره کل اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته سه میلیارد و 455 میلیون ریال در حوزه مساجد و چهار میلیارد و 803 میلیون ریال برای بقاع متبرکه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی جذب کردیم.

وی افزود: از محل همکاری و جذب اعتبارات سایر دستگاه ها از جمله شهرداری و میراث فرهنگی نیز 10میلیارد ریال در سال گذشته و 12میلیارد ریال در سال جاری اختصاص یافته است.

‌عادل از اهدای 300 میلیون ریال از محل عواید موقوفات و همچنین صرفه جویی در هزینه های هفته وقف در قزوین به زلزله زدگان غرب کشورخبر داد.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز پایگاه های کمک های غیرنقدی مردم توسط اوقاف به حادثه دیدگان زلزله استان کرمانشاه مستقر و کمک های مردم را جمع آوری می کنند.

انتهای پیام/

R41364/P1377/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته امداد استان قزوین و حوزه علمیه خواهران در جهت اجرای برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی، اجتماعی، قرآنی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

ناصر ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در این مراسم بیان کرد: در حال حاضر ۴ مرکز نیکوکاری در حوزه‌های علمیه خواهران استان قزوین مشغول به فعالیت هستند و به خانواده‌های ولی‌نعمت و نیازمندان در زمینه‌های مختلف معیشتی، مشاوره خانواده و فرهنگی خدمات ارائه می‌نمایند.

وی ادامه داد: حوزه علمیه و کمیته امداد در بحث‌های فرهنگی اهداف مشترک بسیاری با هم دارند که با امضا این تفاهم‌نامه و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، قرآنی حوزه این اهداف قوی‌تر از گذشته دنبال خواهد شد.

این مسوول افزود: ۱۲۰ خدمت در کمیته امداد به خانواده‌های ولی‌نعمت ارائه می‌شود که همگی ریشه قرآنی دارد و در آیات قرآن به آن اشاره شده است.

ظاهری عنوان کرد: ظرفیت حوزه در بحث‌های تبلیغی بسیار خوب است و باید از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق استفاده گردد. حوزه با ظرفیتی که دارد می‌تواند ترویج کار خیر و احسان را ترویج که در نتیجه آن محسنین و نیکوکاران جامعه افزایش خواهند یافت.

مدیرکل کمیته امداد اظهار کرد: حدود ۱۸ هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد می‌باشند و این زنان مادران یک خانواده هستند که ۶۰ درصد خانوارهای تحت پوشش را تشکیل می‌دهند که رسیدگی و مورد توجه قرار دادن زمینه‌های دینی و ترویج فرهنگ اسلامی برای این خانواده‌ها باعث می‌شود از آسیب‌های این خانواده‌ها کاسته شود.

حجت‌الاسلام کاظم لو مدیر حوزه علمیه خواهران نیز با آرزوی اینکه این تفاهم‌نامه منشأ خیر برای نیازمندان باشد ادامه داد: حوزه و کمیته امداد در راه خدمت‌رسانی در فعالیت‌های فرهنگی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، رسیدگی به امورات فرهنگی خانواده‌ها تمام توان خود را به کار خواهد بست.

مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین گفت: معیشت خانواده‌ها قابل جبران است ولی خطر فرهنگی تهدید بسیار جدی است. دین مخصوص آخرت نیست بلکه مخصوص همین دنیا است و اگر مورد توجه قرار نگیرد در همین دنیا دچار آسیب خواهیم شد و باید اهمیت خانواده و خانواده محوری برای عموم جامعه تبیین گردد.

کد خبر 6100983

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین
  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • جزییات بیشتر قطع یک درخت خطرساز در روستای کیسم آستانه اشرفیه
  • شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است