Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛پس از وقوع زلزله مهیب 21 آبان، اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصمیم گرفت تمامی مدارس را در دو نوبت صبح و عصر در روزهای دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل اعلام کند.
پس از عادی شدن شرایط در اغلب نقاط استان کرمانشاه، مدارس بیشتر شهرهای استان که یا متاثر از وقوع زلزله نبوده و یا آسیب و خسارت کمتری دیده بودند، آماده بازگشایی برای حضور دانش آموزان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما سئوالی که مطرح می شود در خصوص وضعیت دانش آموزان شهرهای زلزله زده ثلاث باباجانی، سرپل ذهاب و قصرشیرین است که مدارس این شهرها متحمل بیشترین خسارت شده و تعداد زیادی از آنها با خاک یکسان و یا امکان استفاده را دیگر ندارند.
در همین رابطه مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه و همچین مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا آخرین وضعیت مدارس تخریب شده استان و تمهیدات اندیشیده شده برای بازگشت دانش آموزان به مدارس را تشریح کردند.

* تخریب 78 مدرسه با 415 کلاس درس در مناطق زلزله زده کرمانشاه
مرزبان نظری مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه دراین باره گفت که از 757 باب مدرسه شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، قصرشیرین، دالاهو و گیلانغرب با 2 هزار و 854 کلاس درس، 78 مدرسه با 415 کلاس درس به صورت کلی تخریب و غیر قابل استفاده شده است.
وی همچنین به تعداد مدارس تخریب شده در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اشاره و اظهار کرد: سرپل ذهاب با تخریب 29 مدرسه متشکل از 158 کلاس درس بیشترین آسیب را دراین بخش متحمل شده است.
نظری افزود: درثلاث باباجانی نیز 39 مدرسه با 186 کلاس درس تخریب و غیر قابل استفاده شده است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کرمانشاه همچنین با اشاره به تخریب 5 مدرسه در دالاهو و گهواره با 29 کلاس درس، افزود: 3 مدرسه در قصرشیرین با 18 کلاس و 2 مدرسه نیز در گیلانغرب با 24 کلاس درس تخریب شده اند.
وی با بیان اینکه در مجموع 11 درصد مدارس مناطق زلزله زده استان کرمانشاه تخریب شده است، گفت: ساختمان این مدارس عموما بیش از 30 سال قدمت داشته اند.
نظری تصریح کرد: با توجه به این وضعیت به 250 دستگاه کانکس برای استقرار اضطراری دانش آموزان و آغاز فعالیت های آموزشی در منطقه نیاز داریم.

* آماده بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده استان هستیم
حسین پارساپور مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز از آمادگی این اداره کل برای بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده استان و ورانه کردن دانش آموزان به کلاس های درس خبر داد.
وی افزود: از آن جایی که بسیاری از مدارس شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و قصرشیرین تخریب شده تعداد زیادی از دانش آموزان امکان استفاده از مدارس قبلی خود را ندارند.
پارساپور گفت: در هماهنگی صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش، مدارس سالم و قابل استفاده را 2 و یا حتی 3 شیفته خواهیم کرد تا امکان ادامه تحصیل دانش آموزان زلزله زده فراهم شود.
مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه خاطرنشان کرد: مشکلی برای بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده نداریم اما شرایط روانی منطقه فعلا این اجازه را به ما نمی دهد.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش آمادگی خود را به مسئولان برای بازگشایی مدارس حتی در چادر نیز اعلام کرده اما باید شرایط روانی دانش آموزان برای بازگشت به مدرسه فراهم گردد.
پارساپور به تعداد دانش آموزان ساکن در مناطق زلزله زده نیز اشاره و اظهار کرد: در سرپل ذهاب 16 هزار و 473 دانش آموز، در ثلاث باباجانی 6 هزار و 485 دانش آموز و در قصرشیرین نیز چهار هزار و 82 دانش آموز در مقاطع مختلف، تحصیل می کنند.
مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: متاسفانه در زلزله اخیر غرب استان، 21 دانش آموز نیز جان خود را از دست دادند.
وی تصریح کرد: تمامی مدارس استان به جز شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و ثلاث باباجانی از روز شنبه (26 آبا) دائر و دانش اموزان در کلاس های درس حاضر خواهند شد.
زلزله 7.3 ریشتری یکشنبه شب در استان کرمانشاه به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
به گفته معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، بیش از 31 هزار واحد مسکونی در این زلزله به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزیی شده است.
دراین حادثه 432 نفر جان خود را از دست داده و 9 هزار و 397 نفر نیز مصدوم شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۵۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است