Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@04:25:10 GMT

ایران به ۶۶ کشور شیرینی و شکلات صادر می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۷۳۱۰

دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران ضمن اشاره به این جمله که بیسکویت بیشتر بصورت ارگانیک در مملکت تولید می شود، افزود: طبق معمول برای تولید این کالا از آرد، شکر، مواد طعم دهنده و غیره استفاده می کنند. آفتاب‌‌نیوز : جمشید مغازه ای در مصاحبه با رادیو ضمن اشاره به صادرات 240 هزار تنی انواع شیرینی و شکلات به ارزش اقتصادی 600 میلیون دلاری طی سال گذشته در کشور افزود: این صنعت در اشتغال افزایی، پویایی تولید، صادرات، ارزآوری، رشد اقتصادی و مواردی از این دست در مملکت بسیار نقش آفرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه میزان تولید سال گذشته صنعت شیرینی و شکلات کشور را یک میلیون و 600 تا 700 هزار تن اعلام کرد و اظهارداشت: این حجم تولید مربوط به شش شاخه صنعتی در این حوزه منجمله بیسکویت و کیک بوده است.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران ضمن اشاره به رشد چشمگیر صنعت بیسکویت و کیک طی 10 تا 15 ساله اخیر در کشور گفت: در حال حاضر سالیانه 700 تا 800 هزار تن بیسکویت و کیک در مملکت تولید می شود.
وی همچنین افزود: تولیدکنندگان ضمن تامین نیاز داخلی بخشی از محصولات خود را سالانه روی ریل صادرات قرار می دهند.
مغازه ای بیان داشت: در شرایط حاضر مجموع محصولات تولیدی صنعت شیرینی و شکلات ایران به 66 کشور جهان صادر می شود.
وی اضافه کرد: بخش عمده صادرات شاخه بیسکویت و کیک مربوط به بیسکویت است چرا صادرات کیک به دلیل ماندگاری پائین با مشکلاتی مواجه است.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران گفت: بیسکویت های بسته بندی به وسیله کارخانه های شناسنامه دار و برندهای مطرح تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی افزود: تولید شیرینی و شکلات های صنعتی مبتنی بر نظارت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و با استانداردهای خاص است.
مغازه ای ضمن تصریح اینکه خطوط جداگانه ای برای تولید شیرینی و شکلات صادراتی در کشور وجود ندارد، اظهارداشت: تمامی محصولات اعم از صادراتی و غیر صادراتی بدون استثنا در یک خط واحد تولید می شوند.
وی با اعلام اینکه برای تولید بیسکویت های صنعتی از آرد نول استفاده می شود، گفت: بیسکویت یک کالای خشک است و نیازی به بهبود دهنده ها و نگهدارنده ها ندارد.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران ضمن اشاره به این جمله که بیسکویت بیشتر بصورت ارگانیک در مملکت تولید می شود، افزود: طبق معمول برای تولید این کالا از آرد، شکر، مواد طعم دهنده و غیره استفاده می کنند.
مغازه در پاسخ به این پرسش که آیا ماشین آلات مربوط به تولید بیسکویت و کیک در ایران ساخته می شود، اظهارداشت: خوشبختانه در یک دهه اخیر صنعت ماشین آلات مربوط به تولید بیسکویت، کیک، شیرینی، شکلات، آدامس و غیره در کشور دچار تحولات شگرفی شده است.
وی یادآورشد: در حال حاضر بخش عمده ای از ماشین آلات و تجهیزات مربوط به صنعت شرینی و شکلات کشور بصورت داخلی تامین می شود.منبع: تسنیم

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به سفر وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان و سریلانکا، معرفی ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری و استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به صنعت نفت را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

سفر وزیر نفت به پاکستان و سریلانکا: جواد اوجی، وزیر نفت روز دوشنبه این هفته (سوم اردیبهشت) به همراه رئیس‌جمهوری و برخی دیگر از وزیران کابینه عازم اسلام‌آباد پاکستان و پس از پایان این سفر، بامداد روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) عازم کشور سریلانکا شد.

وزیر نفت در جریان سفر به اسلام‌آباد با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان، دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، هر دو طرف بر تحکیم روابط دو کشور، به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز تأکید کردند.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی از مهم‌ترین محورهای مذاکرات وزیران نفت ایران و پاکستان بود. اوجی همچنین در حاشیه اعلام کرد که طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود و با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد آغاز صادرات گاز به پاکستان باشیم.

هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برای حجم مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان: سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری نیز در جریان سفر به پاکستان، در نشست مطبوعاتی مشترک با شهباز شریف، نخست‌وزیر این کشور بیان کرد: افزایش تبادلات اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است. وی همچنین در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد.

سیدابراهیم رئیسی همچنین روز پنجشنبه (ششم اردیبهشت) پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر تصریح کرد: در سفر به پاکستان درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یابد.

استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به صنعت نفت: تفاهم‌نامه همکاری وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران این هفته بین محمد قنادی‌مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران، و وحیدرضا زیدی‌فر، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری امضا شد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری در آیین امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور برای افزایش کیفیت محصولات نفتی بهره ببریم.

معرفی ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری: نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، این هفته با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد که طی آن پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه جهش تولید در صنعت پتروشیمی: مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز یکشنبه این هفته (دوم اردیبهشت) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

وی همچنین در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه تأکید کرد که شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند.

وی در سفر عملیاتی خود به عسلویه با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳ هم گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند.

تداوم تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش قیمت نفت: ادامه ارزیابی خطرهای ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه از سوی سرمایه‌گذاران، سبب شد قیمت‌ نفت این هفته و در روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت) پس از کاهش در معامله‌های روز پیش افزایش یابد؛ قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال در این روز تا ساعت ۶ و ۳۴ دقیقه به‌وقت گرینویچ با ۱۸ سنت افزایش به ۸۷ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه رسید. در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا نیز در این روز با ۱۶ سنت افزایش، ۸۲ دلار و ۶ سنت برای هر بشکه معامله شد.

دیگر اخبار: برگزاری نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت، تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز و بهره‌برداری از ۱۴ جایگاه سوخت مایع در منطقه فارس از دیگر خبرهای صنعت نفت در هفته جاری بودند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور