Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رودبار، با بیان اینکه اداره اوقاف از موقوفات درآمدی ندارد، گفت: بعد از زلزله سال ۶۹ روستاها خالی از سکنه شده و بسیاری از موقوفات رها شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش زیتون خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید رهبرشاد در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان ضمن تسلیت درگذشت جمعی از هموطنان ما در غرب کشور و گرامیداشت هفته وقف اظهار کرد: رودبار وسیعترین شهرستان گیلان است که بقاع متبرکه بسیاری را در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مردم شهرستان رودبار را محب اهل بیت معرفی کرد و گفت: اعتقادات مردم رودبار ریشه دار است در مناسبت ها در امامزاده ها تجمع می کنند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رودبار، با بیان اینکه برخی امامزاده ها در سامانه اوقاف به ثبت نرسیده بودند، ادامه داد: به دلیل زمان بر بودن امور اداره امامزاده ها از جمله ساخت و ساز سبب شده بود تا هیئت امتا رغبتی برای ثبت در سامانه اوقاف نداشتند که با برگزاری جلسات و اطلاع رسانی یه رویه تغییر یافت.

حجت الاسلام رهبرشاد، از ساخت و ساز و مرمت بنای امامزاده های شهرستان به همت مردم و خیّرین خبر داد و گفت: بنای امامزاده های شهرستان با مشارکت مردم و خیّرین احداث شده است.

وی با بیان اینکه هر امامزاده ای که زیر نظر اوقاف باشد آباد تر می شود، گفت: نظارت و ارائه راهکار در امور امامزاده ها  موجب رشد و توسعه امامزاده های شهرستان رودبار شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رودبار، از ثبت ۵۲ امامزاده در سامانه اوقاف اشاره کرد و گفت: رودبار دارای بقاع شاخص شهرستانی و استانی است که بعضا برنامه های مذهبی با حضور هزاران نفر از مشتاقان برگزار می شود.

حجت الاسلام رهبر شاد، با بیان اینکه بزرگترین موقوفات این شهرستان در رستم آباد قرار گرفته است و بیان داشت: موقوفات رستم آباد ۶۰ درصد اراضی این شهر را شامل می شود.

وی از ثبت ۱۲۷ موقوفه در رودبار خبر داد و گفت: در سال جاری ۴ موقوفه در سطح شهرستان به ثبت رسیده است.

این مسئول با بیان اینکه اداره اوقاف از موقوفات درآمدی ندارد، ادامه داد: بعد از زلزله سال ۶۹ روستاها خالی از سکنه شده و بسیاری از موقوفات رها شدند.

رهبرشاد، اوقاف را متولی برگزاری کلاسهای حفظ قرآن کریم معرفی کرد و گفت: ۶۰۰ نفر در کلاسهای قرآن اداره اوقاف شهرستان ثبت نام و در دوره های حفظ قرآن شرکت کرده اند.

وی از برگزاری ۲۲ کلاس حفظ قرآن خبر داد و گفت: این کلاسها در دو بخش برادران و خواهران در سطح شهرستان در حال برگزاری است.

 رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رودبار، بیمه خادمین مساجد را بخش دیگری از اقدامات این اداره عنوان کرد و گفت: اداره اوقاف ۷۵ خادم مساجد را تحت پوشش بیمه برده است.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی، گفت: مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، محمود مرادی نراقی پیش از ظهر امروز در بازدید مشترک با اداره اوقاف شهرستان تفرش از اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امامزاده محمد تفرش از نسل حضرت سید سجاد امام زین العابدین (ع) و جد مقام معظم رهبری است، امامزاده محمد(ع) به عنوان قطب فرهنگی تفرش و یکی از زیبا‌ترین بناهای تاریخی مذهبی استان مرکزی به شمار می‌رود و به جهت اهمیت بنا باید مرمت و بازسازی آن مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: آرامگاه امام زاده محمد فم که به شماره 432 در تاریخ 5 اسفند 1341 به ثبت آثار ملی رسیده است، عملیات مرمتی امامزاده محمد فم در شهرستان تفرش که قبلا به صورت غیر اصولی انجام شده بود در چند مرحله با طرح مرمتی و با نظارت کارشناسی اداره کل میراث‌فرهنگی انجام شد و در این مرحله گنبد و بخشی از محوطه این بنای تاریخی دوره صفویه نیاز به مرمت دارد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اظهار داشت: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه با اداره کل اوقاف و امور خیریه، هیئت امنا و شهرداری تفرش و با کمک ظرفیت خیرین این شهرستان مراحل پایانی مرمت این بنای تاریخی در دستور کار قرار گرفته است.

مرادی بیان کرد: این مکان مقدس دارای بقعه، ایوان، آستانه، حجره و حیاط است. در سردر ورودی امامزاده محمد هنرهای مختلفی به‌کار رفته است و دارای یک بنای مرکزی است که اصل بنا مربوط به اواخر قرن هشتم هجری و دوره ایلخانی است که بعد از آن تعمیر و بازسازی شده است. این بنای تاریخی توسط معماری زیبای یک اصفهانی انجام شده که از تزئینات، آجرکاری، کاشیکاری و نقاشی زیبایی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: در بازدید مشترک میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی و اداره اوقاف شهرستان تفرش، هیئت امنا و شهردار تفرش مقرر شد اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در شهرستان تفرش تسریع پیدا کند و در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • (ویدئو) اولین تصاویر از آتش‌سوزی در گیلان؛ خانه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم (ع) دچار حریق شد
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب را لرزاند
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • پیگیری مستقل شدن دو بخش لواسانات و رودبار قصران
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان