Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی که امروز به فراکسیون ولایی مجلس رفته بود درباره آمار افراد فاقد بیمه آماری را ارائه کرد. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، نشست فراکسیون ولایی مجلس صبح امروزشنبه ۳۰ آبان) با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع بررسی شرایط اشتغال در کشور برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست ربیعی با اشاره به اینکه بررسی شرایط اشتغال کشور و بحث بیکاری در قالب یک جلسه امکان پذیر نیست، گفت: از نمایندگان تقاضا دارم که با برگزاری جلسه‌ای دیگری در آینده امکان بررسی شرایط اشتغال را در زمان مناسب تری فراهم کنند، اما لازم است دراین جلسه به نکاتی مهم اشاره کنم که برای اجرای آن‌ها نیاز به تعامل و همکاری دولت مجلس و وجود دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه فراکسیون ولایی مجلس باید در رفع مشکلات اشتغال و اجرای برنامه‌های مورد نظر در این حوزه وزارتخانه را همیاری کند، افزود: مهمترین بحث موضوع هدفمندی است که روز گذشته دراین رابطه مباحثی را با رییس مجلس نیز مطرح کردم، ضمن اینکه در جلسه فردای هیات دولت نیز دراین خصوص مسائلی را مطرح می‌کنم.

وی تاکید کرد: همچنین پیگیری مباحث مربوط به صندوق‌های بازنشستگی نیز اولویت دیگر این وزارتخانه است که روز گذشته در جلسه غیرعلنی مجلس مسائلی در این حوزه به سمع و نظر نمایندگان رسید، به طور حتم رفع مشکلات صندوق‌ها نیازمند اتخاذ تصمیمات سخت است؛ زیرا مباحثی درخصوص ادغام و انحلال صندوق‌ها وجود دارد، ضمن اینکه درحال حاضر حدود ۶ میلیون فرد فاقد بیمه نیز در جامعه است که باید به مشکلات آن‌ها نیز توجه کرد.

ربیعی با بیان اینکه موضوع آسیب‌های اجتماعی و اشتغال هم از برنامه‌های مهم دیگر این وزارتخانه است، گفت: همانطور که پیشتر نیز مطرح شد هیچ وزیر کاری تاکنون در تاریخ مجلس استیضاح نشده است، اما وزیر رفاه به طور دائم تحت فشار قرار داشته، زیرا ظرفیت شرکت‌های اقتصادی در وزارت رفاه در معرض یک قضاوت عمومی است، ضمن اینکه حوزه رفاه نیز دارای سختی هایی می‌باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: درحوزه درمان وزارتخانه ما بیشترین زحمت را کشید، اما بیشترین فشار‌ها را نیز تحمل کرد، درحال حاضر درگیری میان وزارت رفاه و بهداشت درحوزه درمان وجود ندارد؛ بلکه مشکل اصلی ما نبود منابع و اعتبارات لازم برای پرداخت بدهی‌ها به حوزه سلامت است؛ بیمه سلامت که طبق مصوبه مجلس به وزارت بهداشت منتقل شد و این سازمان درحال حاضر حتی ۴ ماه عقب‌تر از تامین اجتماعی در پرداخت بدهی خود به وزارت بهداشت است.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر از ۹ بیست و هفتم نیز به میزان بیشتری درحوزه سلامت هزینه می‌شود، گفت: به طور حتم درحوزه اشتغال و مسائل مربوط به این حوزه باید تاکید کرد که بنده مسئول سیاست‌های پولی و مالی بوده و عضو شورای پول و اعتبار نیستم، اما بنده مسئولیت این حوزه را پذیرفتم؛ همچنین درحال حاضر لایحه اختیارات وزارت رفاه در کمیسیون اجتماعی مطرح است و نمایندگان می‌توانند دراین رابطه پیگیری‌های خود را انجام دهند.

ربیعی با تاکید براینکه مباحث مربوط به اشتغال بسیار گسترده است، افزود: حتی صندوق کارآفرینی هم زیر نظر بنده نیست، وزارتخانه رفاه همانند قطار بوده و انتظارات از آن بسیار زیاد است، اما خوشبختانه تمام توان و تلاش‌های لازم درجهت شفاف سازی و انجام اقدامات مناسب با هدف مشکلات مردم انجام شده است.

وی با بیان اینکه هیچ وزارتخانه‌ای مانند وزارت رفاه در بورس شفاف‌سازی نکرده است، گفت: همچنین در خصوص عقب ماندگی حقوق بازنشستگان صندوق فولاد تن‌ها یک ماه عقب ماندگی وجود دارد، در رابطه با صندوق فولاد بار‌ها تاکید شده که با رویه فعلی توان اداره ندارد؛ اما بنده حل مشکلات این صندوق را نیز هم همانند بخش‌های دیگر برعهده گرفتم؛ این درحالی است که وزیر کار قبلی این موضوع را نپذیرفت.

ربیعی با اشاره به اینکه صندوق فولاد در گذشته ۵ ماه حقوق عقب افتاده داشت، افزود: شرکت‌های واگذار شده به این صندوق سود ده نیستند، بار‌ها گفتم که این صندوق به وزارت صنعت بازگردد، اما در مجلس پذیرفته نشد؛ اما می‌توان با اتخاذ راهکارهایی مشکلات آن را حل کرد؛ به طوری که دولت می‌تواند با لایحه‌ای این مشکلات را در دستور کار بررسی و حل قرار دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید براینکه درحال حاضر حق استفاده از منابع مربوطه به ۹ بیست و هفتم حق بیمه‌ها را در حوزه بیمارستان سازی نداریم، تصریح کرد: درخصوص آمار اشتغال و ارقام متفاوت باید تاکید کرد که آمار اشتغال فصل به فصل متفاوت است، ضمن اینکه با شرایط و بنیه فعلی اقتصادی رفع مشکلات اشتغال بدون برنامه‌های مداخله‌ای امکان پذیر نیست؛ اما بنده شهادت می‌دهم که با ایجاد ۴۰۰ هزار دفترچه اولی تامین اجتماعی در ۶ ماه نخست سال جاری به میزان اشتغال ایجاد شده است.

ربیعی با تاکید بر ایجاد سند حمایت از سیاست اشتغال، گفت: به طور حتم در جلسات بیشتر مسائل مربوط به اشتغال و تعاون بررسی خواهیم کرد، اما ذکر این نکته بسیار مهم است که نسبت به نرخ بیکار به به داوطلبان خواهان شغل محاسبه می‌شود؛ بنابراین جمعیت فعال در بازار کار با نرخ مشارکت متفاوت است.

لزوم تدوین لایحه برای حل مشکلات صندوق فولاد

وی با بیان اینکه در جلسه‌ای با مسئولان سازمان برنامه و بودجه مشکلات صندوق فولاد بررسی می‌شود، گفت: اگر در این جلسه نتایج قابل قبولی حاصل نشد، می‌توان با پیگیری لایحه‌ای معضلات صندوق فولاد را رفع کرد.

ربیعی با تاکید بر اینکه برای بیمه کارگران ساختمانی طبق مصوبه مجلس سالانه ۷۰۰ میلیارد تومان دریافت می‌شود، افزود: این درحالی است که هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد، برای بیمه بیکاری سال گذشته ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم؛ بنابراین ناچاریم در پرداخت بیمه بیکاری سخت گیری‌های انجام شود؛ ضمن اینکه برای بیمه بیکاری دولت حتی یک ریال هم به ما کمک نمی‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به اینکه درخصوص گسترش مراکز تامین اجتماعی جهت گیری‌ها به سمت مناطق محروم است، تصریح کرد: در جنوب تهران و جنوب غرب اقداماتی دراین خصوص انجام شده است.

گفتنی است در ابتدای این نشست حمیدرضا حاجی بابایی رییس فراکسیون نمایندگان ولایی با اشاره به وضعیت اشتغال در کشور مناسب نیست، گفت: آمار و ارقام مطرح شده درخصوص اشتغال همانند نمک روی زخم پاشیدن است، درحال حاضر هدف بررسی صحت و سقم این آمار‌ها نیست؛ اما آمار‌ها حاکی از آن است که شرایط برای اشتغال مناسب نیست.

همچنین ابوالفضل حسن بیگی در این نشست از مشکلات بازنشستگان صندوق فولاد و نبود مراکز درمانی تامین اجتماعی درنقاط محروم انتقاد کرد.

از سوی دیگر قاضی‌پور با انتقاد از اینکه چرا مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تغییر کرد، افزود: چرا با متخلفان به طور شفاف برخورد نمی‌کنید، چه دست هایی پشت پرده وجود دارد.

همچنین حسن سلیمانی نیز دراین جلسه گفت: مشکلاتی در مدیریت مدیران تأمین اجتماعی و وزارت رفاه دراستان‌ها وجود دارد که باید رفع شود.

گفتنی است احمد سالک، حسین نیازآذری، محمد دهقان نیز با اشاره به وجود برخی مشکلات در بیمه بیکاری و مسائل درمانی، همچنین وجود خشک‌سالی دراستان‌های دیگر کشور مطرح کردند: مسائل و مشکلات و ابهامات موجود در وزارتخانه در پاسخ به سوال نمایندگان باید به طور شفاف حل و فصل شود، زیرا مردم در برخی شرایط دچار مشکلات بسیاری می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۵۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • مد خوب، مد بد!
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم