Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - پنجمین کنگره سراسری خانه کشاورز با حمایت بانک کشاورزی و  با حضور دکتر حسن روحانی رییس‌جمهور، مهندس محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی ، مهندس عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت از محیط زیست ، اردکانیان وزیر نیرو ، آخوندی وزیر راه و شهرسازی ، دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی و جمعی از مسئولان و کشاورزان روز سه شنبه 30 آبان در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



​به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، در این همایش رئیس جمهور با تاکید بر این مطلب که قدرت ما در امنیت غذایی است و باید توسط خودمان ساخته شود گفت: بسیار خوشحالم که کشاورزان عزیزمان در این ۴ الی ۵ سال گذشته و از ابتدای دولت یازدهم تاکنون موفقیت‌های خوبی به دست آورده اند.

دکتر حسن روحانی با بیان این‌که در دولت یازدهم تلاش زیادی برای بهبود اوضاع کشاورزی انجام شده و دولت خود را متعهد به حمایت از کشاورزان می‌داند، اظهار داشت: خرید تضمینی محصولات کشاورزی، حمایتی آشکار است . وی با تاکید بر لزوم بازنگری در قوانین خرید تضمینی محصولات کشاورزی ، حمایت هدفدار و مبتنی بر مصرف صحیح و استاندارد نهاده ها و منابع را راهکاری موثر در بهبود کیفیت محصولات ، تامین امنیت غذایی و حضور موثر در بازار رقابتی دانست.   

حجت الاسلام حسن روحانی با اشاره به این که افزایش سالانه ۲۱ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی کار بزرگی است که در دستور کار قرار دارد گفت: میزان تولید محصولات کشاورزی از سال ۹۲ تا ۹۵ رشد چشمگیری داشته و از ۹۷ میلیون تن به ۱۲۵ میلیون تن رسیده است.

وی افزود: محصولات کشاورزی ما باید بازار صادرات پیدا کنند، امروز وضعیت صادرات ما نسبت به چهار سال قبل بهتر است ولی باید بتوانیم رقابت کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که حمایت‌های دولت از بخش کشاورزی صرفاً به خرید تضمینی محصولات محدود نیست، گفت: دولت در زمینه خرید امکانات کشاورزی و اجرای روش های آبیاری مدرن و زه‌کشی‌ها نیز کارهای بزرگی انجام داده است. آن‌چنان که به مردم قول داده بودیم ۵۰۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان خوزستان را زیر پوشش طرح جدید آبیاری قرار دادیم و تا پایان امسال حدود ۳۰۰ هزار هکتار از این زمین‌ها تحت پوشش قرار می گیرند و در استان سیستان و بلوچستان نیز میزان قابل توجهی از زمین‌ها تحت پوشش قرار گرفتند.

وی با اشاره به مقوله کشت فرا سرزمینی گفت: در حوزه کشاورزی، کشت فراسرزمینی هم مطرح است. گاهی برای مدیریت منابع آب و خاک و یا به دلیل فراهم نبودن شرایط اقلیمی در داخل کشور، می‌توانیم زمینی را در کشور دیگر اجاره کنیم و محصولات را در آنجا کشت کنیم. ما در این حوزه در حال انجام کارهایی هستیم تا در بازارهای جهانی حضور داشته باشیم و این تعامل به معنای قدرت است.

بر اساس این گزارش، در این همایش همچنین عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت از محیط زیست و دبیر کل خانه کشاورز خطاب به رئیس جمهور اظهار داشت: این افراد که امروز در اینجا حضور دارند منتخب جامعه کشاورزی هستند و به عنوان رکن اصلی خانه کشاورز به جز کشاورزی پایدار، همراه با دانش و سرمایه‌گذاری خواسته دیگری ندارند.

وی با اشاره به روند فرسایش و تخریب منابع آب و خاک و تاثیر آن بر تولیدات کشاورزی و کاهش درآمد کشاورزان،  خواستار توجه جدی دولت به مقوله کشاورزی پایدار و راهکارهای بهبود رفاه و معیشت کشاورزان شد.

شایان ذکر است پنجمین کنگره سراسری خانه کشاورز با حمایت و مشارکت بانک کشاورزی تا روز چهارشنبه اول آذر ادامه خواهد داشت.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲