Web Analytics Made Easy - Statcounter

خمین- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: ۴۵درصد از مجموع اعتبارات اشتغال روستایی کشور معادل پنج هزار میلیارد تومان، برای اشتغال در حوزه کشاورزی پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدابوالفضل رضوی صبح چهارشنبه در اولین جشنواره منطقه ای کارآفرینی و اشتغال روستایی در خمین اظهار داشت: سهم استان مرکزی از اعتبارات اشتغالزایی روستایی ۲۴۰میلیارد تومان است که اگر مسئولان در جذب اعتبارات تلاش کنند این اعتبار در سال های آینده بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال گذشته دولت لایحه دو فوریتی به مجلس در خصوص برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی ارایه داد که بعد از گذشت ۹ماه به تصویب مجلس رسید.

رضوی ادامه داد: این رقم با نرخ ارز امروز در حدود شش هزار میلیارد تومان است که در راستای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی کفایت نمی کرد و در این رابطه از منابع بانک ها نیز استفاده و در مجموع اختصاص ۱۲هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شد.

وی تصریح کرد: نرخ سود تسهیلات صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی صفر درصد و تسهیلات بانک های عامل نیز ۹ درصد است که سه درصد نیز کم می شود و در مجموع تسهیلات با نرخ شش درصد به واحدهای مستقر در روستاها و مناطق عشایرنشین پرداخت می شود.

رضوی خاطر نشان کرد: بر اساس سه فاکتور درآمد خانوار روستایی، جمعیت روستایی هر استان و میزان بیکاری هر استان، این اعتبار تقسیم می شود که سهم استان مرکزی بیش از ۲۴۰میلیارد تومان است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور افزود: ۴۵درصد این اعتبار به میزان پنج هزار میلیارد تومان، به بخش کشاورزی در همه حوزه های کشت، باغداری، دامداری، زنبورداری و... اختصاص می یابد و بخش کشاورزی باید در جذب این اعتبار فعال عمل کند.

رضوی عنوان کرد: سقف تسهیلات از یک میلیارد تا ۲۰میلیارد ریال برای هر پروژه روستایی است که یک سال دوره تنفس و شش ماه دوره مشارکت در مجموع ۱۸ماه زمان برای بازپرداخت تسهیلات در نظر گرفته شده ودر نهایت ۹سال زمان بازپرداخت تسهیلات به طول می انجامد.

وی به ضرورت همکاری بانک های عامل با متقاضیان اشاره کرد و گفت:وثیقه و ضمانت مهمترین دغدغه روستاییان است و بانک های عامل در مسیر رفع موانع و تسهیل در این امر اقدام کنند، وثیقه و ضمانت باید متنوع باشد و بانک ها نباید درخواست سند شهری از روستاییان داشته باشند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور ادامه داد: سند منزل روستایی و سند محل اجرای طرح و سفته از جمله وثایقی است که بانک های عامل می تواند از متقاضیان درخواست کنند و بعد از گرفتن مدارک متقاضی به مدت یک ماه فرصت دارند تا پرداخت یا عدم پرداخت تسهیلات را به متقاضیان اطلاع دهند.

رضوی بیان کرد: مردمی کردن اقتصاد و دخالت مردم در توسعه اقتصادی کشور امکان رسیدن به رشد اقتصادی مطلوب و ریشه کن کردن بیکاری و فقر را ممکن خواهد کرد و اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری اقتصاد دانش بنیان، مردم محور و درون زا است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور ادامه داد: مردم باید به حقوق شهروندی خود آگاه و دستگاه های اجرایی نیز خدمتگزار مردم باشند که این حق ملت است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند

روح اله خدابنده لو گفت: کارفرمایان با جذب مددجویان بهزیستی و ایجاد اشتغال برای این گروه علاوه بر اجر اخروی می توانند از مشوق های بیمه ای بهزیستی و تسهیلات کم بهره استفاده کنند.

به گفته این مسوول، تسهیلات اشتغال برای افراد دارای معلولیت از سن ۱۸ تا ۵۰ سالگی قابل پرداخت است.

وی اظهار داشت: همه مددجویان بهزیستی در حوزه‌های تخصصی توانبخشی، پیشگیری و اجتماعی منوط به اینکه پرونده فعال داشته و فاقد شغل باشند، می‌توانند از تسهیلات اشتغال بهزیستی بهره مند شوند.

مدیر کل بهزیستی زنجان با بیان اینکه مددجویان بعد از گذراندن دوره آماده‌سازی شغلی از سوی مددکار حوزه شغلی بهزیستی احراز صلاحیت می‌شوند، خاطرنشان کرد: مددجویان شاغل و حقوق‌بگیر بخش‌های دولتی و غیردولتی مشمول دریافت تسهیلات اشتغال بهزیستی نمی‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان