Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - دبیر همایش شعر آیینی ۷۲ خط اشک از برگزاری اختتامیه این همایش در پنجم آذرماه خبر داد و گفت: تا پایان مهلت ارسال آثار، ۶۳۰ اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مرتضی خوشنویس‌زاده پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک پیروزی سپاه اسلام و برچیده شدن بساط داعش در عراق و سوریه به برگزاری هفتمین همایش شعر ملی شعر آیینی هفتاد و دو خط اشک در اصفهان اشاره و اظهار داشت: این همایش بزرگ ترین همایش شعر آیینی در دانشگاه‌های سراسر کشور است که هفتمین دوره آن به همت نهاد نمایندگی دفتر رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ پیام نور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنر شعر رساترین قالب برای تبلیغ دین است

وی با بیان اینکه هنر و از جمله شعر رساترین قالب برای تبلیغ دین و نظام مقدس جمهوری اسلامی است، تاکید کرد: شعر در سیره اهل بیت نیز سابقه بسیاری دارد و امامان معصوم اهمیت زیادی برای شعرا قائل بودند.

دبیر همایش شعر آیینی ۷۲ خط اشک با بیان اینکه شورای سیاست گذاری این همایش از نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در اصفهان و نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور تشکیل شده است، بیان داشت: نشر و گسترش فرهنگ شعر عاشورایی، اشاعه فرهنگ پایداری، زنده نگه داشتن روحیه شهادت طلبی و ایثار و زمینه آفرینی برای گسترش شعر عاشورایی از اهداف برگزاری این همایش است.

وی ادامه داد: افزایش بصیرت عاشورایی نسبت به فلسفه و قیام عاشورا، لزوم پرهیز از تحریفات و پشتیبانی معنوی و نرم افزاری از مجالس سیدالشهدا (ع) از دیگر اهدافی است که با برگزاری این همایش دنبال می‌کنیم.

حجت‌الاسلام خوشنویس‌زاده با بیان اینکه در راستای برگزاری این همایش دو قالب اصلی برای اشعار در نظر رفته شده است، ابراز داشت: در بخش کلاسیک اشعار در قالب‌های مثنوی، غزل و قصیده پذیرفته می‌شود و بخش شعر نو نیز شامل قالب‌های نو، نیمایی و سپید است.

نقش جوانان در سیره عاشورا از بخش های ویژه همایش ۷۲ خط اشک است

وی با اشاره به اینکه در بخش ویژه این همایش موضوع نقش جوانان در سیره عاشورا و شهادت طلبی شهدای مدافع حرم در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: این همایش ویژه اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاهی سراسر کشور برگزار شده است.

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام‌نور اصفهان با بیان اینکه محورهای این همایش شامل نهضت های عاشورا، بصیرت و معرفت حسینی و پیام نهضت عاشورا برای نسل جوان بوده است، تاکید کرد: شورای دبیرخانه از ابتدای شهریورماه تشکیل شد و از ابتدای همایش تاکنون دو هزار اثر از ۹۴ دانشگاه و ۲۴ استان به دست ما رسیده است.

وی با بیان اینکه امسال ۶۳۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: هر شاعر می‌توانست حداکثر سه اثر را به این همایش ارسال کند اما در صورت برگزیده شدن به یک اثر جایزه تعلق می‌گیرد.

حجت‌الاسلام خوشنویس‌زاده با بیان اینکه امتیاز ویژه به آثاری که مهم ترین پیام‌های قیام عاشورا، معرفت و بصیرت حسینی پرداخته باشند داده شده است، اظهار داشت: ۷۲ نفر به عنوان مجموعه منتخبان برگزیده می شوند که ۲۷ نفر برگزیده و ۴۵ نفر نیز شایسته تقدیر شناخته خواهند شد.

گسترش شعر آیینی از اهداف برگزاری همایش ۷۲ خط اشک است

وی با تاکید بر این نکته که هدف اصلی از برگزاری این همایش تنها جذب نخبگان نیست بلکه آموزش و جذب افراد در سطوح پایین تر شعر و گسترش شعر آیینی را مدنظر داریم، ابراز داشت: برای رونق بهتر این همایش شب شعر و پیش نشست‌هایی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، کاشان، پیام نور و فرهنگیان اصفهان برگزار شده است.

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام‌نور اصفهان با بیان اینکه دبیرخانه همایش با ۲۸ مجموعه و انجمن ادبی درسطح دانشگاه‌های کشور مرتبط شده است، بیان داشت: موضوعات پیشنهادی همایش برای شعرا امر به معروف ونهی از منکر، ولایت مداری، حماسه سیاسی، دشمن شناسی، بیداری اسلامی، سبک زندگی اسلامی، تکلیف شناسی، زنان عاشورایی و ترویج فرهنگ حجاب، عفاف، استکبارستیزی، فرهنگ مقاومت، فرهنگ انتظار، وحدت، همبستگی اسلامی و شهدای مدافع حرم است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در سال 1992، اولین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. در ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

اولین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» اولین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

اولین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

اولین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

در سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت