Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: امسال ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار به کمیته امداد استان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بانه، رسول شیخی‌زاده مدیرکل کمیته امداد استان کردستان ظهر امروز با مدیر و اعضای مراکز نیکوکاری این شهرستان دیدار کرد.

وی با قدردانی از تلاش‌های مراکز نیکوکاری شهرستان بانه در راستای کمک به محرومین و نیازمندان جامعه گفت: افراد فعال در این مراکز بدون هیچ چشم‌داشت و باهدف کمک به نیازمندان تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان تصریح کرد: کمیته امداد با تمام توان در راستای کاهش فقر در استان مشغول به فعالیت بوده و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند اما برای رسیدن به اهداف و رسالت تعیین شده مشارکت مردم و خیرین نیز نیازمند است.

وی گفت: امسال 260 میلیارد تومان اعتبار به کمیته امداد استان کردستان اختصاص یافته که 192 میلیارد تومان از محل تصویب دولت، 30 میلیارد تومان از محل درآمد مجتمع‌های اقتصادی تحت نظر امداد و 38 میلیارد دیگر نیز از محل مشارکت‌های مردمی و کمک خیرین پیش‌بینی شده است.

شیخی‌زاده افزود: خوشبختانه خیرین کردستانی در کمک به محرومین و زدودن چهره فقر از جامعه همیشه یار و یاور کمیته امداد استان بوده‌اند.

وی اظهار کرد: کمیته امداد کردستان در کمک به محرومین نقش محوری دارد و همواره تلاش کرده تا با شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به‌موقع مردم را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهد.

احداث تعدادی از واحدهای مسکونی مناطق زلزله‌زده به کمیته امداد کردستان واگذار شد

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: همچنان پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی امداد به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه در سطح استان فعال بوده و برای کمک‌رسانی به مردم آسیب‌دیده از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

وی اضافه کرد: احداث تعدادی از واحدهای مسکونی مناطق زلزله‌زده به کمیته امداد کردستان واگذار شده که در این راستا نیازمند کمک‌های نقدی هم‌استانی‌های خیر و نیک‌اندیش هستیم و این آمادگی را داریم که کارها با نظارت خود خیرین و مردم انجام شود.

مرکز نیکوکاری مسجد جامع بانه 120 میلیون تومان کمک‌های مردمی جمع‌آوری کرد

مدیر کمیته امداد شهرستان بانه نیز در این دیدار با اشار به اقدامات، فعالیت‌ها و کمک‌های جمع‌آوری شده مراکز نیکوکاری این شهرستان اظهار داشت: مرکز نیکوکاری هانا در 8 ماهه نخست امسال 800 میلیون ریال کمک‌های غیر‌نقدی و 300 میلیون ریال هم نقدی برای جامعه هدف و افراد تحت پوشش خود جمع‌آوری کرده است.

جلال خلیلی افزود: مرکز نیکوکاری مسجد جامع شهرستان بانه نیز در همین مدت 90 میلیون تومان کمک‌های غیرنقدی و 30 میلیون تومان کمک نقدی جمع‌آوری کرده است.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: با احداث ۳۴ باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، ۴ هزار و ۹۵۰ مترمکعب ظرفیت برای ذخیره‌سازی آب در این مخازن ایجاد شده است.

محمد فرهاد امروز شنبه ۸ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در قالب ۳۴ باب مخزن در طرح جهاد آبرسانی به روستاهای کردستان، ایجاد شد.

وی افزود: همچنین در قالب این طرح، تاکنون ۲۵۰ کیلومتر خط انتقال آب، ۱۱۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۲۰ باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۸ حلقه چاه و بهسازی ۴ دهنه چشمه در روستاهای مشمول این طرح اجرا شده است.

مدیرعامل آبفا کردستان خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان به منظور محرومیت‌زدایی و رفع تنش آبی روستاهای استان با اعتبار ۵۲۸ میلیارد تومان و برای ۱۶۹ روستا از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و در حال حاضر ۴۸.۶ درصد پیشرفت دارد.

فرهاد تصریح کرد: این طرح ۶۷ هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره‌مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از ۸۰ درصد به ۸۶ درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای ۱۲۰ روستای دیگر استان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • آغاز ساخت پایگاه امداد جاده‌ای در روستای حسن قشلاق بهار
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام