Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در کنگره جامعه اسلامی معلمی اظهار کرد: نام انجمن اسلامی معلمان یادآور شهیدان رجایی، بهشتی و باهنر است و خط مشی این تشکل قوام بخش جریان‌های انقلابی، و کمکی در راستای حل مشکلات آموزش و پرورش است.

وی افزود: ما واژه تحول را به کرات شنیده‌ایم و از ضرورت‌های آن نیز بارها سخن به  میان آورد و قلم فرسایی کرده‌ایم و از زمان بعد از انقلاب همواره تلاشمان بر این بوده که در نظام آموزش و پرورش در راستای برون رفت از مشکلات تحولات مؤثری را ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی تصریح کرد: در دهه 60 اولین تلاش‌ها برای رسیدن آموزش و پرورش به تراز جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت و در دهه 80 نظام سالی و واحدی پی ریزی و در دهه 90 نیز طرح‌های بسیاری متحول و پایه‌گذاری شد.

وزیر  آموزش و پرورش بیان کرد: در بسیاری از تلاش‌ها انرژی ما صرف طراحی مبانی نظری شد و زمانی که برای اجرایی سازی طرح‌ها وارد عملیات شدیم آن قدر با موانع مختلفی روبه‌رو بوده‌ایم که اجرایی همه طرح‌ها متوقف شد.

وی ادامه داد: هر وقت صحبت از تحول در آموزش و پرورش به میان می‌آمد شیر با عظمتی را ترسیم کردیم که می‌تواند آموزش و پرورش را از مشکلات بیرون ببرد اما همواره با مشکلات فراوانی مواجه بوده‌ایم.

بطحایی تأکید کرد: اکنون ما با سند تحول بنیادین مواجه‌ایم که از 6 زیر نظام لازم برای اجرایی سازی این سند 4 زیر نظام آن آماده است و این به آن معنا است که ما در مرحله آغاز عملیات قرار داریم.

وزیر آموزش و پرورش اذعان کرد: امروز باید برنامه‌های سند تحول اجرایی شود چرا که دیگر دوره‌های گفتگوها به سر آمده است.

وی عنوان کرد: طبیعتا آغاز هر طرحی درس‌ها و مشقت‌های خود را دارد اما جرأت و جسارت پیش نیاز اصلی برای اجرای طرح‌های تحولی است.

بطحایی ادامه داد: آموزش و پرورش باید خود را آماده اجرایی سازی این طرح کند ما کارهای مقدماتی خود را آغاز کرده‌ایم البته  برخی بنده را شماتت می‌کنند که شتاب‌زده عمل می‌کنم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: سال‌های سال است که یکی از پیش نیازهای تحول را نقش معلم ذکر کردیم و بدیهی است تا زمانی که معلم و بدنه‌ نیروهای انسانی در تصمیم‌سازی شرکت نکنند تحولی در نظام آموزشی کشور ایجاد نخواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش دولت دوازدهم به مدد همکاران انقلابی امید دارد که در ماه‌های باقی مانده سال عملیاتی انقلابی برای تحقق سند راهبردی تدوین کند.

بطحایی بیان کرد: اگر نیروهای انسانی در مسائل مختلفی با مشکل مواجه است این مسئله با استقرار و اجرای طرح تحول بر طرف خواهد شد اما لازم به ذکر است تا زمانی که از واژه تحول تنها در لفظ و سخنرانی‌ها استفاده می‌کنیم موانع به قوت بر سر جای خود باقی خواهند ماند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: برای آنکه از شرایط فعلی و گسست آموزشی عبور کنیم باید نیازهای نسل آینده را مورد توجه قرار دهیم چرا که ما نمی‌توانیم با منطق دیروز نسل فردا را پرورش دهیم.

وی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های آموزش و پرورش گستردگی جامعه ذی النفعان است به این معنا که هر تصمیمی که ما می‌گیریم کلیه آحاد جامعه را تحت تأثیر قرار خواهد داد. به عنوان مثال اگر ما یک روز مدرسه را تعطیل کنیم تمام ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... متضرر خواهند شد.

بطحایی اشاره کرد: اگر مفهومی مانند فضای مجازی را وارد برنامه‌های خود کنیم که بتواند باعث آموزشی نوین شود در همه ارکان جامعه تأثیر خواهد گذاشت.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز آموزش و پرورش باید در برابر آسیب‌های اجتماعی عکس‌العمل مناسبی از خود نشان دهد چرا که این مسئله برای ایجاد تحول ضرورت دارد.

وی بیان کرد: تشکل‌هایی مانند جامعه اسلامی معلمان نقش بسزایی در ارتباط با ذی النفعان آموزش و پرورش دارد و فرهنگیان باید بتوانند در یک فضای امن برنامه‌های آموزش و پرورش را نقد کنند.

بطحایی در پایان خاطر نشان کرد: از اشخاص و نمایندگانی که به بنده رأی اعتماد دادند و اجازه دادند که سکان‌دار وزارتخانه مهمی چون آموزش و پرورش باشم سپاسگذارم و امیدوارم که بتوانم قدردان اعتماد آن‌ها بوده و قدم‌های جدی برای رفع مشکلات آموزش و پرورش بردارم.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند از تجلیل ۲۴ معلم نمونه این شهرستان خبر داد و گفت: ۸۸ مدرسه مرکز استان دو نوبته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید بهدانی صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: رشد و پیشرفت جامعه در گرو پیشرفت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به هفته بزرگداشت هفته معلم، گفت: در این هفته تاکید ما بر ارتقای جایگاه معلمان است و اگر پیشرفت کشور را می‌خواهیم در گرو توسعه آموزش و پرورش و توجه به جایگاه معلمان است.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند افزود: سال گذشته پویش به احترام معلم برپا داشتیم و این پویش را امسال هم داریم و همچنین مراسم غبارروبی مزار شهدا و سپاس معلم برای تقدیر از معلمان و حضور مسئولان در مدارس متوسطه و ابتدایی را داریم.

بهدانی تصریح کرد: برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فقید شهرستان، دیدار با شهدای خانواده فرهنگی، برگزاری جلسه استانی معلمان نمونه، تجلیل از پیشکسوتان حوزه تربیت بدنی، تجلیل از مدیران مدارس بازنشسته، مسابقه کتابخوانی با موضوع آیه‌های زندگی و مسطورا، مسابقات ورزشی از دیگر برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه از 24 معلم، مدیر و معاون نمونه مدارس شهرستان بیرجند تجلیل خواهند شد ادامه داد: پویش این خنده فراموش نخواهیم کرد نیز در هفته بزرگداشت معلم امسال برگزار می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند خاطرنشان کرد: با نگاه تحول و پویایی وارد فضای آموزش و پرورش شهرستان شدیم و در کنار نیروهای با تجربه نیز به نیروهای جوان و کسانی که فکر نویی دارند تکیه کردیم و تعداد قابل توجه مدیران و معاونان مدارس شهرستان نیروهای جوان هستند.

بهدانی گفت: شعار آموزش و پرورش از ابتدای مهرماه با ایمان و امید آغاز شد و تمام برنامه‌ریزی برای برگزاری نماز جماعت در مدارس بود و روحانیون که در دستگاه‌های اجرایی شاغل هستند در مدارس نیز حضور پیدا می‌کنند و سال گذشته رشد 100 درصدی روحانیون در مدارس را داشتیم.

وی با بیان اینکه 17 مدرسه در شهرستان بیرجند فاقد نمازخانه هستند افزود: یکی از بزرگترین کارها در حوزه آموزش ابتدایی شهرستان، برنامه ارتقای قرآن در دوره ابتدایی است و دانش آموزان از ابتدای مهرماه هر روز به مدت 33 روز زنگ اول را قرآن دارند و برای دوره متوسطه نیز دوره سواد قرآنی برای معلمان و آموزگاران گذاشته شد.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه 360 محفل کوچک قرآنی در مدارس در سال تحصیلی شهرستان داشتیم گفت: دو کرسی قرآن برای دانش آموزان با حضور قاریان بین المللی در سال تحصیلی 1402 برگزار شده است.

بهدانی با بیان اینکه وسیله ایاب و ذهاب حدود 200 دانش آموز روستایی فراهم شد و از ترک تحصیل آنها جلوگیری شده است بیان کرد: یادواره شهدا در تمام مدارس شهرستان برگزار شده و 13 تریبون آزاد در دبیرستان‌های دخترانه داشتیم. 

وی گفت: 88 مدرسه در شهرستان بیرجند دو نوبته هستند و سرانه آموزشی در بیرجند 4.5 است که پایین‌ترین سطح سرانه آموزشی در استان داریم و 71 کلاس ابتدایی و در مجموع 109 کلاس درس برای ابتدای مهرماه امسال نیاز داریم و بیشترین مشکل را در مهرشهر و حاجی آباد است.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند افزود: آزمون استخدامی برگزار شد که برای بیرجند در حوزه ابتدایی 150 نفر و هنری و آموزگاری 79 نفر و و حوزه پرورشی 86 نفر و 29 نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان به مدارس بیرجند در مهرماه امسال اضافه می‌شود.

انتهای پیام/256/

دیگر خبرها

  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم