Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - رئیس کمیسیون نظارت حقوقی و اداری شورای شهر همدان گفت: پروژه پیاده‌راه سازی خیابان امام همدان در موعد مقرر بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود عسگریان ظهر شنبه در بازدید از پروژه های عمرانی همدان با تشکر از زحمات مجموعه شهرداری و دست اندرکاران اجرای پروژه های پیاده راه سازی گفت: این پروژه ها از پیشرفت مطلوبی برخوردارند و برای تسریع در ادامه روند کار نیاز به هماهنگی بیشتر با دستگاه های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مسعود عسگریان با بیان اینکه همه تلاش شورا و شهرداری همدان اتمام هر چه سریعتر پروژه ها است، افزود: سعی بر این است تا پروژه ها در موعد مقرر به بهره برداری برسند.

عسگریان پیشرفت فیزیکی پیاده راه سازی میدان امام خمینی (ره) را ۶۳ درصد اعلام کرد و یادآور شد: در حال حاضر برای اجرای پروژه  ۲۵ اکیپ به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند.

مدت اجرای پروژه پیاده راه سازی همدان ۵ ماه است

وی با بیان اینکه زیرساخت های پروژه تکمیل شده و سنگ فرش میدان نیز انجام شده است، اضافه کرد: مدت اجرای پروژه ۵ ماه کاری بوده که با روند خوب کنونی در زمان مقرر به بهره برداری می رسد.

عسگریان پیشرفت فیزیکی پروژه پیاده راه سازی اکباتان را نیز ۶۳ درصد بیان کرد وگفت: زیرساخت های لازم و بتن ریزی در حال انجام است و تاکنون ۳۰۰ مترمربع عملیات سنگ فرش اجرا و اجرای ۳۰۰ متر دیگر شروع شده است.

رئیس کمیسیون نظارت حقوقی و اداری شورای شهر همدان در ادامه تاکید کرد: علاوه بر پرداختن به امور اداری در شورا باید بازدیدهای میدانی از پروژه های در دست اجرا صورت پذیرد.

عسگریان در بازدید از ساخت یک هتل در همدان نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه حمایت از سرمایه گذاران از جمله اهداف شورا است بر این اساس با بررسی و رفع مشکل این هتل، تکلیف آن را باید تعیین کرد.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری  شورای شهر همدان نیز با اشاره به روند خوب پروژه های پیاده راه سازی اظهار داشت: سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه‌گذاران از اهداف شورا و شهرداری است که در این راستا باید حمایت ها واقعی باشد.

مریم روان بخش احداث هتل را از فرصت های سرمایه گذاری برشمرد و افزود: با توجه به مشکلات سرمایه گذار هتل در دست ساخت همدان باید جلسه مشترکی برای رفع مشکلات این پروژه بین کمیسیون های بودجه و اقتصاد سرمایه گذاری شورا برگزار شود.

روان بخش با اشاره به اینکه این هتل در ۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع احداث می شود، افزود: مساحت زیربنای این هتل ۲۷ هزار متر مربع است که این هتل با داشتن امکانات هتل های ۵ ستاره ظرفیت خوبی برای همدان در امر گردشگری است.

وی تاکید کرد: همدان با داشتن ظرفیت های گردشگری می تواند در غرب کشور مطرح باشد و این امر منوط به حمایت از بخش سرمایه گذاری در این حوزه است.

احداث همزمان ۱۱ پروژه هتل در همدان

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان با بیان اینکه در حمایت از سرمایه گذار در شورا تنگ نظری وجود ندارد، گفت: احداث همزمان ۱۱ پروژه هتل در همدان با ارائه خدمات صدور پروانه رایگان برای هتل ها از جمله اقدامات حمایتی شورا از سرمایه گذار است.

حسین قراباغی با اشاره به اینکه دیدگاه حمایت از سرمایه گذار در شورای پنجم تقویت شده است، افزود: با توجه به ایجاد زیرساخت هایی از جمله آزاد راه، راه آهن، فرودگاه و ... این زیرساختها زمینه حضور گردشگر را در استان و شهر همدان افزایش می دهد و در این راستا احداث هتل ها نیز باید سرعت بگیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت:محصولات فرعی جنگلی و مرتعی نیشابور به ویژه گیاهان دارویی، صنعتی و خوراکی نیازمند توجه، حفاظت بیشتر و بهره‌برداری اصولی هستند. در حالیکه محصولات جنگلی و مرتعی نیشابور رو به نابودی هستند.
حسین سهرابی افزود: بهره‌برداری و استحصال محصولات فرعی جنگل‌ها و مراتع از دیرباز مورد توجه بوده است. امروزه نیز این محصولات نقش مهمی در جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور‌های دارای اکوسیستم‌های جنگلی و مرتعی ایفا می‌کنند.
وی گفت: در کشور ما با توجه به تنوع شرایط اقلیمی گونه‌های مختلف محصولات از جنگل‌ها و مراتع قابل استحصال بوده و تاثیر بسزایی در اقتصاد خانوار‌های بهره‌مند از این منابع دارد.
سهرابی افزود: طی سال‌های گذشته نادیده گرفتن بهره‌برداری صحیح از جنگل‌ها و مراتع و محصولات فرعی حاصل از آن همراه با افزایش جمعیت و تقاضای بیشتر از یک سو و نیز بروز خشکسالی‌های متوالی از سوی دیگر سبب انحطاط و در معرض خطر جدی قرار گرفتن این سرمایه‌های باارزش ملی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: مهم‌ترین مسأله در بهره‌برداری این محصولات تناسب تولید و برداشت است که باید به نحوی صورت گیرد که آسیبی به رویشگاه‌ها وارد نشود و دوام بقای این گونه‌های مرتعی و جنگلی حفظ شود.
وی افزود: هرگونه بهره برداری و برداشت از محصولات فرعی مرتعی و جنگلی تنها با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در قالب طرح مصوب با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره‌برداران عرفی مطابق قوانین و مقررات مجاز است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: بهره‌برداری از محصولات مرتعی نیشابور از جمله آنغوزه شیرین، باریجه، کلپوره، کنگر، ریواس، موسیر، آویشن (کاکوتی)، چای چوپان، سریش، بومادران، زیره سیاه، وشاء- کتیرا، همچنین انواع میوه و گل درختان جنگلی بادام جنگلی (کوهی)، پسته جنگلی، بنه، میوه زرشک وحشی، سماق، زالزالک و میوه نسترن وحشی به طورکلی ممنوع و غیر قانونی است.

دیگر خبرها

  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • بهره‌برداری از طرح میدانگاه سبزه میدان؛ تابستان
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است