Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون نخست وزیر و وزیر کشاورزی قزاقستان از محدودیت اجاره زمین در قزاقستان برای کشت فراسرزمینی برای تجار ایرانی تا سال 2021 خبر داد و گفت: این محدودیت واگذاری زمین برای محصولات کشاورزی است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، اسکار میرزاخماتوف روز یکشنبه در دیدار با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی جممهوری اسلامی در تهران ضمن تشکر از تلاش ایران در حل و فصل مسائل سوریه و رفع مسائل کشورهای اسلامی افزود: اگر تجار ایرانی بخواهند در این کشور کارخانه ایجاد کنند برای اجاره زمین هیچ محدودیتی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که برای اجرای پروژه های صنعتی مشکل و محدودیتی نداریم، اظهارداشت: حدود 20 مرکز علمی پژوهشی و 150 هزار هکتار زمین داریم که می توانیم با استفاه از دانش و فناوری طرفین ایرانی در پروتکل مشترک مبادله تجربیات و دانش آنها را کشت و محصولات تولیدی آن را به ایران صادر کنیم.
وی تصریح کرد: از روز گذشته با طرفین ایرانی ملاقات هایی داشته ایم تا همکاری های دو کشور در زمینه تولید و کشت گندم، گوشت قرمز، محصولات دامی و حل مسائل قرنطینه دامی توسعه یابد.
وی هدف خود را از سفر به ایران حل و فصل مسائل مربوط به بخش کشاورزی دو کشور دانست، اضافه کرد: برای توسعه روابط و همکاری های کشاورزی با ایران و رفع موانع تجاری بین دو کشور آمادگی داریم ، راهکارهای جدید را بررسی کنیم.
وی ابرازامیدواری کرد: وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران سهم بزرگی برای توسعه روابط تجاری دو کشور در بخش کشاورزی داشته باشد.
وی به افزایش سطح همکاری های دو کشور در زمینه انتقال تجربیات برای دستیابی به کشاورزی خودکفا تاکید کرد و افزود:
در زمینه تولید و کشت گندم با یکدیگر همکاری داشته باشیم زیرا می دانیم که 40 درصد کشت گندم در ایران به صورت دیم انجام می شود و این کشت خیلی اقتصادی نیست اما سطح کشت گندم در قزاقستان بالاست و حتی دارای روش های پیشرفته هستیم بنابراین پیشنهاد می دهیم که ایران نیاز گندم خود را از ما تامین کند.
وی ادامه داد: ما دارای یک شرکت دولتی غلات هستیم و می توانیم براساس تقاضای طرفین ایرانی مقداری گندم به ایران صادر کنیم.

** قزاقستان خواستار واردات پرتقال، نارنگی و بذر برنج از ایران شد
معاون نخست وزیر قزاقستان گفت: آمادگی داریم برخی محصولاتی که در قزاقستان کشت می شود در اختیار ایران و محصولاتی که نداریم را از ایران وارد کنیم به طور مثال قزاقستان به دلیل شرایط آب و هوایی تولید نارنگی و پرتقال ندارد که می تواند طبق قرارداد بلند مدت این محصولات را از ایران وارد کند.
وی با بیان این که قزل اوردا قزاقستان با 80 هزار هکتار زمین به کشت برنج مشهور است، افزود: ایران سالانه 1.5 میلیون تن برنج مورد نیاز خود را از محل واردات تامین می کند که پیشنهاد می دهیم بذر ایران را بکاریم و به طرف ایرانی تحویل دهیم.
به گفته وی، موضوع برنج مهم است و می توانیم در زمینه بذر برنج براساس قوانین پس از ثبت بذر ایرانی و کشت ان( یارانه) سوبسید بپردازیم.
وی با اشاره به این که یکی از تجار ایرانی پیشنهاد احداث کارخانه شالیکوبی در قزاقستان را مطرح کرده است، افزود:
پیشنهاد می دهیم با امضای قراردادی پروژه احداث کارخانه شالیکوبی را اجرایی کنیم.
میرزاخماتوف با بیان این که قزاقستان برای پروژه مشترک خدمات به تجار ایرانی ارایه می دهد، اظهارداشت: درباره اجاره
زمین در قزاقستان جزئیات را ارایه می دهیم و می توانیم با حضور کشاورزان و تجار ایرانی و برنامه ریزی مشکل را رفع کنیم.
وی اظهارداشت: دو کشور در زمینه دامداری از جمله صادرات گوسفند زنده همکاری خوبی با یکدیگر دارند که امیدواریم در
زمینه واردات گوشت گاو از قزاقستان نیز به توافق برسیم.

** مسائل بانکی ایران و قزاقستان حل می شود
وی در خصوص مسائل بانکی گفت: این مسئله در سطح هیات وزیران مطرح می شود تا هرچه سریعتر مشکل حل شود.

** ایران ترانزیت موادغذایی به کشورهای اسلامی
وی درباره موادغذایی حلال گفت: 36 کشور عضو این کارگروه هستند که انتظار داریم ایران نیز با تصویب این موضوع در مجلس شورای اسلامی بتواند ترانزیت موادغذایی باشد و از این فرصت بهره مند شویم.
وی پیشنهاد داد: برای توسعه روابط و همکار های دو طرف تشکیل کارگروهی را پیشنهاد داد تا مسائل و مشکلات مطرح شده را پیگیری کنند تا رفع شوند.

اقتصام**9186** 6075
خبرنگار: هما همت خواه** انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو