Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قمی نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، در مورد اقداماتی که دولت در این چند وقتی که بر سر کار آمده و انجام داده است گفت: دولت باید درآمد داشته باشد تا کارهای اقتصادی بکند و بستر هایی باید وجود داشته باشد تا بتواند کارهای فرهنگی و سیاسی انجام دهد.

وی با اشاره به شرایط نامساعد منطقه و تحرم هایی که بر علیه ایران اعمال شده است، اظهار داشت: این موارد بر دولت تاثیر می گذارد و همچنین مشکلات مالی که بر سر راه آن است باعث می شود تا وضعیت اقتصادی خوبی نداشته باشد و این مسئله بر روی اقتصاد مردم هم موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قمی اظهار داشت: اگر شرایط برای دولت مساعد باشد حتما اقدامات متناسب برای مردم انجام می دهد در حال حاضر شرایط مالی دولت مناسب نیست.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عنایات رهبر معظم انقلاب و کارهای دولتمردان ابراز کرد: در کشور فضای وحدت نسبی به وجود آمده است و روحیه دشمن ستیزی در مردم تقویت شده و کدورت ها در این قضیه کنار رفته است اما در زمینه اقتصادی اقدام خیلی مثبتی انجام نشده است.

وی با در نظر داشتن این که طی چند روز آینده رئیس جمهور گزارش صد روزه خود را از اقدامات دولت ارائه خواهد کرد گفت: در این گزارش باید وضعیت درآمد و هزینه ها مشخص شده باشد.

قمی ادامه داد: روحانی باید توضیح دهد در عرصه تولید و حتی فرهنگ چه اقداماتی را انجام داده است.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئله یارانه ها ابراز کرد: رئیس جمهور در گزارش صد روزه ای که می خواهد ارائه دهد باید بگوید برای این موضوع چه اقداماتی را انجام داده و حل مسائل مربوط به آن اقدام شجاعانه ای می خواهد تا سرانجام یارانه ها را به گونه ای رقم بزند تا به نفع مردم و مستضعفین تمام شود و بقیه اقشار هم بهره مند شوند.

وی تصریح کرد: در این گزارش باید به مسئله برجام و تحریم ها هم پرداخته شده باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان ضمن تأکید بر این که در گزارش صد روزه باید به مسائل کشاورزان هم پرداخته شده باشد ابراز کرد: باید مشخصا اقداماتی که برای دامداران و اوضاع و احوال لبنیات انجام شده و خیلی از مسائل دیگر توضیح داده شود.

303

مجلس شورای اسلامی دولت مردم شرایط مالی اقتصاد گزارش صد روزه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۴ در مورد هدفمندی یارانه ها را به تصویب رساندند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه (جداول) سال 1403 که از روز گذشته در دستور کار مجلس قرار گرفته بود در دستورکار وکلای ملت در جلسه نوبت صبح امروز نیز قرار دارد.

وکلای‌ ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 14 درباره هدفمندی یارانه‌ها از مجموع 213 نماینده حاضر با 156 رأی موافق، 19 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در این جلسه علنی در توضیح جزئیات بخش درآمدی جدول 14 لایحه بودجه 1403 گفت: همان مبلغی که دولت در نظر گرفته بود کمیسیون تلفیق و صحن علنی آن را تایید کردند که 315 همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد، کار مهمی که مجلس انجام داد 10 درصد به مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد که در لایحه 20 درصد بود و به 30 درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: 42 همت برای کمیته امداد، 23 همت برای بهزیستی، 143 همت برای یارانه نان و یارانه دارو و شیرخشک و ملزومات مصرفی برای وزارت بهداشت 74 هزار و 900 میلیارد در نظر گرفته شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه افزود: مواردی همچون هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و شرکت پخش و پالایش فرآورده های نفتی و همچنین شرکت گاز را مصوب کردیم و مبالغی را که دولت برای بحث واردات بنزین و گازوئیل نیاز داشت را تامین کردیم که این موارد کلیات جدول 14 است که آنچه دولت در لایحه گنجانده بود در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب رسید.

در ادامه جلسه حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در توضیح جزئیات جدول 14، گفت: هدفمندی یارانه ها حدود 758 همت در بخش درآمدها و 758 همت نیز در بخش هزینه ها است به دلیل اینکه توازن این جدول به هم نخورد ریالی در آن کم و زیاد نشده است حتی ریالی از هزینه های نفت نیز کم نشده است. قرار بود دولت 63 همت از محل فروش مشتقات به دست آورد که حذف شده است این 63 همت از طریق مدیریت منابع صورت می پذیرد بنابراین این جدول بدون هیچ تغییری 100 درصدی نظر دولت است. هرگونه تغییر در این جدول موجب تغییرات کلی می شود. در بحث صیادان و ملوانان نیز باید اصلاح شود. صیادان را نیز به آن اضافه می کنیم.

همچنین داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد درباره جدول 14 یادآور شد: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه ها است، سعی شده با توجه به منابع و محدودیت ها تنظیم شود تا هدفمندی یارانه ها محقق شود، 2 موضوع در آن مورد بررسی قرار گرفت، یکی کالابرگ ها که از محل سایر درآمدها باید تعیین می شد همچنین در خصوص عنوان صرفه جویی انرژی که در این جدول آورده شده این عنوان با نظر کمیسیون تلفیق تبدیل به درآمدها شده که مورد قبول دولت نیست. پیشنهاد می‌شود همان سایر درآمدها عنوان شود از طرفی کالابرگ‌ها باید به صورت نقدی و در جدول جداگانه‌ای مطرح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است