Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- پرداخت 26 هزار و 851 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید، صدور چهار هزار و 950 جواز تاسیس و یک هزار و 724 پروانه بهره برداری صنعتی از اهم اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت در یکصد روز نخست دولت دوازدهم بود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در سال نخست فعالیت دولت دوازدهم که از سوی رهبر معظم انقلاب به «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری شده، رفع مشکلات اقتصادی ( مطابق طرح مطالبات مردمی در انتخابات ریاست جمهوری) به مهمترین و عاجلترین اقدام دولت تبدیل شده که بطور اساسی در 2 سرفصل اصلی اشتغال و معیشت منعکس می شود و در دستور کار اصلی دولت طی چهار سال آینده سامان بخشیدن به مشکلات اقتصادی کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محورهای برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان عریض و طویل ‌ترین وزارتخانه که متولی بخش بزرگی از حوزه تولید و اشتغال کشور است، با توجه به تبیین و تحلیل وضعیت موجود، احصای اهم قوت‌ها، ضعف‌ها، فرصت‌ها و تهدیدها و نیز تکالیف مصرح اسناد بالادستی با رویکرد مساله محوری بوده است.
همچنین بهبود محیط سرمایه گذاری و فضای کسب و کار در بخش، توسعه سرمایه گذاری داخلی و خارجی، رفع موانع، تثبیت و ارتقای رونق تولید و توانمندسازی بخش خصوصی، توسعه صادرات غیرنفتی، ارتقای سهم و نقش فعالیت های معدنی در تولید ناخالص داخلی، بهسازی و ساماندهی نظام بازرگانی داخلی، بهبود و توسعه روابط تجاری بین المللی، ارتقای بهره وری عوامل تولید، توسعه فناوری، نوآوری و تحقیق و توسعه، پشتیبانی و مشارکت در ایجاد و توسعه زیرساخت های بخش، مدیریت واردات و همکاری و پیگیری مجدانه در مبارزه با قاچاق، ارتقای توانمندی منابع انسانی شاغل و مورد نیاز بخش و بازنگری معماری سازمانی، محورهای برنامه این وزارتخانه را تشکیل می دهند.
در این پیوند، عملکرد 100 روزه این وزارتخانه در بخش های مختلف صنعت، معدن و تجارت در دولت دوازدهم به این شرح است:
برپایه این گزارش، وزارت صنعت، معدن و تجارت در یکصد روز نخست استقرار دولت یازدهم یک هزار و 724 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری 68 هزار و 760 میلیارد ریال و اشتغال 27 هزار و 839 نفر صادر کرد.
در این مدت چهار هزار و 950 فقره جواز تاسیس صنعتی با پیش بینی سرمایه گذاری 58 هزار و 218 میلیارد تومان و پیش بینی اشتغال 112 هزار و 20 نفر صادر شد.
صدور 253 پروانه بهره برداری، 177 گواهی کشف و 325 پروانه اکتشاف در حوزه معدن، 90 جواز تاسیس و 35 پروانه خدمات فنی و مهندسی و هفت جواز تاسیس و یک پروانه مرکز پژوهش‌های صنعتی و معدنی از دیگر اقدامات انجام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در یکصد روز اخیر بود.
از سوی دیگر، در چارچوب طرح رونق تولید و تا 22 آبان ‌ماه نزدیک به 35 هزار و 993 فقره ثبت نام انجام شد که 14 هزار و 699 مورد از آنها با مبلغ حدود 106 هزار و 279 میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی و 2 هزار و 887 مورد نیز بیش از 26 هزار و 851 میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.
در زمینه صدور مجوزهای صنفی نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت در یکصد روز آغازین دولت دوازدهم 88 هزار و 584 مجوز صنفی صادر کرد که شامل 20 هزار و 147 مجوز تولیدی، 54 هزار و 569 مجوز توزیعی و 13 هزار و 868 مجوز خدماتی بود.
در این فاصله زمانی در حوزه نظارت مستمر بر بازار نیز 892 هزار بازرسی انجام شد که کشف 63 هزار تخلف، تشکیل 50 هزار پرونده و رسیدگی به 29 هزار شکایت مردمی در همین راستا انجام گرفت.
در چارچوب همکاری با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سازمان تعزیرات حکومتی با هدف ممانعت از عرضه محولات قاچاق نیز بیش از 77 هزار بازرسی انجام و سه هزار پرونده تشکیل شد که ارزش ریالی این کشفیات بیش از 131 میلیارد ریال بوده است.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065 * 6075
گزارش: محمد ملک دار *انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل پتروشیمی گچساران گفت: محصول تولیدی این مجتمع بزرگ صنعتی، اتیلن است که برای تامین نیاز صنایع جانبی وارد لوله اتیلین غرب کشور شد.
مصدقی فر افزود: سالانه یک میلیون تن اتیلن و ۸۴ هزار تن برش پروپان در این مجتمع تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی گچساران با سرمایه گذاری بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد یورو ساخته شده است اضافه کرد: مراحل طراحی و ساخت این صنعت به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
 مدیرعامل پتروشیمی گچساران با اشاره به اینکه ۸۳ درصد از تجهیزات بکار رفته در این مجتمع ساخت داخل است گفت:۷۰ شرکت دانش بنیان داخلی در ساخت این مجتمع نقش داشته اند.
مصدقی فر افزود: بومی سازی مجتمع پتروشمی گچساران دست کم ۲۶۹ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۵۰۰ تن در قسمت‌های مختلف این مجتمع مشغول بکار هستند اضافه کرد: میزان اشتغال غیر مستقیم آن نیز ۴ هزار نفر برآورد شده است.
دو صنعت جانبی پتروشیمی در استان در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها زنجیر تولید فراورد‌های گازی استان تکمیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد