Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - ایرنا- مجری طرح بکارگیری نخستین داروی ایرانی درمان زخم بستر اعلام کرد که درمان بیماران با استفاده از این دارو در بیمارستان امام علی (ع) کرج از یک ماه پیش به صورت آزمایشی آغاز شده که نتایج مطلوبی داشته است.

دکتر نرگس گلاب روز چهارشنبه با حضور در غرفه ایرنا در نمایشگاه پژوهش استان البرز اظهارداشت: این داروی ایرانی که توسط شرکت دانش بنیان عطرآگین استان البرزساخته شده، بهترین و موثرترین دارو برای درمان بیماران دارای عارضه عمیق زخم بستر، دیابتی و جراحی های عمیق شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این دارو که هزینه آن به مراتب کمتر از مشابه خارجی است در آزمایشگاه دکتر محمدمهدی کامکار و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز ساخته شد.
وی گفت: در ماه های گذشته این دارو نظارت علمی و تخصصی خود را در تهران طی کرد و اکنون دربیمارستان امام علی (ع) کرج به صورت رایگان برای درمان بیماران بکار گرفته شده است.
دکتر گلاب اظهار داشت: طبق بررسی های علمی درمان بیماران با این دارو بسیار موثر و کم هزینه است.
مجری طرح بکارگیری نخستین داروی ایرانی درمان زخم بستر افزود: طبق بررسی های علمی صورت گرفته ، تمام بیمارانی که از این دارو طی روز های اخیر اسفاده کرده، بهبودی خود را بطور کامل بازیافته اند.
وی تاکید کرد که این دارو برای درمان زخم های مزمن موثر بوده و پس از استفاده ، اثری ازعارضه باقی نمی ماند.
وی افزود: زخم های ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها و مصرف مواد شیمیایی با استفاده از این دارو ، علاج پذیر است.
این پژوهشگر گفت: داروی ایرانی درمان زخم بستر به صورت پماد گیاهی است و هیچ عارضه ای برای مصرف کنندگان ندارد.
وی بیان کرد: پس از مراحل آزمایشی در بیمارستان امام علی (ع) کرج ، توزیع این دارو در سراسر کشور آغاز می شود.
نمایشگاه هفته پژوهش استان البرز که از روز شنبه هفته جاری در دانشگاه پیام نور استان آغاز شده ، فردا پنجشنبه به کار خود پایان می دهد.
نخستین داروی ایرانی درمان زخم بستر در این نمایشگاه ارائه شده است.
7410/ 6155 خبرنگار: مژگان السادات سجادی** انتشار دهنده : محمد عزیزپور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد