Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان گفت: پژوهش‌ها باید تقاضا محور باشد و در این راستا باید ایده‌ها پرورش یابد، مراکز رشد تقویت شود در این صورت خودبخود رونق اقتصادی و اشتغال خواهیم داشت. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در هفته پژوهش و فناوری مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان قزوین با حضور استاندار و جمعی از مسئولان، محققان و اساتید دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین امروز چهارشنبه ۸ آذر ماه در تالار اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم دکتر نائینی رئیس دانشگاه امام خمینی(ره) قزین ضمن ارائه گزارشی از روند انتخاب پژوهشگران برتر استان بیان داشت: پژوهشگران برتر استان در ۷ محور، اعضای هیات علمی، دانشجویان،دانش آموزان، حوزه علمیه، ایده پردازی، فناوران برگزیده واحدهای برگزیده تحقیق و توسعه، غرفه برگزیده نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار انتخاب معرفی و انتخاب شدند.
دکتر نائینی در ادامه با اشاره به اهمیت پژوهش‌های کاربردی و تقاضا محور در کشور اظهار داشت: پژوهش در زمینه حل مشکلات منطقه و استان باید بررسی و آسیب شناسی شود.امروز پژوهش محوری و هر حرکتی در راستای توسعه پایدار، رونق اقتصادی، اقتصاد مقاومتی برای بهروه وری و رشد پایدار نیازمند تحقیق و پژوهش است.
دبیر کل ستاد هفته پژوهش استان اظهار داشت:پژوهش ها باید تقاضا محور باشد و به پژوهش بهاء دهیم اگر مسئولان استانی و کشور به پژوهش اعتقاد داشته باشند رشد خواهیم کرد و در این راستا باید ایده‌ها پرورش یابد، مراکز رشد تقویت شود در این صورت خودبخود رونق اقتصادی و اشتغال خواهیم داشت.
عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین در آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران برتر استان قزوین که در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد بر لزوم تقویت پژوهش و تحقیق جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار تاکید کرد و گفت: پایه و اساس همه تصمیمات پژوهش است و نتایج پژوهش باید در تمام عرصه‌های علمی و غیر علمی به مبنای عمل مدیران برای تصمیم گیری تبدیل شود.
زاهدی افزود: تمام پیشرفت‌های بشر در تاریخ خلقت حاصل کنجکاوی انسان و روح جستجوگر اوست که برای دستیابی به رفاه و زندگی بهتر صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: یافته های بشر به تدریج پیچیده تر شده و سرعت آن هم در این مسیر افزایش یافته و در این راه اگر سرعت عمل لازم را نداشته باشیم از قافله عقب خواهیم ماند.
زاهدی پژوهش را در تمام ابعاد و حوزه های آن مهم دانست و ادامه داد: مدیران دستگاه ها باید در عمل به پژوهش باور داشته و از این مقوله برای پیشبرد اهداف سازمانی خود بهره بگیرند.وی از مراکز علمی و دانشگاه ها به عنوان خاستگاه پژوهش یاد کرد و با بیان اینکه در سال های اخیر توجه به پژوهش تئوری و عملی رفته رفته بیشتر شده است، افزود: باید با در اختیار قرار دادن ابزارها و امکانات به پژوهشگران زمینه حمایت از آنها را فراهم کنیم تا نتایج پژوهش ها و تحقیقات آنها برای تصمیم سازی مدیران به کمک ما بیایند.
در بخش اساتید و دانشگاهیان این دوره از جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر استان قزوین، عناوین برتر به فرزاد ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، امیر پاکپور حاجی آقا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، علی محتشمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، مهدی خلج عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا، ابوالفضل علیائی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور قزوین، علیرضا خاکپور مدرس مرکز علمی کاربردی مهرام، علیرضا شجاعی مدرس حوزه علمیه،کاوه صید مرادی معلم آموزش و پرورش، جعفر شهابی فر از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و حسن حاجی فتحعلی از پارک علم و فناوری رسید.در بخش دانشجویان برگزیده نیز دانشجویان محمدرضا براتی از دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، پیام حیدری از دانشگاه علوم پزشکی،حمیدرضا مقصودلو از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، مرتضی شعبان نژاد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان و هما زینالی از دانشگاه پیام نور قزوین به عنوان دانشجویان پژوهشگر برگزیده استان معرفی شدند.در بخش دانش آموزی این جشنواره عناوین پژوهشگر برگزیده به معین قاسمی و هلیا رحیمی تعلق یافت.داود بیگدلی ایده پرداز طرح ساماندهی پسماندهای الکترونیکی، محسن داودی ایده پرداز دستگاه نمونه بردار چند کاناله سیگنال آنالوگ۲۴بیتی و علیرضا لشگری ایده پرداز طرح ضدعفونی کننده در بخش ایده پردازان به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.عنوان برتر فناوران برگزیده نیز به حمید کاریاب مجری طرح دستگاه استخراج ترکیبات آلی خطرناک از آب شرب، پیمان هنری صالح مجری طرح دستگاه کود خشک دامی در مقیاس صنعتی، میثم رحیمی آتانی مجری طرح فلزیاب دستی توکا، یونس عظیمی مجری طرح cpmچند منظوره مفصل زانو و سیامک سررشته داری مجری طرح سیستم مدیریتی فرایندهای تجاری اختصاص یافت.در بخش واحدهای برگزیده تحقیق و توسعه نیز عناوین برتر به شرکت پارسا پلیمر شریف و شرکت نفیس نخ تعلق یافت.در این همایش همچنین اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین نیز به عنوان غرفه برگزیده نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار شناخته شد.گفتنی است چهارم تا دهم آذر ماه به عنوان هفته بزرگداشت پژوهش و فناوری نام گذاری شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز پژوهش، فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌نیان رئیس‌جمهور با بیان این که تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، اولین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است، گفت: اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است.

وی در همین راستا افزود: همچنین از ۱۰ دانشجوی پسادکتری توسط ستاد کوانتوم برای فعالیت در این مرکز نوآوری حمایت می‌شود تا کمکی به تسهیل فرآیند تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی حوزه کوانتوم صورت بگیرد.

دهقانی با اشاره به نقش برجسته و‌ پررنگ علم و فناوری در اقتدارآفرینی و امنیت کشور عنوان کرد: عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که یکی از مصادیق توانمندی و اقتدار کشور در عرصه دفاعی و نظامی است که بزرگی و هژمونی این عملیات بر دو رکن مهم اتکا دارد.

وی افزود: در حقیقت مصداق واقعی «العلم سلطان» به وضوح‌ در این عملیات، نمایان بود و جهان، توانمندی دانشی و فناورانه ایران و توانمندی در کاربردی سازی آن را به وضوح دریافت.

دهقانی ادامه داد: دومین رکن این عملیات را می‌توان بهره مند بودن کشورمان از موهبت فرماندهانی دارای شجاعت، وتدبیر و درایت استفاده و‌ به کارگیری این توانمندی دانست. فرماندهان توانمندی که به مدد رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از چنین شجاعتی برخوردارند و این دو رکن در کنار هم، برای دوستان ایران مقتدر، امری تحسین برانگیز و برای دشمنانش، موضوعی هراسناک است.

معاون علمی رئیس جمهور، دانشگاه علم و صنعت را یکی از پیشران‌های توسعه علم و فناوری در صنعت کشور دانست و افزود: ورود این دانشگاه به عرصه حمایت و‌ توسعه فناوری‌های تحول‌آفرین و پیشران، موضوعی دلگرم کننده و زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی متخصص و مجرب برای حرکت در توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌های تحول آفرینی همچون کوانتوم، به واسطه شرکت‌های دانش بنیان است.

وی ادامه داد:  در همین راستا، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از تحقیقات، پروژه‌های تحقیق و توسعه و شکل‌گیری شرکت‌های نوپای این دانشگاه و تعریف پروژه های جدید حمایت می‌کند.

معرفی ۱۱۰ استاد شاخص در تربیت نیروی انسانی با اعطای «جایزه شیخ مفید»

رئیس بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و آموزگاران گفت: آن چه امروز از شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه و نواورانه در عرصه های مختلف در اختیار داریم را مرهون دانشگاه‌ها هستیم.

وی تاکید کرد: بعضا کم لطفی و بی مهری هایی نسبت به دانشگاه ها صورت می‌گیرد و جایگاه آن‌ها در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کم اهمیت تلقی می‌شود، این در حالی است که رشد و رونق امروز زیست بوم دانش بنیان کشورمان را مرهون دانشگاه‌های کشور هستیم.

وی در همین راستا ادامه داد: انعقاد موافقت‌نامه های معاونت علمی و دانشگاه ها پیمانی است از سوی معاونت علمی با دانشگاه های مطرح کشور که در مسیر تقویت و تسهیل فعالیت های فناورانه، شکل گیری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی و رشد و بالندگی فعالیت‌های فناورانه و‌نوآورانه گام برمی‌دارند.

 معاون علمی رئیس جمهور ادامه داد: دانشگاه فراتر از آن‌که که کارخانه تولید علم، تولید و توسعه فناوری باشد، کارخانه تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند است ولی این موضوع و نقش فاخر در دانشگاه قدری کمرنگ شده است.

وی افزود: امسال جایزه ای تحت عنوان جایزه شیخ مفید تعریف شده است که با کمک دانشجویان نخبه دانشگاهی و بدون اعلام هیچ فراخوانی، استادانی را که انتخاب اول دانشجویان هستند و نقش اثرگذاری در تربیت و اعتلای نیروی انسانی دانشجو دارند مورد تقدیر و حمایت قرار می‌دهد.

دهقانی با اشاره به اعطای یک بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی به برگزیدگان این جایزه عنوان کرد: این جایزه شامل ۱۰۰۰ امتیاز است که تا ۴۰۰ امتیاز آن قابل دریافت به صورت نقدی بوده و بخش دیگر آن شامل استفاده از گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی، پژوهانه‌ها و دریافت حمایت‌های دانشجویان مانند تسهیلات سربازی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد