Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری دومین دوره جایزه مصطفی(ص) امروز، هفتم آذرماه، با حضور مهدی صفاری‌نیا، دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص)، حسن ظهور، رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص)، ربیعی، رئیس گروه علم و فناوری ارتباطات و اطلاعات جایزه مصطفی(ص)، نیکوفر، قائم مقام شرکت همراه اول در پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسن ظهور، رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) در ابتدای این نشست به بیان گزارشی از اقدامات صورت گرفته پرداخت و گفت: فراخوان دومین دوره جایزه مصطفی(ص) به هزار و 622 نفر در 28 کشور در چهار رشته «علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «علم و فناوری زیستی و پزشکی»، «علم و فناوری نانو» و «تمامی زمینه‌های علم و فناوری» ارسال شد و تا دی ماه سال گذشته، یک هزار و 241 اثر دریافت شد.
وی با بیان اینکه در هر یک از حوزه‌های علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی و علم و فناوری نانو یک نفر و در رشته تمامی زمینه‌های علم و فناوری نیز دو نفر انتخاب می‌شوند، اظهار کرد: در سه حوزه اول باید افراد تابعیت و اقامت یکی از کشورهای اسلامی را داشته باشد اما در حوزه چهارم تابعیت و اقامت ملاک نیست و شرکت کننده صرفا باید مسلمان باشد.
ظهور با اشاره به اینکه پس از داوری اولیه از مجموع هزار و 241 اثر واصله تنها 57 اثر در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات و 23 اثر در زمینه تمامی زمینه‌های علم و فناوری انتخاب شدند، عنوان کرد: آقای ارول گلنبی، دانشمند ترکیه‌ای که با مدلسازی ارزیابی عملکرد سیستم‌های کامپیوتری اثر خود را ارائه داده بود و محمدامین شکراللهی از ایران با ارائه اثری در زمینه کدهای رهرو به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند.
وی در پایان یادآور شد: دومین آئین اعطای جایزه مصطفی(ص) ۱۲ آذرماه، در تالار وحدت تهران با حضور شخصیت‌های علمی جهان اسلام برگزار و از برگزیدگان، جایزه مصطفی(ص) تقدیر می‌شود.مهدی صفاری‌نیا، دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) نیز با ارائه گزارشی اظهار کرد: اعطای جایزه بالاترین حرکت این رویداد علمی است، البته به غیر از این جایزه دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) برنامه‌های متعدد دیگری نیز دارد و ما درصدد تبدیل این جایزه به یک بنیاد هستیم.

وی با اشاره به برپایی دو دوره از نشست‌های تبادل تجربیات علم و فناوری اظهار کرد: سومین دوره همزمان با مراسم اعطای جایزه مصطفی(ص) در تهران برگزار می‌شود. دوره اول و دوم این نشست‌ها به ترتیب در تهران و مالزی برگزار شد.
وی برگزاری مسابقات علمی کنز را از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته دانست و گفت: این جایزه ویژه دانشجویان است و دانشگاهیان می‌توانند در زمینه‌های محیط زیست، سلامت، انرژی و اقتصاد بانکداری اسلامی به ارسال اثر بپردازند. این رویداد از 13 آذرماه، آغاز به کار می‌کند.
ایران میزبان 90 دانشمند از 30 کشور
صفاری‌نیا با اشاره به اینکه همزمان با مراسم اعطای جایزه مصطفی(ص) در 10 دانشگاه کشور برنامه‌های علمی برگزار می‌شود، تصریح کرد: در طول مدت هفته جایزه مصطفی(ص) ایران میزبان 90 دانشمند از 30 کشور است.
وی از دیگر برنامه‌های اجرایی شده را برگزاری دو دوره مسابقه نور ویژه دانش‌آموزان مسلمان برشمرد و اظهار کرد: دوره سوم این دوره از مسابقات نیز طی یک ماه آینده آغاز می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه برگزیدگان در هر رشته علاوه بر دریافت مدال مخصوص مصطفی(ص) جایزه‌ای به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار نیز دریافت می‌کنند، تصریح کرد: مبلغ این جایزه از محل موقوفات جایزه و صندوق سرمایه نیکوکاری مصطفی که به دو روش اهدایی و سرمایه گذاری اعتبار کسب می‌کند، تأمین می‌شود.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) با تأکید بر اینکه دولت هیچ گونه نقش حمایت مادی از این جایزه ندارد، گفت: در حال حاضر صندوق دارای اعتباری نزدیک به 150 میلیارد ریال است.صفاری‌نیا جایزه مصطفی(ص) را یک جایزه علمی خواند و گفت: فعالیت این جایزه از تهران شروع شده و ما ارتباط رسمی و سیاسی با کشورها نداریم و ارتباط ما فقط علمی است و تلاش ما همکاری با دانشمندان در سطح جهان است و هیچ گونه همکاری و توسعه در زمینه فعالیت‌های سیاسی نداریم.

در ادامه این نشست ربیعی نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: هفت داور بین‌المللی که همگی از افراد معتبر هستند بر روند انتخاب آثار نظارت داشتند.

وی کیفیت آثاری که امسال به جایره مصطفی(ص) ارسال شده است را خوب ارزیابی و عنوان کرد: بیشتر آثار ارسالی در زمینه شبکه‌های کامپیوتری و اطلاعاتی بوده است.  
بنابر گزارش ایکنا؛ از دیگر سخنرانان این نشست، نیکوفر، قائم مقام شرکت همراه اول بود. وی با بیان اینکه همراه اول به نمایندگی از 50 میلیون مشترک در این وقف معنوی مشارکت دارد، اظهار کرد: شناسایی و قدردانی از اندیشمندان مسلمان به عنوان سرمایه‌هایی گرانقدر به جامعه بشری و اسلامی بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: همراه اول در راستای مسئولیت اجتماعی خود در این وقف مبارک توفیق مشارکت یافته و به جمع واقفان خادم مصطفی(ص) پیوسته است. همراه اول همواره به رشد علم و فناوری نظر داشته و همکاری‌های گسترده‌ای با دانشگاه‌های مختلف کشور دارد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟

دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: چین بزرگترین مهاجرفرست علمی و فناوری است ولی نگاه چین به این قصه این است کسی که از کشور چین به کشور دیگر می رود سفیر علم و فناوری است طرف که از دین و وطن پرستی خارج نشده است. کسی که از ایران خارج می شود با من نوعی مشکل دارد با وطن و ایران که مشکل ندارد. وطن پرستی یک شاخصه عمومی است. قسمت بزرگی از دستاوردهای امروز چینی ها و هندی‌‎ها به لطف محققانی از این کشورهاست که به کشورهای دیگر رفته اند. باید نگاه به کلمه فرار مغزها یا فرار از کشور را باید برداشت. هر کسی که از کشور خارج می شود و یا کسی که وارد کشور می شود یک سرمایه است. باید آمار واقعی از مهاجرت داشته باشیم تا بتوانیم تصمیم بگیریم. بنیاد نخبگان و فراجا توافق کردند تا اطلاعات خروج افراد خاص را دریافت کنند نه اینکه جلوی خروج افراد را بگیریم. منبع: دانشجو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • (ویدئو) مرد آمریکایی به کمک دختر ترکیه‌ای مسلمان شد
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • واکنش یک روحانی به ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد