Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@13:24:15 GMT

جذب 20 هزار کودک کار در مدارس سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۶۹۰۶۷

جذب 20 هزار کودک کار در مدارس سیستان و بلوچستان

علیرضا نخعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سالهای اخیر شاخص های آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان پیشرفت خوبی داشته به طوری که پوشش تحصیلی 10 درصد بهبود یافته، که بیش از سه برابر متوسط کشوری است.
وی تعداد کل بازماندگان از تحصیل سیستان و بلوچستان را در سال تحصیلی 92-93، 192 هزار نفر ذکر کرد و گفت: در این سالها بسیاری از افراد جذب مدارس استان شده اند به طوری که امسال از حدود 73 هزار بازمانده 40 هزار نفر آنان نیز جذب مدارس شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به اهمیت جذب بازماندگان از تحصیل این اقدام ارزشمند و ماندگار بدون تخصیص منابع مالی در سیستان و بلوچستان انجام شد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر هزار مدرسه در سیستان و بلوچستان ساخته شده است افزود: جذب بازماندگان از تحصیل با وجود کمبود فضاهای آموزشی به طرق مختلف از جمله افزایش تراکم در هر کلاس 2نفر در دستور کار قرار گرفت.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سواد آموزی در این استان در سالهای اخیر چهار و نیم برابر کشور رشد داشته است.
نخعی با اشاره به برخی اظهارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان در مجلس در باره این نهاد گفت: یکی از نمایندگان مجلس در اظهاراتی بر نارکارآمدی آموزش و پرورش استان تاکید داشتند که این امر سبب تشکیل کارگروه ویژه تدوین سند توسعه استان شد.
وی ادامه داد: قسمت عمده ای از سخنان این نماینده حق بود به طوری که فاصله و نبود توازن در شاخص های آموزشی سیستان و بلوچستان را نسبت به کشور بیان می کرد و وی خواستار تسریع در بهبود توسعه شاخص های این استان شده بود.
وی با بیان اینکه نبود توازن در شاخص های آموزشی سیستان و بلوچستان مربوط به دوره خاصی نیست بلکه تاریخی است گفت: در سالهای اخیر این شاخص ها روند توسعه ای به خود گرفته است.
وی با اشاره به اشکالات یکی دیگر از نمایندگان مجلس درباره طرح خرید خدمت گفت: این طرح دارای اشکالاتی همچون در نظر گرفتن کم سرانه برای دانش آموزان، درست تخصیص نیافتن منابع مالی و تاخیر در پرداخت است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: طرح خرید خدمت در راستای اصل 44 قانون اساسی مبنی بر واگذاری امور به مردم درحال انجام است به طوری که در این طرح 60 موسسه با اداره کل آموزش و پرورش این استان طرف قرار داد هستند.
نخعی افزود: با توجه به اهمیت آموزش در این موسسات در سالهای اخیر پنج موسسه که دارای عملکرد مطلوبی نبودند لغو قرار داد با آنها شده است.
وی خرید خدمات آموزشی را در سیستان و بلوچستان تجربه ای کم نظیر و ماندگار در تاریخ آموزش و پرورش ذکر کرد.
وی نیروی انسانی، فضای آموزشی، نرخ برابری پوشش تحصیلی پسران، دختران، پوشش تحصیلی در مقاطع پیش دبستانی و دبستان را از مهمترین شاخص های سند توسعه سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
وی ادامه داد: در این راستا برای افزایش کیفیت آموزشی دانش آموزان، در کنار تهیه تجهیزات و امکانات آموزش ضمن خدمت کادر آموزشی نیز مورد توجه قرار گرفته به طوری که هر معلم سیستان و بلوچستان باید 200 ساعت آموزش ضمن خدمت ببیند.
نخعی کاهش حدود سه درصدی پوشش تحصیلی دختران سیستان و بلوچستان نسبت به پسران را یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش ذکر کرد و افزود: با توجه به استعداد های فراوان در دانش آموزان دختر همچون پسران این استان تلاش برای برابر شدن این درصد در اولویت است.
وی انتصابات در آموزش و پرورش را بر اساس شایستگی و توانمندی های افراد ذکر کرد و گفت: پیشنهادات نمایندگان مجلس برای انتصاب در این نهاد بررسی و بر اساس چهار چوب پذیرش یا رد می شود.
به گزارش ایرنا، استان سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 95 با 19 شهرستان افزون بر 2 میلیون و 775 هزار نفر جمعیت دارد.
هم اینک بیش از 620 هزار دانش آموز سیستان و بلوچستان در 6 هزار و 300 مدرسه تحصیل می کنند و 36 هزار و 700 فرهنگی نیز سکان دار تعلیم و تربیت در این استان هستند.
7316** 3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشار دهنده: اکبر نوری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج