Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – «کمال خرازی» رئیس ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به بهره مندی دو کشور در حال توسعه ایران و برزیل از مراکز علمی، دانشمندان و دانشجویان برجسته گفت: ایران و برزیل ضمن تعریف پروژه های مشترک در حوزه علوم و فناوری های شناختی، نتایج تحقیقاتی خود در این بخش مبادله خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، خرازی شامگاه چهارشنبه در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه میان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و سازمان حمایت و ارزیابی تحصیلات تکمیلی جمهوری فدرال برزیل (CAPES) در جمع خبرنگاران، گسترش هرچه بیشتر همکاری ها میان دانشگاه ها و محققان دو کشور و همچنین تعریف پروژه های مشترک تحقیقاتی را از مهمترین اهداف امضا این تفاهمنامه بیان کرد.
وی با بیان اینکه، طبق توافق صورت گرفته اندیشمندان دو کشور با یکدیگر بصورت مشترک تحقیقاتی را راجع به علوم فناوری های شناختی شروع خواهند کرد، افزود: بر همین اساس هزینه های مربوط به طرف ایرانی را ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ایران می پردازد و هزینه طرف مقابل نیز برعهده سازمان حمایت و ارزیابی تحصیلات تکمیلی جمهوری فدرال برزیل است.
رئیس ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی ادامه داد: همچنین، همکاری های مشترکی چون تبادل دانشجو و استاد، شرکت در کنفرانس ها علمی در حوزه علوم و فناوری های شناختی میان دو کشور شکل خواهد گرفت.
وی در ادامه تاکید کرد: ایران و برزیل از جمله کشورهای در حال توسعه هستند که در سال های اخیر از نظر علمی و فناوری پیشرفت ها و سرمایه گذاری مناسبی در حوزه علوم و فناوری های شناختی داشته اند.
دکتر خرازی با اشاره به بهره مندی ایران و برزیل از دانشگاه ها، مراکز علمی، دانشمندان و دانشجویان برجسته و همچنین انجام تحقیقات مناسب در حوزه علوم فناوری های شناختی در دو کشور گفت: ایران و برزیل به عنوان دو کشور در حال توسعه می توانند نتایج تحقیقاتی خود در این بخش را مبادله و پروژه های مشترک تعریف کنند.
وی گفت: این تفاهمنامه نیز همچون سایر تفاهمنامه ها در واقع پایه همکاری های علمی و تحقیقاتی به شمار می رود و پیش از این نیز بین دانشگاه های ایران و برزیل همکاری مشترک وجود داشته است. به طوری که تعداد مقالات علمی مشترک با ارجاع بالا قابل توجه است.
خرازی در ادامه اظهار کرد: این تفاهمنامه چارچوب همکاری را نشان می دهد و آنچه مهم است شروع همکاری ها و ارتباط میان دانشگاه ها و محققان دو کشور است و هر دو طرف راغب به این همکاری هستند.
وی در خصوص اینکه آیا پروژه خاصی برای همکاری مشترک دو کشور تعریف شده است؟ گفت: میان ستاد علوم و فناوری های شناختی ایران و سازمان حمایت و ارزیابی تحصیلات تکمیلی جمهوری فدرال برزیل (CAPES) کار به تازگی شروع شده است.
اما با بنیاد تحقیقاتی سائو پائولو برزیل (FAPESP) پس از امضاء توافقنامه همکاری، دو پروژه مشترک تعریف شده است و رفت و آمد دانشجویان و استادان دو کشور در جریان است و به طور حتم توسعه خواهد یافت.
خرازی در خصوص این که از کشورمان کدام دانشگاه ها در انجام پروژه های مشترک میان دو کشور ایران و برزیل شرکت دارند، نیز گفت: دانشگاه تهران و پژوهشکده علوم شناختی جزو موسساتی هستند که با بنیاد تحقیقاتی سائو پائولو برزیل (FAPESP) کار خود را شروع کرده اند اما فراتر از آن دانشگاه های شهید بهشتی، تهران و صنعتی شریف به طور مختلف در حال همکاری با دانشگاه های برزیل می باشند.
دومین تفاهمنامه علمی میان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ایران و سازمان حمایت از تحصیلات تکمیلی برزیل شامگاه چهارشنبه در راستای تقویت هرچه بیشتر پیوند های همکاری میان مراکز علمی جمهوری اسلامی ایران و کشور بررزیل و همچنین اهداف بین المللی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی امضا شد.
علمی ** 1836*شبس*1613* خبرنگار:یوسف درویشی ** انتشار دهنده: انتشاردهنده: عبدالله غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم