Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@20:14:20 GMT

صفار هرندی: برجام 2 و 3 مقدمه جنگ است

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۳۶۹۶

به گزارش فارس، محمدحسین صفارهرندی صبح امروز در نخستین همایش منادیان فرهنگ استان همدان، اظهار کرد: برای شناخت بسیج باید فرهنگ بسیجی را مقدم بر سازمان و تشکیلات دانست چراکه فرهنگ بسیجی امری انتزاعی و دور از عمل نیست.

وی افزود: فرهنگ بسیجی همان چیزی است که ما را در شاخه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بر سر یک قرار آورده است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه روح بسیج منطبق بر آیاتی از قرآن کریم است، بیان کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید حضرت عیسی(ع)‌ به مردم عصر خود می‌گوید چه کسی من و خداوند را کمک می‌کند که جامعه حواریون اعلام آمادگی می‌کنند؛ این‌ها بسیجی می‌شوند.

وی ادامه داد: کانون محور بسیجی همان اولین کسانی هستند که دعوت ولی خداوند را اجابت می‌کنند؛ برای مثال حضرت علی(ع) اولین نفر در عصر خود به ولی خود ایمان آورد؛ حضرت علی(ع) همان کسی است که در صحنه‌های مختلف مانند لیلةالمبیت خصلت‌های بسیجی بودن را از خود نشان می‌دهد.

صفارهرندی ادامه داد: حضرت علی(ع) در صحنه‌های دفاع از ولی خداوند همواره حضور داشت و سپر بلای پیامبر بود به طوری که در یک جنگ 70 زخم کاری برداشت اما از پا ننشست. وی بیان کرد: باید توجه کرد که بسیجی بودن صرفاً برای صحنه‌های مقاتله و جنگ نیست اما باید آمادگی برای فدایی شدن را داشت که بالاترین ویژگی برای نصرت و یاری است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه کسانی که نسبت خالصی با خداوند دارند برای فدا کردن جان خود آماده‌اند که راه سختی است، عنوان کرد: تعداد «حواریون» که در قرآن آمده است در جامعه کم است؛ قرآن کریم در خصوص روحیه بسیجی با نگاه عام‌تر آیه دیگری دارد که می‌فرماید، کسانی جزء «ربیون» هستند که اهل صبر بوده و این صبر آن‌ها را وامی‌دارد در مسیر حرکت الهی به خود سستی راه نداده و به ذلت نیفتند.

وی در ادامه با بیان اینکه افراد کمی در سال 42 گرد امام(ره) بودند اما کم کم اندیشه امام در شهرهای مختلف منتشر شد؛ از ایثار شهدا در راه دفاع از آرمان‌های امام(ره) سخن گفت و ادامه داد: شهید حسن باقری به خاطر پرورش در مکتب بسیجی با وجودی که قبل از جنگ فقط سربازی رفته بود و آموزش‌های خاصی ندیده بود؛ اما به اصلی‌ترین مدیر طراح نظامی ایران تبدیل شد که به اذعان همگان یک نابغه نظامی بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه صحنه‌های سخت محل آمادگی کسانی است که می‌خواهند پرورش پیدا کنند، عنوان کرد: باید خطر را پذیرفت و دل به دریا زد، این خصوصیت بسیجی است وگرنه کارهای معمولی را همه می‌توانند انجام دهند.

وی گفت: در قضایای اخیر جدالی بین حق و باطل در منطقه خاورمیانه اتفاق افتاد؛ کسانی که در ارتباط با این ماجرا موضع گرفتند و کاملا منطبق بر نظر فرمانده پیش رفتند، محدود بودند. صفارهرندی با اشاره به اینکه با وجودی که از برخی انتظار می‌رفت کنار فرمانده باشند در نقطه مقابل قرار گرفتند، بیان کرد: طبق فرموده ولی فقیه وظیفه داشتیم در موضوع سوریه وارد عمل شویم چراکه بشار اسد از جریان مقاومت حمایت کرده بود، در این باب ولی امر دستور بر کمک به سوریه داد اما برخی مقاومت کرده و شبهه وارد کردند.

وی در ادامه با اشاره به فردی که در دوران مسوولیت خود حتی یک تلفن هم برای حمایت از مقاومت نداشت، بیان کرد: همین افراد زمانی مخالف حمایت از مقاومت بودند، زمانی که غنائم پیروزی را پخش می‌کنند حضور می‌یابند و از مدافعان حرم تقدیر می‌کنند؛ همان آدم سال گذشته گفت هر دو طرف جنگ سوریه از عوامل آمریکا بودند و با این حال در یادواره‌های شهدای مدافع حرم سخنرانی می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بسیجی خود را با ولایت تنظیم می‌کند چراکه اگر خود را با رهبری تنظیم نکند بسیجی نیست، گفت: کار کسانی که پرچم ارزش‌مداری را در برابر ولی برمی‌دارند مانند همان قرآن به سر نیزه کردن در زمان امیرالمؤمنین است.

وی با اشاره به اینکه اگر رهبری می‌فرمایند ساکت باشید باید ساکت بود و اگر امر بر فریاد است باید فریاد زد اما عده‌ای این گونه نیستند، خطاب به حامیان برجام‌های 2 و 3 اظهار کرد: خودتان هم می‌دانید از برجام چیزی به دست نیامده است، برای چه چیزی برای مراحل بعدی حرص می‌زنید؟

صفارهرندی در ادامه خطاب به این حامیان گفت: در این صورت باید خیلی از داشته‌های خود را برای آن برجام‌ها بدهیم چراکه در مرحله بعد باید تمام قدرت خود را خرج مذاکره کنیم و اگر قدرت خود را از دست دهیم این بار مذاکره نمی‌کنند بلکه روی سرمان می‌زنند.

وی با اشاره به اینکه برجام 2 و 3 می‌خواهد ما را از دارایی‌هایمان خلع کند، افزود: خودشان می‌گویند نمی‌توانند گزینه نظامی داشته باشند و آمریکایی‌ها بارها گفته‌اند آماده جنگ واقعی نیستند بلکه جنگ فانتزی را در پیش گرفته‌اند مانند همین عراق که در ابتدا مطمئن شدند تمام مراکز نظامی رژیم بعث عراق منهدم شده است و روزی به آمریکا خبر دادند عراق خلع سلاح مطلق است و آن زمان را برای حمله به عراق انتخاب کردند، در حقیقت خلع سلاح مقدمه آغاز جنگ علیه ملت ایران است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: برخی روزنامه‌های مزدور می‌گویند برای امنیت باید به سراغ برجام‌های دیگر رفت و رسماً دعوت می‌کنند دارایی‌های خود را در مذاکره به حراج بگذاریم، این به این معناست که همان بلای عراق سر ما بیاید، آن‌ها برای این هدف خود زندگی و معیشت مردم را به آن گره می‌زنند.

وی تاکید کرد: در جواب باید گفت شما همان کسانی هستید که گفتید با امضای برجام همه چیز خوب خواهد شد و رونق در کسب و کار می‌آید و ...؛ در حالی که اتفاقی نیفتاد. صفارهرندی برجام را آزمونی شکست‌خورده دانست و با طرح این سئوال که الان چرا دوباره دم از مذاکره می‌زنند؟ گفت: با مذاکره‌های بعدی دیگر فقط مشکل معیشت نداریم بلکه مشکل امنیت و استقلال خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اگر ولی فقیه نباشد هر لحظه یک عده آدم بزدل و ترسو تکه‌ای از مملکت را به باد می‌دهند؛ اضافه کرد: در قرآن کریم داریم که نباید بالاتر از سخن پیامبر و ولی جامعه حرف زد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: طبق آیات قرآن کریم در فراخی و رونق همه می‌آیند، می‌خواهی کمک کنی در ساعات سختی کمک بده، این ساعت سختی زمانی است که دل عده‌ای متزلزل می‌شود و عده‌ای باید در کنار رهبری باشند.

وی گفت: در فتنه شام عده‌ای که الان در قید حیات نیستند و افراد بزرگی بودند، دل مردم را خالی می‌کردند، اگر الان همان‌ها بودند نامه‌ فدایت شوم به سردار سلیمانی ارسال می‌کردند این در حالی است که قبل از پیروزی‌ با اظهارات خود دل مردم را خالی می‌کردند.

صفارهرندی در بخشی دیگر از سخنان خود عنوان کرد: اگر می‌خواهیم مملکت پیشرفت کند باید به نگاه بسیجی روی بیاوریم و در اقتصاد هم همین موضوع حاکم است؛ شرکت‌هایی را داریم که با تفکر بسیجی حرکت کرده‌اند و امروز کشور را از برخی نیازهای اساسی بی‌نیاز کرده‌اند.

وی اظهار کرد: اگر تفکر بسیجی در سارمان‌ها و نهادها حاکم شود در همه جا اثرگذار خواهد بود، برای مثال امروز جذاب‌ترین کارها در حوزه فیلم و سینما توسط جوانان بسیجی ساخته می‌شود و جذاب‌ترین فیلم‌ها در حوزه دفاع مقدس در حال ساخت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطرنشان کرد: به شما برای این که بسیج را به عنوان خواستگاهی خوب برای پرورش ذهن و عمل خود انتخاب کردید تبریک می‌گویم و انشاءالله این جشنواره‌ها محلی برای تقویت ذوق‌ها و قوام گرفتن اندیشه‌ها باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۳۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • رویترز: ارتش اسرائیل تخلیه ساکنان رفح را به عنوان مقدمه حمله زمینی آغاز کرد
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • عریانی مقدمه بی‌حیایی است
  • درگیری مسلحانه اشرار در زاهدان
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!