Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از راه اندازی صندوق‌های سرمایه گذاری خصوصی جهت حمایت از اشتغال زایی در استان کرمان خبر داد.

به گزارش ایسنا، احمد مرادعلیزاده در جلسه تولید مس منطقه کرمان با تبریک ولادت باسعادت پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد:در میدوک کار مستمر و رو به رشدی داشتیم و در سرچشمه با وجود مشکلاتی که در تجهیزات در شش ماهه اول داشتیم با کمک واحدهای مختلف از جمله واحد مهندسی شرایط معدن به نقطه‌ای رسید که امروز در شرایط مطلوبی قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: در سرچشمه توانستیم هم عقب ماندگی تولید را جبران کنیم و هم از برنامه تولید جلو بیفتیم. در ذوب و پالایشگاه خاتون آباد نیز بازنگری شد و شرایط تولید خیلی خوب است، اما هنوز در خاتون آباد به ظرفیت اسمی نرسیدیم که تلاش همکاران در آن واحد ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، حادثه کوره فلش مجتمع مس سرچشمه را ناگوار خواند و افزود: با همتی که همه واحدهای این مجتمع انجام دادند، ظرف 40 روز قضیه جمع شد و الان تولید پایدار شده است. هنگامی که شرکت مس همه مسائل را بررسی و تصمیم گرفت کوره فلش را جایگزین کوره ریورب کند، ارکان و اجزای شرکت نباید این موضوعات را بزرگ جلوه داده و یا اظهارنظرهای بدون دلیل را مطرح کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در ادامه اظهار کرد: اگر کوره فلش راه اندازی نمی‌شد میزان غلظت گاز در ظرفیت 100 درصد بین 13 تا 18 درصد بود که امکان نفس کشیدن نه تنها در بخش ذوب بلکه در سرچشمه نبود که راهکار آن این بود که سرمایه گذاری کنیم و حداقل مجموعه را به لحاظ شرایط محیطی قابل تحمل کنیم تا امکان ایجاد کارخانه اسید فراهم شود.

مرادعلیزاده تأکید کرد: تا زمان راه اندازی کارخانه اسید، مقداری فضا آلاینده است، اما در دوره کنونی می‌توان شارژ کوره را تا آنجا که از لحاظ فنی امکان پذیر است، کمتر کرد ضمن اینکه کارخانه اسید طبق برنامه زمان بندی در حال ساخت است.

وی در خصوص یکپارچه سازی سیاست‌ها و سیستم منابع انسانی، گفت: ما در حوزه نیروی انسانی و مالی باید تصمیمات منسجم و یکسانی در کل شرکت داشته باشیم.

مرادعلیزاده به انجام مسئولیت‌ها و تعهدات اجتماعی شرکت مس اشاره و تصریح کرد: اثرات انجام این تعهدات مشخص است، اثرات این اتفاق‌ها روی بهبود شرایط منطقه طوری است که فشارها را از روی شرکت مس کم می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان این که در بحث ایجاد اشتغال فشارهای بیش از حد و شکننده ای روی دوش شرکت وجود دارد، تأکید کرد: برخی شرکت مس را اداره کار و کاریابی می‌دانند، با این حال، موضوعی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت تحت عنوان اقتصاد مقاومتی در حال مطالعه است که کار کم نظیری است و ظرف دو ماه آینده به پروژه مشخص تبدیل می‌شود و اثر ماندگاری را در استان کرمان و آذربایجان می‌گذارد.

مرادعلیزاده توضیح داد: بر اساس این طرح، برخی از منابع شرکت را در قالب صندوق‌های سرمایه گذاری خصوصی با تضمین به کسانی که می‌توانند شغل ایجاد کنند می‌دهیم و بعد از آنکه آن شرکت فعال شد و به نقطه سودآور رسید، پول شرکت برمی‌گردد و این در چرخه‌ای منظم اثرش را در منطقه خواهد گذاشت. تیمی به صورت منسجم و کارشناسی در حال مطالعه این طرح هستند و پایلوت اولیه آن شهربابک است و به خوبی در حال پیش رفتن است.
 

مدیر مس منطقه کرمان با بیان اینکه تغییر وضعیت یکجای 6000 نفر از کارکنان مس منطقه کرمان از وضعیت قراردادی به شرکتی بار مالی زیادی داشت، گفت: موفق شدیم هزینه‌های تولید در شرکت را کاهش دهیم.

محمد حسنی در جلسه تولید مس منطقه کرمان اظهار کرد: خوشبختانه با همت همه واحدهای تولیدی، پشتیبانی، مهندسی و ستادی تولید مس محتوا در مس منطقه کرمان از برنامه تولید جلو افتاده است.

وی تأکید کرد: غیر از ذوب و پالایش مس سرچشمه که به دلیل توقف اولیه هزینه‌های کاذب را نشان می‌داد، به خاطر افزایش تولید که داشتیم در همه واحدهای سرچشمه، خاتون آباد و میدوک افزایش هزینه‌ها در حد 4-5 درصد بود.

حسنی، کنترل مصرف مواد مصرفی را در کاهش هزینه‌های تولید موثر خواند و گفت: کنترل مصرف انرژی ماهانه انجام می‌شود و سعی بر این است که در کنار تولید، سرانه تولید نیز افزایش و قیمت تمام شده کاهش یابد، در این رابطه توفیق نسبی داشتیم و امیدواریم که تا پایان سال این را ادامه دهیم.

وی به پروژه تعویض کوره فلش اشاره و بیان کرد: این پروژه کار عظیم، سخت و نگران کننده‌ای بود که خوشبختانه به سرانجام رسید و با کنترل آلایندگی و کاهش غبار و دود این کوره، آرامش اجتماعی و دغدغه محیط زیست نیز مدیریت می‌شود.

مدیر مس منطقه کرمان با بیان اینکه پرداخت‌های پیمانکاران به موقع انجام شده است، یادآور شد: گاهی اوقات ممکن است تاخیر یک هفته در پرداخت‌ها اثرات نامطلوبی داشته باشد و از حوزه مالی می‌خواهم برای پیشبرد پروژه ها بیشتر به تامین مالی کمک کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • راه اندازی دوباره واحد پتروشیمی آبادان