Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان انیمیشن سینمایی «رهایی از بهشت» با گلایه از سرمایه گذار این اثر بیان کرد که برخی از سرمایه گذاران دولتی فقط ادعا دارند و فیلم ها را به حال خود رها می کنند.

علی نوری اسکویی کارگردان عرصه انیمیشن در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان اکران انیمیشن سینمایی «رهایی از بهشت» گفت: این فیلم احتمالا اوایل سال آینده با پخش کنندگی حوزه هنری اکران می شود اما هنوز این موضوع قطعی نشده است زیرا درباره پخش یک سری نکات باقی مانده است که باید درباره آنها به توافق برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال زمان پخش، سرگروه سینمایی و ... از جمله همین نکات است که ما مشغول رایزنی با پخش کننده هستیم.

وی افزود: حوزه هنری نسبت به پخش «رهایی از بهشت» اظهار تمایل کرده و در واقع موضوع از سوی این ارگان حل شده است به طوری که فعلا در پروانه نمایش این اثر هم نام حوزه هنری به عنوان پخش کننده وجود دارد اما به دلیل اینکه تا زمان اکران، فاصله داریم باید ببینیم حوزه هنری چقدر نکاتی را که مدنظر ما است، عملیاتی می کند.

نوری اسکویی با گله از سرمایه گذار دولتی فیلمش بیان کرد: سرمایه گذار دولتی «رهایی از بهشت» که ۶۰ درصد از سرمایه را تامین کرده بود اصلا پیگیر مسایل مختلف این اثر نیست برای مثال در حالی که این فیلم برای حضور در سی و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر آماده شد اما این سرمایه گذار از آن زمان تا حالا این مبلغ ۶۰ درصدی را نپرداخته و هنوز توافقاتی که بین ما بوده عملیاتی نشده و این مساله روی من به عنوان تهیه کننده فشاری تحمیل کرده است. این در حالی است که تعهد من تامین تنها ۴۰ درصد از هزینه های این اثر بود ولی الان نزدیک به ۸۰ درصد از هزینه ها را به تنهایی تقبل کردم.

این کارگردان با تاکید بر اینکه بخشی از هزینه های پخش جهانی را خودش به عهده گرفته و اگر پخش داخلی هم شروع شود این هزینه ها بیشتر می شود، توضیح داد: مساله ای که وجود دارد این است که گویا ما هر چقدر هزینه ها را تقبل می کنیم به نفع دوستان است زیرا در حالی که ۶۰ درصد سهام دارند و باید عهده دار پرداخت این مبلغ باشند اما فرد دیگری جور آنها را می کشد

وی با اشاره به اینکه یکی از اشکالات بزرگ سرمایه گذاران دولتی این است که فیلم ها را می سازند و به حال خود رها می کنند، گفت: لحظه تولد یک فیلم از زمانی آغاز می شود که مراحل ساخت آن به پایان برسد و از همان لحظه است که نیاز به حامی دارد تا مراقبت کند پخش درستی داشته باشد و روال درست جشنواره هایش را طی کند اما متاسفانه در نگاه دولتی همیشه عملیات تولید فیلم قبل از اتمام مراحل ساخت است و دوستان تنها به این نکته بسنده می کنند که بگویند چنین فیلمی ساخته اند. گویا برای بخش دولتی برگشت سرمایه چندان مهم نیست و فکر می کنند سرمایه ای که برای پخش فیلم می گذارند، بهتر است صرف ساخت فیلم دیگری کنند. این نکاتی است که گاهی اوقات ما هم به دلیل اعتمادی که به سازمان های دولتی داریم به آنها دقت و در قراردادهایمان ذکر نمی کنیم بر همین اساس من سعی می کنم از این پس سمت سرمایه گذاران دولتی نروم اما اگر به هر دلیلی رفتم سعی می کنم در قراردادم تمام جزییات آن را ذکر کنم برای مثال حتما به نکاتی مانند اینکه مسئولیت پخش بر عهده سرمایه گذار است و نباید کار رها شود، دقت می کنم.

من سعی می کنم از این پس سمت سرمایه گذاران دولتی نروم اما اگر به هر دلیلی رفتم سعی می کنم در قراردادم تمام جزییات آن را ذکر کنم برای مثال حتما به نکاتی مانند اینکه مسئولیت پخش بر عهده سرمایه گذار است و نباید کار رها شود، دقت می کنمنوری اسکویی ادامه داد: تمام اتفاقاتی که برای سرمایه گذاری این اثر افتاد باعث شد قراردادمان برای پخش محکم باشد زیرا به نظر ما اگر قرار است یک اکران و پخش بد داشته باشیم بهتر است که «رهایی از بهشت» اکران نشود. به هر حال تصمیم ندارم جور نابسامانی سرمایه گذاری دولتی در حوزه سینما را دوباره به گردن بکشم زیرا پنج سال این کار را کردم و در این مدت تعداد زیادی از انیمیشن کاران برای این اثر زحمت کشیدند. این در حالی بود که موضوع این انیمیشن به گونه ای است که باید مورد حمایت بخش دولتی باشد اما بخش خصوصی جور همه موارد را به دوش می کشد.

این کارگردان اظهار کرد: برای خیلی از فیلم هایی که یک طرف ماجرا سرمایه گذار دولتی بوده، این اتفاق افتاده و جالب است که بگویم یک زمانی تلویزیون در آثار سینمایی سرمایه گذاری می کرد و شرایط به مراتب وحشتناک تر بود اما خوشبختانه حساب تلویزیون از سینما جدا شد اما در حال حاضر این ماجرا از سوی ارگان های دیگر وجود دارد. با این وجود جاهایی مثل بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و ... که حرفه ای تر به حوزه سینما وارد شده اند، کار خود را درست تر انجام می دهند هرچند آنها هم در پرداخت ها و مدل سرمایه گذاری های خود مواردی دارند.

وی بیان کرد: من به عنوان تهیه کننده تعهدات خود را انجام داده ام اما دوستان حتی پول خود را هم پرداخت نکرده اند. مجموع این موارد بی اعتمادی می آورد. با این شرایط بهتر است وقتی جای سفتی نداریم، قدم های بلندی برنداریم. این نکته را هم باید اضافه کنم که من در حوزه پخش سوابقی داشتم و سرمایه های قبلی موسسه ما به داد من رسید و توانستم شرایط را سامان دهم اما اگر هر تهیه کننده دیگری جای من بود با این فیلم زمین می خورد و این فیلم هرگز تمام نمی شد در واقع اگر هر انیمیشن سازی با شرایط معمولی تر از من به این عرصه پا بگذارد نابود می شود پس باید بپذیریم که تعهدات ما مهم هستند.

اکران محدود «رهایی از بهشت» در چین و کره

کارگردان فیلم «رهایی از بهشت» که موفقیت هایی در جهان کسب کرده است با اشاره به اکران این اثر در خارج از کشور اظهار کرد: برای اکران «رهایی از بهشت» در شرق آسیا صحبت کرده ایم و احتمالا به صورت محدود در چین و کره اکران شود در همین راستا برای نمایش آن در اروپا و آمریکا نیز با یک شرکت معتبر ژاپنی صحبت کرده ایم که تاکنون فیلم های بنامی پخش کرده است از همین رو ما سعی می کنیم با آنها مشارکت و از اوایل سال میلادی جدید به صورت محدود این اثر را اکران کنیم.

وی توضیح داد: ما در اکران داخلی فعلا دست به عصا راه می رویم چون هنوز تکلیف ما مشخص نیست و متاسفانه به همین دلیل خیلی از جشنواره ها را از دست دادیم چون من ارسال اثر به جشنواره ها را متوقف کردم ولی دوستان به من گفتند این جوایز متعلق به بچه های انیمیشن است و نباید کار را فدای بی تدبیری دوستان کرد پس کارها را از سر گرفتیم و در ۲۵ جشنواره ثبت نام کردیم.

نوری اسکویی در پایان بیان کرد: ماجرای فیلم های سینمایی انیمیشن نسبت به سینمای کوتاه متفاوت است و دشواری هایی بسیاری دارد. ما در جشنواره مختلف با انیمیشن های مطرحی چون «دوست داشتن ونسان»، «ایستگاه سئول» و ... برخی جوایز خارجی را کسب کرده ایم که رسیدن به آنها اصلا کار ساده ای نبود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۵۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند

تین نیوز

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۹ همت از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و نیز ۵۵ همت توسط بخش غیردولتی پروژه سرمایه گذاری در بنادر تعریف شده است.

به گزارش تین نیوز از سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی در نشست ویژه اعضای شورای مدیران ارگان های دریایی کشور که با حضور برخی مقامات و مسئولین کشوری ذی ربط در محل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، اظهار داشت: یک سال تا پایان دولت سیزدهم باقی مانده و از شورای ارگان های دریایی که از سابقه بسیار بالایی برخوردار است و در حوزه دریا رکن اصلی و مهم ترین بخش دریایی کشور به شمار می رود، انتظار داریم طی مدت زمان باقی مانده با رویکرد ویژه ای در مسیر تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور گام بردارد.

ضرورت ایجاد هرچه سریع تر ستاد اجرایی سازی سیاست های کلی توسعه دریا محور 

وی بر تشکیل هر چه سریع تر ستاد اجرایی سازی سیاست های کلی توسعه دریامحور تاکید کرد و افزود: مهم ترین مسئله این است که اجازه ندهیم کار روی زمین بماند و پیشبرد اهداف و برنامه ها از هر چیزی مهم تر است و مهم نیست که کدام بخش این کار را می کند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه ارگان های دریایی از سابق طولانی برخوردار هستند و دارای تجربیات بسیاری در حوزه دریایی هستیم، خاطرنشان کرد: مجموعه ناوگان کشتیرانی ما در منطقه بزرگ ترین است و صنایع ما در حوزه دریا رشد کرده اند و توانسته ایم کشتی بسازیم و به کشورهای دیگر تحویل دهیم.

باید در مسیر توسعه دریا محور برنامه محور حرکت کرد

صفایی با اشاره به اینکه مصوب شد که دستگاه ها در مسیر تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور به صورت برنامه محور حرکت کنند، عنوان کرد: ما به عنوان ارگان های دریایی و مهم ترین بخش تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور باید طی یک سال آینده با اقدامات ویژه پیش برویم و در مقابل مردم و خداوند شرمنده نباشیم، عنوان کرد: برخی دستگاه ها در حوزه دریا اقدامات مهمی داشته اند و مهم ترین مسئله در برهه کنونی حرکت به صورت برنامه محور است.

وی ادامه داد: مجموعه ارگان های دریایی باید عامل چرخیدن چرخ دریایی کشور باشند و برخی دستگاه ها اگر امروز در مورد این گردش کوتاهی کنند، چرخ تجارت خارجی کشور می خوابد؛ باید بدانیم که اپراتورهای دریایی و بندری اگر یک ساعت کار نکنند، اقتصاد کشور دچار آسیب می شود و چرخ صنعت دریایی باید با بهترین کیفیت بچرخد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه ارگان های دریایی باید عملکرد دولت در راستای توسعه دریامحور را تهیه و ارائه کنند، یادآور شد: ارگان های دریایی در مسیر تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور به فرمان مقام معظم رهبری لبیک گفته اند و باید تمامی دستگاه ها و ارگان های دریایی، اقدامات صورت گرفته را تجمیع کنند تا به دولت ارائه شود. در این راستا باید برنامه محور پیش برویم و در دولت سیزدهم در حوزه دریامحور، عملکرد مطلوبی داشته باشیم.

صفایی تاکید کرد: باید زحمات صورت گرفته نشان داده شود و در سال های آتی با برنامه ریزی بهتر و منسجم تر با محوریت معاون اول رییس جمهوری پیش برویم به طور حتم با تحقق این سند بالادستی، حوزه دریایی کشور روزهای روشنی پیش رو خواهد داشت.  

میزان سرمایه گذاری سازمان بنادر در بنادر کشور از سال ۱۴۰۱ تا کنون

وی با اعلام اینکه سازمان بنادر و دریانوردی از محل منابع داخلی خود در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۸ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۲ همت پروژه و در سال ۱۴۰۲ معادل ۵۳ همت پروژه سرمایه گذاری کرده است، گفت: در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۹ همت پروژه سرمایه گذاری از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تعریف شده است.

میزان سرمایه گذاری بخش غیردولتی

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره سرمایه گذاری صورت گرفته از سوی بخش غیردولتی در بنادر کشور طی سه سال گذشته، بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ معادل ۴ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۲ همت پروژه و در سال ۱۴۰۲ معادل ۳ همت پروژه از سوی بخش خصوصی در بنادر کشور مدنظر قرار گرفته و در سال ۱۴۰۳ نیز ۵۵ همت پروژه از سوی بخش غیردولتی به منظور سرمایه گذاری در بنادر کشور، تعریف شده است.

میزان سرمایه گذاری در بنادر کشور توسط سازمان بنادر و بخش غیردولتی

صفایی با اشاره به میزان سرمایه گذاری در بنادر کشور توسط سازمان بنادر و بخش غیردولتی طی سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۰ معادل ۳۲ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۴ همت پروژه، در سال ۱۴۰۲ معادل ۵۶ همت پروژه مدنظر قرار گرفته است و در سال ۱۴۰۳ نیز معادل ۱۵۴ همت پروژه سرمایه گذاری توسط سازمان بنادر و دریانوردی و بخش غیردولتی، تعریف شده است.

اهم پروژه های اجرا شده سازمان بنادر و دریانوردی در دولت سیزدهم

وی مهم ترین پروژه های اجرا شده سازمان بنادر و دریانوردی در دولت سیزدهم را تشریح کرد و اظهار داشت: ساخت و بهره برداری از فاز ۳ پایانه کانتینری مجتمع بندری شهید رجایی، ساخت و تکمیل بندر چند منظوره خمیر، افزایش ظرفیت کانتینری بندر شهیدرجایی به منظور پذیرش کشتی های ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU، احیای خلیج گرگان و بندر ترکمن، ساخت و تکمیل بندر چندمنظوره سیریک، ساخت و تکمیل بندر چند منظوره اروندکنار، ساخت و بهره برداری از ۵۰ فروند انواع شناورهای دریایی و تجهیزات دریایی در داخل کشور از جمله اقدامات مهم انجام شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: تجهیز بنادر کشور به تعداد ۱۵۰ دستگاه انواع تجهیزات بندری توسط بخش غیردولتی، خرید و بهره برداری از ۳۳ فروند شناور جدید در دریای خزر، ساخت و بهره برداری از ۵۵۰ هزار تن انواع ترمینال های مکانیزه غلات، جذب بیش از ۷۵ همت سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بنادر، ساخت بندر مسافری چمخاله، ساخت بندرگاه نخل ناخدا،   ساخت و بهر برداری از بندر بوموسی، توسعه سواحل مکران و نیز ساخت ترمینال مسافری همراه با اسکله بندر بوشهر از دیگر اقدامات مهمی است که می توان به آن اشاره کرد.

مهم ترین پروژه های در دست اقدام سازمان بنادر

صفایی در مورد مهم ترین پروژه های در دست اقدام سازمان بنادر و دریانوردی، اعلام کرد: جذب سرمایه گذار بخش خصوصی خارجی، ساخت بندر گناوه، ساخت کشتی سازی و سیلوهای غلات در بندر انزلی، ساخت بندرگاه ریگ، طراحی و تولید نرم افزار جامع بندری، ساخت اسکله رو-رو ریلی کانتینری و سیلوی غلات بندر امیرآباد، ساخت منطقه بزرگ مسافری و گردشگری در بندرعباس، ساخت سیلوهای غلات و تجهیزات بندری و دریایی بندر امام خمینی (ره) و سرمایه گذاری چین از جمله مهم ترین پروژه های در دست اقدام همسو با توسعه دریامحور از سوی سازمان بنادر و دریانوردی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید