Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-28@01:48:06 GMT

کمبود کلسیم این بلا را سر کودکان می‌آورد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۴۵۱۸

امتداد نیوز، ذبیح الله حسن زاده گفت : همه کودکان به صورت روزانه نیاز به تغذیه مناسب دارند تا مواد معدنی بدن آنها تامین شود؛ کلسیم یکی از مواد معدنی ضروری مورد نیاز بدن است که در ساختن استخوان، دندان و حتی فعالیت عملکرد عضلات نقش دارد.

وی با یادآوری این که نیاز روزانه افراد به این ماده معدنی حدود هزار و ۲۰۰ میلی گرم است و در زنان باردار و شیرده این نیاز افزایش می یابد، افزود: این ماده ارزشمند و غنی در مواد غذایی مانند شیر، تخم مرغ و بسیاری از محصولات لبنی مانند پنیر و محصولات دریایی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن زاده گفت: اگر کلسیم مورد نیاز کودکان تامین نشود، دچار تغییر شکل اندام می شوند که در آینده فعالیت و شادی کودکانه را از آنها سلب و آنها را روانه بیمارستان ها می کند تا تحت جراحی اصلاحی قرار گیرند.

وی اظهار کرد: علاوه بر تامین کلسیم از طریق مصرف روزانه شیر (در یک لیوان شیر حدود ۲۰۰ میلی گرم کلسیم وجود دارد) باید از منابع دیگر غذایی نیز برای تامین این ماده معدنی بسیار مفید و ضروری استفاده شود.

حسن زاده در خصوص سن شروع مصرف مکمل های کلسیم دار توضیح داد: تمام نیازهای کودکان تا زمانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، معمولا تامین می شود اما بعد از دو سالگی بهتر است با تجویز پزشکان مصرف مکمل ها شروع شود.

جراح زانو و متخصص ارتوپدی گفت: والدین هیچ نگرانی نسبت به ‘رسوب کلسیم’ در بدن نداشته باشند زیرا بدن یک سیستم تنظیم داخلی دارد که وقتی میزان ورودی کلسیم بیش از حد نیاز باشد، از طریق سیستم ادراری آن را دفع می کند.

** لزوم تامین ویتامین D به عنوان پیش نیاز جذب کلسیم

عضو هیات مدیره انجمن ترومای ایران بر لزوم تامین ویتامین دی به عنوان پیش نیاز جذب کلسیم در بدن تاکید کرد و گفت: ۶۰ دقیقه در معرض آفتاب قرارگرفتن در هفته می تواند نیاز کودکان به این ویتامین را تامین کند؛ به طور کلی باید ۸۰ درصد ویتامین دی مورد نیاز بدن از طریق نور خورشید و تنها ۲۰ درصد از طریق موادغذایی تامین شود.

حسن زاده افزود: برای این منظور باید بخش هایی از صورت، گردن و دست های کودکان در معرض آفتاب قرار گیرد و والدین نباید از این مساله نگران باشند که آفتاب برای پوست آنها مشکل ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای پیشرفته به این مساله توجه کرده اند؛ بنابراین یا از طریق غنی کردن شیر با ویتامین دی، یا از طریق مکمل های غذایی و یا با توصیه به مصرف موادغذایی حاوی این ویتامین، میزان مصرف آن را مدیریت می کنند.

حسن زاده با بیان اینکه اگر ویتامین دی و کلسیم به میزان کافی برای کودکان تامین نشود، آنها علاوه بر تغییر شکل اندام، در آینده ضعیف و ناتوان خواهند بود، تاکید کرد: اگر مکمل کلسیم دار برای کودکان تهیه می شود، بهتر است با ۴۰۰ تا ۶۰۰ واحد ویتامین دی در میلی لیتر همراه باشد تا بتواند این پیش نیاز جذب کلسیم را تامین کند.

وی گفت: کودکان علاوه بر تغذیه مناسب و در معرض آفتاب قرارگرفتن، باید فعالیت های بدنی روزانه داشته باشند و بتوانند با دوری از بازی ها و فضای رایانه ای، در فضای آزاد به فعالیت های کودکانه و فیزیکی که به استحکام استخوان ها ختم می شود، بپردازند؛ به این طریق آنها بدنی سالم در زمان ورود به فعالیت های اجتماعی خواهند داشت و در دوران سالمندی نیز دچار پوکی استخوان و مشکلات متعاقب آن نخواهند شد.

حسن زاده خاطرنشان کرد: اغلب افراد جامعه ما با کمبود ویتامین دی و کلسیم مواجه هستند و همین مساله سبب افزایش سالمندی زودرس یا سالمندی با دردهای عمومی استخوانی در ایران شده است؛ از این رو باید از دوران کودکی به تامین این دو ماده معدنی و موردنیاز ضروری بدن توجه شود.

true برچسب ها : استخوان سلامت کلسیم کودکان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور گفت: پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر در وزارت نیرو مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ذوالفقار مهدی‌زاده امروز (ششم اردیبهشت ماه)، در جریان بازدید از تصفیه خانه در حال احداث شهرستان بشاگرد در شرق هرمزگان، اظهار کرد: در نشست های هفتگی وزیر نیرو، پیشرفت فیزیکی این تصفیه خانه مورد بررسی قرار می‌گیرد و این طرح از اهمیت ویژه‌ای برای مجموعه وزارتخانه و دولت برخوردار است.

وی میزان ظرفیت این تصفیه خانه را ۱۷۰ لیتر بر ثانیه عنوان کرد و افزود: پیشرفت این طرح از لحاظ کمی و کیفی قابل قبول است و در ۲ سال گذشته با تامین منابع مالی، تکمیل این طرح سرعت گرفته و تلاش می کنیم اعتبارات مورد نیاز آن را تخصیص دهیم.

بخشی از منابع لازم برای تکمیل پروژه تصفیه‌خانه بشاگرد از طریق مولدسازی تامین خواهد شد

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور ادامه داد: بخشی از اعتبارات این طرح نیز از محل مولدسازی با تلاش استاندار هرمزگان انجام خواهد شد که انتظار داریم با پیگیری ها این مهم به سرانجام برسد.

در حال حاضر از طریق نصب پکیج اضطراری آب شرب یک شهر و ۹ روستا تامین می‌شود

عبدالحمید حمزه پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز در این بازدید پیشرفت فیزیکی تصفیه خانه بشاگرد را ۴۶ درصد عنوان کرد و گفت: ارزش فعلی این پروژه چهار هزار میلیار ریال است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر از طریق نصب پکیج اضطراری، ۳۰ لیتر بر ثانیه آب تولید و برای تامین آب یک شهر ۹ روستا پمپاژ می شود.

به گزارش ایسنا؛ شهرستان بشاگرد در ۳۳۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد و به عنوان یکی از شهرستان کم‌تر توسعه یافته کشور محسوب می‌شود که با چالش‌های مختلف در حوزه‌های زیرساختی از جمله آب روبرو است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D