Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اعلام ترامپ مبنی بر انتقال سفارت آمریکا از تل‌‌آویو به «بیت‌المقدس» گفت: ناقوس مرگ را برای رژیم صهیونیستی به صدا در می‌آورد و درهای جهنم را به روی آنان باز می‌کند و همین امر نابودی این رژیم را سرعت می‌بخشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی صدیقی از کارشناسان مسائل سیاسی در گفتگو با ندای تفرش، در خصوص اعلام ترامپ مبنی بر انتقال سفارت آمریکا از تل‌‌آویو به بیت‌المقدس گفت: رؤسای جمهور آمریکا این مصوبه کنگره را به دلیل تبعاتش تاکنون به تاخیر انداخته بوند ولی امروز در شرایطی تغییر پایگاه رژیم صهیونستی به قدس از سوی ترامپ اعلام شد که آمریکا در ضعیف‌ترین موقعیت خود، در طول ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته قرار دارد و  تمام طرح‌هایش برای ایجاد تغییرات در ژئوپلیتیک منطقه خاورمیانه، با شکست مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روزگاری آمریکا به راحتی به خواسته‌های خود در منطقه دست می‌یافت، اما با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل بلوک‌بندی جدید قدرت خارج از نظام‌های شرق و غرب، و قرار گرفتن ایران در بلوک قدرتمند اسلامی منطقه، در عمل روزگار خوش آمریکا تمام شده است.

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه شکست پی در پی طرح‌ها و توطئه‌های استکبار جهانی در منطقه سبب این اقدام جدید مسئولان آمریکایی شده است، گفت: شکست آمریکا در طرح‌هایی نظیر ایجاد طرح خاورمیانه جدید، جنگ لبنان و غزه، ایجاد داعش، جنگ در سوریه، اقلیم کردستان و غیره حاکی از خالی بودن دست آمریکا بیش از گذشته است.

اعلام پایتختی «قدس» اقدامی برای پوشاندن مشکلات داخلی رژیم اشغالگر فلسطین

صدیقی ادامه داد: آمریکا در پی این شکست‌ها به دنبال راه‌حلی بود تا بتواند ضعف و ناتوانی خود و مشکلات داخلی رژیم ‌صهیونیستی را با یک مسئله جدید بپوشاند اما غافل از اینکه این اقدام همانند دیگر طرح‌های استکبار جهانی، موجب ایجاد همبستگی بیشتر میان دولت‌های منطقه می‌شود و از طرف دیگر بیش از پیش رژیم‌های وابسته به آمریکا را در منطقه دچار مشکل می‌کند.

صدیقی یادآور شد: امروزه آمریکا از ایجاد امنیت برای رژیم‌صهونیستی به شدت ناتوان شده است و این مسئله برای آمریکا و اسرائیل هم مشهود و ملموس است. قرار بود پروژه داعش، برای آمریکا و اسرائیل در منطقه، امنیت ایجاد کند ولی نه تنها امنیتی برقرار نشد، بلکه مشکلات آنان را دامن زد چراکه پایان سیطره داعش در عراق و سوریه باعث اتصاد خط مقاومت در منطقه و ایجاد یک بلوک قدرتمند شده است که این موضوع برای آمریکا غیرقابل ‌پذیرش است.

آمریکا به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقه در منطقه غرب آسیا

وی با تأکید بر اینکه قطعا رژیم صهیونیستی نابود شدنی است، گفت: آمریکا به شدت درصدد ایجاد اختلاف، تفرقه و نزاع در منطقه غرب آسیا است تا با ایجاد التهاب بتواند فرصت بیشتری را برای بقای رژیم اشغالگر قدس ایجاد کند و رسیدن به این هدف، به مقاومت ملل منطقه، اقدامات آن‌ها برای تقویت جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و همبستگی جهان اسلام بستگی دارد.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان این مطلب فلسطین آزاد خواهد شد، افزود: وعده رهبری در خصوص نابودی رژیم صهیونیستی تا قبل از ۲۵ سال آینده، به طور قطع یک بشارت الهی است که تردیدی در آن راه ندارد.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: قطعا این اقدام آمریکا، مصداق «و مکروا و مکرالله» است، چراکه آمریکا داعش را برای شکست امت اسلامی ایجاد کرد اما نتیجه آن به نفع مسلمانان جهان و در جهت ایجاد همبستگی و همگرایی بیشتر میان ملل منطقه شد و این اقدام آمریکا نیز چنین فرصت خوبی را ایجاد خواهد کرد.

اقدام اخیر ترامپ نقض قطعنامه‌های بین‌المللی است

صدیقی گفت: این اقدام آمریکا نقض قطعنامه‌های بین‌المللی سازمان ملل در خصوص کشور فلسطین است که هیچ دستاویزی ندارد. هر چند آمریکایی‌ها به این قطعنامه‌ها و حقوق‌ بین‌المللی اعتقادی ندارند و تنها زمانی به این قطعنامه‌ها پایبند هستند که منافع‌شان تامین شود.

وی بیان کرد: ممکن است برای مدت کوتاهی، آمریکا و اسرائیل در کشور فلسطین نقش‌آفرینی کنند، اما این مردم فلسطین و جهان اسلام هستند که در آیندۀ قدس شریف، نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

ناقوس مرگ برای رژیم صهیونیستی به صدا درآمده 

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: این اقدام آمریکا، به صورت یک داروی مُسکن بوده و ممکن است در یک برهۀ کوتاه عملیاتی شود. اما این اقدام، ناقوس مرگ را برای رژیم صهیونیستی به صدا در می‌آورد و درهای جهنم را به روی آنان باز می‌کند و همین امر نابودی این رژیم را سرعت می‌بخشد.

صدیقی خاطرنشان کرد: این اعلام، نتیجه زبونی و ناتوانی آمریکایی‌ها در به انجام رساندن طرح‌های منطقه‌ای است، زیرا آنها به شدت در منطقه دچار مشکل شده‌ و به همین خاطر دست به این اقدامات می‌زنند تا بتوانند مشکلاتی را به صورت محدود و موقت حل کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  •  بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد