Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی گروه «کُهن»، این گروه به سرپرستی و آهنگسازی کامیار فانیان 23 آذر 1396 در تالار رودکی تهران به اجرای موسیقی دستگاهی ایران می‌پردازد.
این کنسرت شامل اجرای ساخته‌های کامیار فانیان در آواز «بیات اصفهان» است، پارسا حسندُخت - آواز، جاوید ابراهیم پور - نوازنده نی و سجاد منصوری نوازنده تنبک هنرمندانی هستند که ترکیب گروه «کُهن» را به همراه کامیار فانیان تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش‌درآمد با ریتم هفت‌تایی، تصنیف «شمع و پروانه» با شعری از سعدی، تصنیف «خاموشی نزدیک» با شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی، «ذوق رندان» با شعری از شاه نعمت‌الله ولی، تصنیف «مست و ملنگ» با شعری از امیر عاملی و تصنیف «سمن بویان» با شعری از حافظ، قطعه‌هایی هستند که در این برنامه و در مدت 50 دقیقه اجرا می‌شود.
کنسرت گروه «کُهن» در قالب دومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی برگزار می‌شود و سانسی که برای این اجرا در نظر گرفته شده، شامل دو برنامه‌ دیگر هم خواهد بود به این ترتیب که در تاریخ 23 آذر 1396 از ساعت 21 در تالار رودکی، ابتدا هادی منتظری به تک‌نوازی کمانچه می‌پردازد و بعد از آن سیدرضا طباطبایی با دو نوازنده دیگر آواز مکتب «اصفهان» را ارائه می‌دهد و پایان بخش این سانس اجرای گروه کُهن است.
کسانی که بلیت‌های سانس ساعت 21 در روز 23 آذر 1396 را خریداری می‌کنند، می‌توانند در کنار اجرای گروه کُهن، اجرای هادی منتظری و اجرای سید‌رضا طباطبایی و گروهش را هم ببینند.
کامیار فانیان متخصص و پژوهشگر موسیقی نواحی ایران است که طی سالیان بسیاری به بررسی نوازندگی دوتار در شرق خراسان، شمال خراسان، موسیقی ترکمن تنبور منطقه گوران و همچنین جمع آوری صوتی و تصویری سازهای بادی ایران چون قشمه، سرنا، کرنا، دوزله، شمشال و جفتی پرداخته است.
او از سال 1380 گروه موسیقی خود را به نام شهرآشوب بنیان نهاد و سپس به دلیل مشابهت اسمی این گروه نام آن را به «کُهن» تغییر داد.
در طی این سال‌ها اجراهای این گروه به دو بخش موسیقیایی ایرانی و مقامی تقسیم می‌شد که طی هر اجرا موسیقی نواحی مختلف چون سُرنای تربت جام، عاشیقی آذربایجان، تنبور منطقه گوران، دوتار ترکمنی، دو تار شمال خراسان و دو تار شرق خراسان در یک بخش و موسیقی ایرانی که شامل ساخته‌های فانیان بود در بخش دیگر اجرا می‌شد.
موسیقی که فانیان تولید می‌کند از نظر موتیف‌های ریتمیک و حرکات ملودیک فضای متفاوت از آنچه در موسیقی ایرانی شنیده می‌شود را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.
دومین جشنوارۀ موسیقی کلاسیک ایرانی با حمایت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی خانۀ موسیقی ایران، انجمن موسیقی ایران، مؤسسۀ فرهنگی هنری سازآواز و بنیاد رودکی از 17 تا 24 آذرماه در تالار رودکی برگزار خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان

گروه نجات وقتی شروع به آواربرداری از یک ساختمان مخروبه می‌کنند، مرد مسنی را می‌بینند که در زیر آوار در حال نماز خواندن بود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها شاهد نبرد جانانه مردم غزه با اسکتبار جهانی هستیم. رژیم غاصب صهیونیستی به همراه ایادی خود یعنی آمریکا و انگلیس جنایتکار، در حالی بی رحمانه علیه مردم فلسطین ائتلاف کردند و روزانه غیر نظامیان به ویژه زنان و کودکان را به خاک و خون می کشانند که مردم مسلمان و مظلوم غزه مقاومت معجزه آسایی را از خود بروز می دهند. آنچه برای ما و جهانیان بیشتر جلوه کرده، تقویت روحیه معنویت و حفظ آموزه‌های ناب اسلام در سخت‌ترین شرایط این نبرد است. «استقامتِ متکی بر معنویت» عبارتی است که تجسم آن را امروز در مردم مسلمان غزه مشاهده می‌کنیم و می‌توانیم از این صحنه‌ها درس‌های عبرت‌آموزی دریافت کنیم.

در فیلم‌های منتشر شده، افراد به ویژه نوجوانانی را می‌بینیم که با تلاوت قرآن سعی می‌کنند از آلام خود کم کنند و یا روحیه توکل خود را بالا ببرند؛‌ اما اکنون در تازه‌ترین فیلم منتشر شده از قضایای فاجعه‌بار غزه، صحنه‌ای بسیار شگفت‌آور را مشاهده می‌کنیم که انسان را به حیرت وا می‌دارد. گروه نجات وقتی شروع به آواربرداری از یک ساختمان مخروبه می‌کنند، مرد مسنی را می‌بینند که در زیر آوار در حال نماز خواندن بود و در آن حالت آیات 36 تا 38 سوره نور را می‌خواند.

نگاهی به آیه ای از قرآن که مردم غزه با آن قوت می گیرند / «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِیلُ»

این فیلم را در ادامه مشاهده می‌کنید.

.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!