Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@16:50:57 GMT

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۵۳۳۹

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای منصوب شد

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روز ‌شنبه در حکمی، دکتر ابراهیم صالحی عمران را به عنوان "سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای" منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، متن کامل حکم انتصابدکتر صالحی عمران به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر ابراهیم صالحی عمران

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی در امر آموزش عالی و به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار دارد که بر اساس اهداف، سیاست‌های دولت تدبیر و امید و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی با بهره مندی از تجربیات مفید استادان، محققان و کارشناسان محترم و جلب مشارکتدانشگاهیان و دانشجویان عزیز و همفکری با سایر مسئولان، در جهت اعتلای نظام آموزش عالی کشور و بویژه آموزش‌های مهارتی و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، به روز رسانی و بازنگری دوره‌های آموزشی با توجه به نیاز بازار؛ توجه به آمایش سرزمین و آمایش آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای، ارزیابی درونی و برونی و اعتبار سنجی و رتبه بندی مراکز، تبدیل چند مرکز به مراکز آموزش عالی بین المللی، توسعه همکاری با سایر سازمان‌های دست اندرکار آموزش مهارتی در راستای هماهنگ سازی آموزش مهارتی در سطح کل کشور گام‌های موثری بردارید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال به عنوان سیاست‌های محوری دولت تدبیر و امید و با صرفه جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی و ارتقای علمی – فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه در انجام وظایف محوله موفق باشید.»

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر ابراهیم صالحی عمران، متولد سال ۱۳۴۳ در شهرستان آمل، فارغ التحصیل رشته برنامه ریزی آموزشی از دانشگاه باث انگلستان در سال ۲۰۰۱ و استاد پایه ۳۰ دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران است.

وی تاکنون علاوه بر تألیف و ترجمه بیش از ۱۰ کتاب، راهنمایی و مشاوره بیش از ۲۰۰ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد، چاپ حدود۸۰ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی، بیش از ۶۰ مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و ۲۰ مقاله در کنفرانس‌هایبین‌المللی ارائه داده است.

دکتر صالحی عمران در انجمن‌های علمی مرتبط با رشته تحصیلی خود عضویت دارد و هم اکنون رئیس انجمن آموزش عالی ایران است. وی مدیر مسئول نشریه علمی پژوهشی " مجله آموزش عالی" و سردبیر "فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات برنامه ریزی آموزشی" و سردبیر مجله علمی "ارتباطاتو اطلاعات در تحقیقات تربیتی" نیز می‌باشد.

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران، مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مازندران، عضو کمیته تخصصی علمی و کاربردی شورای گسترش آموزش عالی، عضو کارگروه برنامه ریزی آموزش فنی و حرفه‌ای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، عضو شورای تحقیقات و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، عضو شورای پژوهش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران، مدیرکل امور آموزشی دانشگاه مازندران، مدیر گروه علوم تربیتی، مدیر برنامه ریزی و نظارت و سنجش آموزش دانشگاه مازندران، مدیر گروه آموزشی مدیریت آموزشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران از دیگر سوابق علمی و اجرایی وی است.

علاوه بر این دکتر صالحی عمران از دهه ۸۰ تاکنون مطالعات فراوانی در حوزه آموزش‌های مهارتی داشته‌اند به نحوی که در کارنامه اجرایی و پژوهشی وی، سهم و نقش شأن در توسعه و گسترش آموزش‌های مهارتی در کشور به چشم می‌خورد. وی دبیر و عضو کمیته علمی بیش از ۲۰ همایش ملی و بین المللی و هم چنین مجری طرح پژوهشی "آسیب شناسی مدیریت آموزش‌های مهارتی کشور و ارائه مدل مطلوب برای شورای عالی انقلاب فرهنگی" بوده است. دکتر صالحی عمران بیش از ۱۰ طرح پژوهشی در حوزه آموزش‌های عالی و مهارتی را در کارنامه خود داشته و بیش از ۱۰ بار مفتخر به کسب پژوهشگر و استاد نمونه شده است.

وی در بین صاحب‌نظران حوزه آموزش عالی و آموزش‌های مهارتی، چهره علمی شناخته شده‌ای است و تجربیات موفق وی در این حوزه‌ها، از ویژگی‌های برجسته ای است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب دکترصالحی عمران به آن توجه خاص داشته‌اند.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید