Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز در دنیا کسی درباره ریشه کنی مواد مخدر و دنیای پاک صحبت نمی‌کند بلکه باید به دنبال کاهش و تغییر الگوی مصرف مواد پرخطر به سمت مواد کم خطر باشیم.

به گزارش ایرنا پرویز افشار روز شنبه در نهمین نشست کمیته فرهنگی وپیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان های مردم نهاد خوزستان در محل استانداری اظهار کرد: وضعیت آسیب‌های اجتماعی در دنیا به ویژه اعتیاد بسیار ویژه است و گزارش های سازمان ملل حاکی از افزایش تعداد افراد مصرف کننده مواد مخدر و تغییر الگوی مصرف مواد در دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:رهبر معظم انقلاب در 2 سال گذشته توجه به آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد را مهم ترین اولویت کشور برشمرده اند و با حساسیت ویژه ای موضوع را پیگیری می‌کنند.
وی توضیح داد: طبق برنامه ششم توسعه مکلفیم تا 25 درصد از جمعیت معتادان را کاهش دهیم و حداقل 50 درصد جمعیت هدف را پوشش دهیم که هم در بخش بروز و هم در بخش شیوع باید در زمینه این کاهش عمل شود.
افشار، مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، توجه به سیاست های کلان ابلاغی رهبر معظم انقلاب در
این عرصه و مدیریت مصرف را از عوامل مهم رسیدن به موفقیت در درمان معتادان برشمرد و ادامه داد: اگر درمان معتاد جدی گرفته نشود، وی نیازمند فرد دیگری می شود تا خرده فروشی کند، بدین ترتیب افراد بسیار بیشتری وارد چرخه اعتیاد می شوند.
وی گفت: در سیاست های کلان ابلاغی رهبری نیز تاکید شده که همه اقشار جامعه وارد میدان مبارزه شوند که این به نحوه تعامل کارشناسان فرهنگی و پیشگیری شوراها با سازمان های مردم نهاد ارتباط دارد، لذا شما باید فعالان این عرصه را برای مشارکت ترغیب کنید.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: مداخلات پیشگیری از اعتیاد دیر بازده است اما کم بازده نیست، در دنیا نیز ثابت شده که کدام مداخله پیشگیرانه نتیجه بخش است لذا کارشناسان فرهنگی و پیشگیری می توانند برآورد کنند که کدام مداخله و در کجا اجرایی شود.
وی همچنین افزود: مساله حرکت به سمت مدیریت مصرف و قطع ارتباط مصرف کنندگان با قاچاقچیان مواد مخدر، یکی از موارد موکد در بند 57 سیاست‌های کلان برنامه ششم و ابلاغ شده رهبر معظم انقلاب است.
افشار، توجه به افزایش نشاط و سرمایه اجتماعی، مسئولیت پذیری اجتماعی، تعالی فرهنگ و ایجاد امید در مردم را در حوزه پیشگیری از اعتیاد مهم دانست و گفت: آموزش مهارت های زندگی و پیشگیری از اعتیاد برای گروه های هدف از اقدامات ستاد است و تلاش داریم با همدلی و نگاه علمی موجب کاهش آسیب های اجتماعی در کشور شویم.
وی اظهار کرد: دانشگاه ها و سازمان بهزیستی باید دست به دست هم دهند و اولویت خود را در این زمینه بر محیط های آموزشی متمرکز کنند.
وی افزود: یکی از اقدامات بسیار برجسته در خوزستان طرح (GIS) یا همان تهیه نقشه خطرپذیری است که استان های دیگر نیز می توانند این طرح را در استان خود اجرا کنند.

*** 332 مدرسه در معرض خطر در خوزستان
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان نیز دراین نشست اظهار کرد: در زمینه سوء مصرف موادمخدر در 332 مدرسه پرخطر یا در معرض خطر شناسایی شده اند و 989 مدرسه نیز نیاز به توجه دارند.
محمد تقی زاده افزود: یک میلیون دانش آموز در خوزستان داریم که با احتساب والدینشان جمعیت سه میلیونی را تشکیل می دهند به این ترتیب جمعیت زیادی را از این طریق می توان زیر آموزش قرار داد.
وی با اشاره به برنامه و طرح های در دست اقدام در حوزه پیشگیری از اعتیاد بیان کرد: در حوزه منابع مالی و پشتیبانی و پژوهش نیاز به فعالیت های بیشتری است.
7164/ 6037
خبرنگار: عاطفه جوادی** انتشاردهنده: عبدالحمید راجی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی صبح پنج شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: سازمان مردم نهاد فعالیت‌های ارزشمندی در جامعه دارند اما بخوبی نتوانسته‌اند کارکرد خود را در اغلب موارد انجام دهند.

وی افزود: باید پالایش جدی در زمینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد داشته باشیم و خیران را فعال کنیم.

وی بر ضرورت اجتماعی سازی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: مشارکت مردم منجر به موفقیت در مقابله با مواد مخدر خواهد شد و باید فرهنگ مقابله و مبارزه با مواد مخدر در جامعه نهادینه شود چرا که مواد مخدر گلوله‌ای است که به جوانان ما اصابت می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: تمام دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی باید در زمینه مبارزه با مواد مخدر، نقش آفرینی و سهم خود را در زمینه مقابله با مواد مخدر مشخص کنند.

رمضانی یادآور شد: باید جلسات تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برای دانش آموزان برگزار شود و آگاهی این قشر در مقابله با مواد مخدر ارتقا یابد.

وی پیگیری مصوبات جلسات شورا را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: بررسی مصوبات جلسات گذشته باید تبدیل به رویه و اولویت شود تا نتایج جلسات بخوبی دیده شود.

وی اذعان کرد: دستگاه‌ها از ظرفیت قانونی برای اختصاص بودجه در بحث مقابله با مواد مخدر استفاده کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج ضعیف است و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

کد خبر 6094938

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران